Отговори
# 120
  • София
 Laughing  Недей, че някой ще повярва.

# 121
Какво лошо има в хамбургера и пицата от време на време... тесто, зеленчук, месо, кашкавал? Бабата го е хранила с типична италианска кухня останалото време, едва ли е било сутрин-обед-вечер в Макдоналдс.

А само на варива (това е било "веганството" в случая, доколкот схванах) много ли е здравословно? Само на ориз? 12-годишен, растящ организъм?

От глезотии изперкаха хората. Повечето свят гладува и мечтаят да имат нещо към ориза, а идиотите умишлено ще живеят само на ориз. ooooh! Много модерно и духовно.

# 122
... постановили, че да храниш дете в Макдоналдс е най-правилното за него.

Кой е постановил такова нещо?
Този, който не е забранил и на бащата да вреди на детето си, като го храни всеки уикенд в Макдоналдс.Т.е., индиректно показва одобрение на подобен вид хранене.

Злите корпорации, които налагат джънк фуудс.
А не е ли така?     Laughing     Да си видяла досега само една, единствена реклама на полезна храна?

Както и да е.
Скрит текст:
Ясно е и на слепите, че всичко е популизъм и търговски интереси.
В такива случаи се казва обикновено:"Добре, че децата са жилави и устойчиви, та  оцеляват въпреки родителските грижи." Че ако разчитаха на родителите си, не знам колко щяха да оцелеят....  

# 123

От глезотии изперкаха хората. Повечето свят гладува и мечтаят да имат нещо към ориза, а идиотите умишлено ще живеят само на ориз. ooooh! Много модерно и духовно.

Точно това щях да кажа и аз Laughing.

# 124
  • София
... постановили, че да храниш дете в Макдоналдс е най-правилното за него.

Кой е постановил такова нещо?
Този, който не е забранил и на бащата да вреди на детето си, като го храни всеки уикенд в Макдоналдс.Т.е., индиректно показва одобрение на подобен вид хранене.

Скрит текст:
 Злите корпорации, които налагат джънк фуудс.
А не е ли така?     Laughing     Да си видяла досега само една, единствена реклама на полезна храна?

Както и да е.
Скрит текст:
Ясно е и на слепите, че всичко е популизъм и търговски интереси.
В такива случаи се казва обикновено:"Добре, че децата са жилави и устойчиви, та  оцеляват въпреки родителските грижи." Че ако разчитаха на родителите си, не знам колко щяха да оцелеят....  

В случая това е майката, която не е завела дело. Или очакваш съдът да осъди някого, срещу когото не се води дело?

# 125
  • MI
Love!, къде го видя това редовно тъпчене с Макдоналдс?! Новината е от преди няколко дена, никъде не видях да пишат такова нещо. Случвало се е да го води, не се е хранело там детето, а основно при баба си. Или и от 1-2 хамбургера на месец ще умре?  newsm78 Че не са добри съм на 100% съгласна, затова се казват и джънк фууд.  Но хайде да не изпадаме в крайности....

Бащата е завел делото, не майката. И аз на негово място бих го направила. Пишеше че е пробвал с добро, без резултат и след оплаквания на майката че го боли стомаха като се върне от преяждане е поискал съда да реши вместо тях. Какво трябваше да направи? Да се избият ли? Или да продължат с редуване на пост-преяждане?  newsm78

# 126

На сирене? Или е полезно само ако съм си го направила сама от 6 литра мляко през тензухена кърпа?

Какво се очаква, да се рекламират ябълки ли? Ябълки се ядат тъй или иначе, а и нямат марка, която да се утвърждава на пазара. Grinning

Всичко било търговски интереси... твойте торти не са ли търговски интерес, нали ги продаваше, ама си срещу джънк фуда? Grinning

# 127
  Рекламират се марки, а не полезни или вредни неща.

Като изключим известни неясноти, какво е ясно - през седмицата детето е на строга диета, даже не и веганска, ами още по-изкелеферчена, а в дните когато е при баща си, го храни бабата - обикновена италианска кухня, какво вредно има в нея, и бащата го води в Макдоналдс. Вероятно детето както е изгладняло се натъпква , щом му е паднало. Laughing

Съдът добре ги е оправил.

# 128
  • Куциндрел
Чудя се, колко ли шантава трябва да е тази майка, че да храни детето си само с ориз? Confused
Ами и ако бащата беше като нея?

# 129
Чудя се, колко ли шантава трябва да е тази майка, че да храни детето си само с ориз? Confused
Ами и ако бащата беше като нея?

Ако беше като нея, тихо и кротко, щяха да си продължат така.

# 130
Какво ли няма по света.
Не ми е ясно само защо при положение, че детето  така или иначе е било редовно хранено от баща си с месо, е трябвало това да бъде подплътено със съдийско решение. И защо съдът е постановил именно месо 3Х седмично, а не примерно - яйца и млечни.....

# 131

Бащата е завел делото, не майката. И аз на негово място бих го направила. Пишеше че е пробвал с добро, без резултат и след оплаквания на майката че го боли стомаха като се върне от преяждане е поискал съда да реши вместо тях. Какво трябваше да направи? Да се избият ли? Или да продължат с редуване на пост-преяждане?  newsm78
Горкия баща-искал просто  да нахрани детето с нещо по-калорично.
Представям си как изглежда дете на веганска диета.
Моята госпожица яде месо като хищник и пак е кожа и кости та не мога да си представя как ще изглежда ако рупа само моркови и марули...

# 132
  • Ямбол
Какво ли няма по света.
Не ми е ясно само защо при положение, че детето  така или иначе е било редовно хранено от баща си с месо, е трябвало това да бъде подплътено със съдийско решение. И защо съдът е постановил именно месо 3Х седмично, а не примерно - яйца и млечни.....

Защото бащата вероятно се е притеснявал, че такъв режим може да окаже не само физически, но и психически проблеми, щом детето е искало да яде и друго.
А иначе съдът постановява поне три пъти седмично, а не точно три пъти седмично.

# 133
Гери, има и доста мускулести , както и пълни вегани. Grinning
Лиляна, питанката ми беше по - скоро относно вида протеинова храна,  а не честотата. Grinning

# 134
  • Ямбол
....
Лиляна, питанката ми беше по - скоро относно вида протеинова храна,  а не честотата. Grinning
Вероятно искът на бащата е бил в посока месо.

Общи условия

Активация на акаунт