Отговори
# 1 200
Хумусът си го правя сама ,но Тахинито го купувам . Продават го навсякъде.
Софи ,в Superstore  го има ,както и в Safeway.
А milled hemp има и в Costco ,както и всякакви ядки и семена за смилане. Последно си взех  чия , кокосово масло и мляко, киноа и див ориз ,както и бадемово масло ,което е нещо като фъстъчено масло ,но от бадеми.
Обичам го този магазин вътре съм като дете в сладкарница . Laughing

# 1 201
Калций и с кофи да наливате без витамин Д3 не работи, а такъв от храните има само в животинските продукти.

Ако сте 40+, с магнезиев дефицит, няма да усвоите Ca и витамин Д. Така, че прибавете и Mg.

# 1 202
  • София
Калций и с кофи да наливате без витамин Д3 не работи, а такъв от храните има само в животинските продукти.

Ако сте 40+, с магнезиев дефицит, няма да усвоите Ca и витамин Д. Така, че прибавете и Mg.

Черният шоколад е един много добър (и вкусен) източник на магнезий  Heart Eyes

# 1 203
  • София
Не съм 40+, но освен витамин Д взимам и магнезий, да.
А витамин Д приемам, защото нивата ми са ужасно ниски, разбираемо - работя в офис.
Таис, ненавиждам шоколад  Sad

А темата за какво беше?!

# 1 204
За Б комплекс, който пък помага да се усвои магнезия. Половината от Менделеевата таблица ни е необходима, а черен шоколад с портокалови корички е нещо неотразимо.

# 1 205
  • София - Рим и обратно
Ми то се оказа, че трупоядките зобим повече полезнотии от самите вегани и зърноядци, та се изнесоха в ъгъла  Party.

# 1 206
  • София
само докато прочета какво трябва да ям, и качих две кила!

# 1 207
Месото е задължително, покрай другото. Необходима е култура на хранене, за да знаеш,кога, какво и колко.

# 1 208
  • София - Рим и обратно
Анди, глей ся! Ставаш, стопляш си вода в термокана или нещо от сорта, изстискваш половин лимон в чаша, наливаш малко вода, после догоре с гореща, сипваш една лъжица мед, с другата ръка вземаш лъжица и загребваш тахан, лапаш го и започваш да пиеш от водата с лимон и мед, че иначе хич не ФърФи на сухо тоя тахан да го гълташ, кат лепило е Crazy. Капиши?
Аз тоя ритуал толкова съм му свикнала, че не ми почва деня иначе. Много добре ми действа Flutter.

# 1 209
  • София
Не съм 40+, но освен витамин Д взимам и магнезий, да.
А витамин Д приемам, защото нивата ми са ужасно ниски, разбираемо - работя в офис.
Таис, ненавиждам шоколад  Sad

А темата за какво беше?!

Assos, завиждам. Аз съм пристрастена и когато си купя едвам се удържам да не омета всичко наведнъж. Детето явно не е от мен щото не обича сладко  Joy

скумрия, спанак, кафяв ориз, ядки, авокадо, банани - също имат магнезий

# 1 210
  • София
аха, разбрах! Ще го проблам.

# 1 211
Много моля откачалката, хранеща децата си с кюфтета от кал да погледне в нета снимките на тенията и глистите и още повече я моля да прочете малко за тенията, преди да размята тук такива простотии, че е супер опасно описаното, ако децата и "имат късмета" да глътнат яйца от таква паразити, особено от първия, щетите са до живот и операции и терапии не винаги помагат

# 1 212
Хумусът си го правя сама ,но Тахинито го купувам . Продават го навсякъде.
Софи ,в Superstore  го има ,както и в Safeway.
А milled hemp има и в Costco ,както и всякакви ядки и семена за смилане. Последно си взех  чия , кокосово масло и мляко, киноа и див ориз ,както и бадемово масло ,което е нещо като фъстъчено масло ,но от бадеми.
Обичам го този магазин вътре съм като дете в сладкарница . Laughing

Знам, знам. Пошегувах се. Хемп аз лично ползвам от средата на деветдесетте. Имам познат - доктор-хипи, който тогава развиваше бизнес с олио от хемп. Тогава сигурно съм правела връзка с коноп, но някъде се е отвързала.  Laughing За тахинито зная.  Laughing

# 1 213
Хич не ги тача тези треволяци и семена. Масла имам 20 вида сигурно, но ги ползвам за косата. С масло от хемп си мажа ръцете вечер. Едно време като поддавах на акъла на мъжа ми за друго я ползвахме тази билка, но сега гледаме да не се излагаме пред децата. Flutter

# 1 214
Хич не ги тача тези треволяци и семена. Масла имам 20 вида сигурно, но ги ползвам за косата. С масло от хемп си мажа ръцете вечер. Едно време като поддавах на акъла на мъжа ми за друго я ползвахме тази билка, но сега гледаме да не се излагаме пред децата. Flutter

Билка.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт