Отговори
# 1 230
  • София - Рим и обратно
Малеее, с бадемов аперитив се учехме да пием в гимназията Crazy. Ама го пиехме, все едно е за наяждане - сутрин преди училище, чаши и чаши на екс ooooh!. Детска му работа. Оттогава съм се отвратила от сладки питиета.

# 1 231
Аз също бях отвратена, но нещо ми става напоследък. Това почти не е сладко.
Като каза ученически години и се сетих за Пина Колада. Не мога още да го погледна.

# 1 232
Таис, аз явно още  младея. Или поне ми се иска  Grinning

А аз съм родена стара. Освен цигари и алкохол, друго не съм опитвала. С цигарите се разделихме преди 18 години, а с алкохола не сме се разделяли. Но сме далечни познати.  Laughing
На цигарите им казах довиждане.
Но алкохолът в здравословни количества мисля да си го водя за ръчичка до гроба.

Въпросът е да се уточни колко са "здравословните" количества алкохол.
Чек-от бадемовия аперитив сънувам кошмари след едно студентско напиване  с коктейл "априлски душ". От тогава не го близвам. Даже и бадеми не ям.

# 1 233
  • София - Рим и обратно
И аз ги отказах гадните цигари преди повече от 8 години, не че пушех много - кутия на седмица (пушене ли е). Оказа се, че пушач от мен не става - почнах твърде рано, но така и не им свикнах. От алкохолите пия само вино и бира чат пат. Концентратите си ги изпих за години напред в тийнейджърския щур период Crazy и не близвам вече. Друго никога не съм пробвала, изпитвам свръхестествен ужас от вещества, променящи съзнанието Stop.

# 1 234
  • София
Малтийско? Преди десетина дни роднини се върнаха от почивка в Малта, донесоха някаква малтийска бяла халва. Много сладка!

Тук само арабска и турска халва съм виждала.  Mr. Green Не е малтийска и бадемовката.

https://www.google.com.mt/search?q=disaronno+originale&espv= … h&q=disaronno+

Егати, пък аз си мислех, че ям малтийска спешъл халва  Laughing

Аперитиви никога не съм пила, в гимназията жулехме водка по купоните. Вкъщи тайно пиех мартинито на майка ми.

Кафе, разсмя ме с ''вещества, променящи съзнанието''.

# 1 235
Малтийско? Преди десетина дни роднини се върнаха от почивка в Малта, донесоха някаква малтийска бяла халва. Много сладка!

Тук само арабска и турска халва съм виждала.  Mr. Green Не е малтийска и бадемовката.

https://www.google.com.mt/search?q=disaronno+originale&espv= … h&q=disaronno+

Аперитиви никога не съм пила, в гимназията жулехме водка по купоните. Вкъщи тайно пиех мартинито на майка ми.

Кафе, разсмя ме с ''вещества, променящи съзнанието''.

Аз пък никога не бях пила алкохол като ученичка. Нямах интерес. Като каза променящи съзнанието, имаше един сироп за кашлица, много го уважавах.  Laughing

# 1 236

Объркали са се хората, помислили са, че купуват нещо местно. Те заради арабите я продават навсякъде халвата.

# 1 237
  • София
Пробвала съм какво ли не, накрая всичко писва. Само бирата - не  Mr. Green
Така е, Таис, писва. Но като казах, че младея, имах предвид, че това ми е единствената асоциация с коноп Simple Smile 
Пак се отплеснахме...

# 1 238
  • Ямбол
О, Чек, това шишенце изглежда много добре. Сигурна съм, че и Тонка ще го одобри.

# 1 239
Добро е наистина. И вкусът не е лигав като на ликьор.

Тази идея ми харесва.  Party
Скрит текст:

# 1 240
  • София
вие сте лошииииии! Така обичам халва и изобщо сладички нещаааааа! А много ми харесва захарният памук, пакетиран. Ужасно, отровно сладки са, но са вкусни. Баси, и всичко това във веганска тема!

# 1 241
  • n/a
Не е противоречие. Захарта си е веге.

Нездравословна е нагласата, че щом е веге, значи е
здравословно. Или - щом е нездравословно, значи не
може да е веге. В повечето случаи е точно обратното
и захарта е кораво потвърждение.

# 1 242
Е, не - ще падна от смях.  hahaha
Тя историята с кюфтенцата от кал имала и развитие.  Mr. Green
Сигурно паразитите заобикалят нейната градинка.  Joy
Това е част от детството. Поне си имам градинка Simple Smile

# 1 243
  • София
Пробвала съм какво ли не, накрая всичко писва. Само бирата - не  Mr. Green
Така е, Таис, писва. Но като казах, че младея, имах предвид, че това ми е единствената асоциация с коноп Simple Smile 
Пак се отплеснахме...

Загрях  Laughing

Амарето и дисароно едно и също ли е? Хич ме няма в ликьорите.

# 1 244
вие сте лошииииии! Така обичам халва и изобщо сладички нещаааааа! А много ми харесва захарният памук, пакетиран. Ужасно, отровно сладки са, но са вкусни. Баси, и всичко това във веганска тема!

Анди,

Скрит текст:
аз имам машина за захарен памук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт