щом ям месо не съм християнка? Интересно. Наскоро един дядо поп ми каза, че Господ е създал животните за да бъдат храна на човек.
щом ям месо не съм християнка?
отвори си твоя линк и ще видиш кои до 30%. Или зa теб до ознaчaвa 0? Спокойно,нaбaвяш си и без дa искaш с пaлмово мaсло. И не съм ти 'момиче'.
Абсолютно права си, толерантност в повечето случаи не е налице в темата, а и в доста други. Но съгласи се, и тук, и в други теми "месоядните" в общия случай се налага да се отбраняват, а темата изобщо не е за това. Тук става дума за дете, което (доколкото разбрах от статиите и коментарите) няма много-много право на глас по отношение на здравето си и именно това е проблемът.
), тонът навсякъде ще е много по-различен.
. Как да не си агресивен.
. Как да не си агресивен.
Никъде в темата не видях месоядни, дето трябва да се бранят, само такива които нападат и обясняват, че ако не ядеш месо си глупав и срещу какво точно се бранят и аз не знам
Никой не може да ви накара да промените начина си на хранене, а че месоядните( които ядат месо всеки ден) живеят по-малко и боледуват повече, това е доказан факт, въпреки това много хора ще продължат да си ядат колбасите от магазина, които са един добре изглеждащ химически продукт. Ако някой настоява детето ми да яде луканка всеки ден ще е също толкова опасно, колкото вегански режим за дете. Все пак темата е за дете, което се развива, расте, има други нужди. На възрастните, които не могат да се откажат от кебапчетата, никой не може да помогне, то това си е култура на живот. Препоръчани теми