Отговори
# 1 065

Аз съм възпитана по същия начин и съм супер преуспял човек и специалист Simple Smile
Просто докато другите деца вярваха в баба Яга, аз вече можех да чета и да пиша ръкописно.
Децата трябва да се третират като възрастни, ако желаеш да са успешни и продуктивни.
А споменах ли, че като дете въобще не ядях месо?! Не ми се е отразило на интелекта или физиката.
Виждала съм как се коли прасе, кокошка, агне, зайци и т.н.
Да не говорим, че бих убила човек, вместо куче  Peace

Малко са странни тия работи, дето си ги написала Laughing

Странни, та чак страшни...Особено последното изречение......

# 1 066
Оттам и това за справедливостта, който яде месо и джънк, ще хване рак и ще си го е заслужил.

Toва не е особено човеколюбиво, но веганите май не са особено човеколюбиви, така като им чета материалите за надъхване. Въобще много гадна ми е идеята да обясняваш на някой страдащ как си е заслужил всичко и сега е редно да страда, пък и да умре. Предполагам, че е така, защото не са имали до себе си болен с тежка диагноза, да питам тогава кой е виновен.
Не е хранително, а психическо това разстройство.

# 1 067
  • SA
Цитат
Да не говорим, че бих убила човек, вместо куче  Peace

Така е разсъждавал и Хитлер, който последните години от живота си се е обявявал за вегетарианец и защитник на правата на животните.  Peace

# 1 068
 И куче е имал, Блонди.

# 1 069
Да, кучката Блонди.

# 1 070
Дали е давал на Блонди само марули? Или е можела да яде месо? Какво ли месо е яла Блонди? Дали са убивали прасета или крави заради нея или пък нещо друго?
Иначе е супер сладко куче   Wink

# 1 071
Предишното ми куче изглеждаше точно като нея.
Хитлер не вярвам да я е хранил с марули. Подозирам обаче, че с Блонди се е държал по-добре отколкото с любовницата си Ева Браун. Все пак последната е била еврейка.
Изобщо Хитлер е добър пример за това, как на фона на една уж добра кауза можеш да причиниш толкова много злини, само защото се смяташ за по-висш от едни други хора.

# 1 072
  • София
дори вече се сещам в кого се е реинкарнирал.  Joy

# 1 073
      Като казахте Хитлер, сетих се как синът ми ме "изпита" преди време с един стар "психологически" тест:
Скрит текст:
Избор на нов световен лидер, като твоят глас е решаващ.
Информация за тримата кандидати:
Кандидат 1: Общува с корумпирани политици, съветва се с астролози, има две жени, пали цигара от цигара, дневно изпива по 8-10 чаши мартини.
Кандидат 2: Два пъти свалян от длъжност, спи до обяд, пушил опиум в колежа, изпива около литър уиски всяка вечер.
Кандидат 3: Има воински награди, вегетарианец, не пуши, рядко пие бира и никога не е изневерявал на жена си.
За кого от тримата ще гласуваш?
Скрит текст:
Честито, току-що избраха за световен лидер:
Кандидат 1: Франклин Рузвелт
Кандидат 2: Уинстън Чърчил
Кандидат 3: Адолф Хитлер

# 1 074
  • София - Рим и обратно
Предполагам, че повечето сте чели и гледали, но ето пак - любимия ми Джордж Карлин за спасяването на планетата:

Скрит текст:
Цитат
Планетата е добре в сравнение с хората. Планетата си я кара страхотно. Била си тук преди 4,5 милиарда години. Давали ли сте си някога сметка? Планетата е била тук 4,5 милиарда години. А ние сме тук от колко? 100000, може би 200000 години? И се занимаваме с тежка промишленост малко повече от 200 години. 200 години срещу 4,5 милиарда години. И имаме наглостта да си мислим, че сме някаква заплаха. Че по някакъв начин можем да изложим на риск тази красива зелено-синя топка, която си плува около слънцето?

Планетата е минала през много по-големи от нас злини. Минала е през всички по-лоши от нас неща. Преживяла е земетресения, вулкани, тектонични плочи, преместване на континенти, слънчеви изригвания, слънчеви петна, магнитни бури, смяна на магнитните полюси… стотици хиляди години бомбардировки от комети, астероиди, метеорити… потопи, огромни вълни, световни пожари, ерозии… космически лъчения, ледникови периоди… И ние си мислим, че някакви найлонови торбички… и алуминиеви кутийки… ще направят нещо по-различно? Планетата… планетата… няма да отиде никъде… НИЕ отиваме далече.
Ох, много ми хареса. Точно моето виждане по въпроса за превзетото мрънкане на псевдо-еко-био-пацифисти разни. Интересното е, че точно тези, които най-много лапат и печелят от нечисти бизнеси, най-много се правят на супер загрижени за горката Природа. Надали ще спрат да добиват петрол, или да произвеждат торбички.

# 1 075
Краси, Love и т.н, спасихте ли планетата от газовете на големия джип на мъжа ти?

# 1 076
  • София - Рим и обратно
Краси, Love и т.н, спасихте ли планетата от газовете на големия джип на мъжа ти?

Да, а като бърка тортите с неекологично добити продукти и хаби ток и материали? Компютърът й пък сигурно работи със слънчева енергия и водно охлаждане hahaha.

# 1 077
  • Има много детски смях.
     Като казахте Хитлер, сетих се как синът ми ме "изпита" преди време с един стар "психологически" тест:
Скрит текст:
Избор на нов световен лидер, като твоят глас е решаващ.
Информация за тримата кандидати:
Кандидат 1: Общува с корумпирани политици, съветва се с астролози, има две жени, пали цигара от цигара, дневно изпива по 8-10 чаши мартини.
Кандидат 2: Два пъти свалян от длъжност, спи до обяд, пушил опиум в колежа, изпива около литър уиски всяка вечер.
Кандидат 3: Има воински награди, вегетарианец, не пуши, рядко пие бира и никога не е изневерявал на жена си.
За кого от тримата ще гласуваш?
Скрит текст:
Честито, току-що избраха за световен лидер:
Кандидат 1: Франклин Рузвелт
Кандидат 2: Уинстън Чърчил
Кандидат 3: Адолф Хитлер

Съвсем правилно си се ориентирах към опция 2.  Mr. Green

Ей го, Костов, след като стана веге навремето и го махнаха от властта  Joy Joy Joy

# 1 078

Да, а като бърка тортите с неекологично добити продукти и хаби ток и материали? Компютърът й пък сигурно работи със слънчева енергия и водно охлаждане hahaha.

Тва е бизнес, нищо не разбираш ти ...
Собствениците на суперите са лицемери и продават буклуци
Но и тортопродуктите там се купуват 'се пак

# 1 079
  • Ямбол
дори вече се сещам в кого се е реинкарнирал.  Joy
И аз.
А Хитлер е типичен представител на мъж със синдрома на малката пишка.

Общи условия

Активация на акаунт