Отговори
# 495
Природата сама го доказва. Хищника е по-умен от плячката си.

# 496
Не е по- умен, просто има вроден рефлекс да убива, за да оцелее

# 497
  • Пловдив
Не помня в тази тема или в друга се появи една потребителка, която твърдеше, че не можело кокошките да снасят яйца без да има петел в двора.
Peace Кефи! Снасят, ама не могат да стават пиленца от тях.

# 498
Не е по- умен, просто има вроден рефлекс да убива, за да оцелее

Мисля, и дори съм сигурен, че калориите и мазнините от месото са направили месоядните мозъци по големи. Ловът не е инстинкт. В никакъв случай. Затова на отбитото лъвче или друго месоядно шанса му е 50 на 50. А добитъка какво. Там са само инстинкти. 10 000 гнута могат да скочат в пропаст след водача си и да умрат.

# 499
  • София
ловът се учи, но мозъкът трябва и да е конструиран по подходящия начин.

# 500
# 501
  • София - Рим и обратно
Ние сме всеядни.
 Чудно ми е обаче, какво ще се случи с лъв ако го храниш само със салата и зърнени Laughing.

# 502
Ще почне да блее.  Laughing

Можеш да експериментираш върху котката си. Но вероятно ще се разболее, така че не те съветвам.

Сега се замислих дали хард-еко-обичащите животни (знаете, от тези, които наричат невегетарианците "гробници на трупове") имат котки и кучета и ако да, с какво ги хранят.

# 503
  • София - Рим и обратно
Ще почне да блее.  Laughing

Можеш да експериментираш върху котката си. Но вероятно ще се разболее, така че не те съветвам.
А, да не съм луда. Горкото животно. Много хора хранят домашните си любимци с остатъци от манджи, това е безумие. Разболяват се естествено.

# 504
Сега се замислих дали хард-еко-обичащите животни (знаете, от тези, които наричат невегетарианците "гробници на трупове") имат котки и кучета и ако да, с какво ги хранят.
Имаше една тема в Кулинарния "За и против вегетарианството" и там един потребител ни осветли, че правел баница на котките си. Без майтап. ooooh!

# 505
А, предполагам, че котките не биха отказали ни яйце, ни сирене. Виж, тестото ще го избутат. Много добре знаят какво е вредно за тях и не близват.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 01:23 от Nickkie

# 506
Имаше една тема в Кулинарния "За и против вегетарианството" и там един потребител ни осветли, че правел баница на котките си. Без майтап. ooooh!

кАжи честно!  Shocked

# 507
Ще почне да блее.  Laughing

Освен умрели от веганска диета деца има и котки с подобна участ

Няколко пъти в подобни теми питах Пънки с какво точно си храни кучетата и котките, така и не пожела да отговори

# 508
Винаги съм хранела котарака си с месо. Радва се на добро здраве. Grinning
Правя разлика между котки, лъвове, крави, човеци Grinning

# 509
Едната от моите много обича баница и кус-кус със сирене, но само като гарнитура.

Общи условия

Активация на акаунт