За мен това е насилствено израждане ....
Но аз не съм го и търсила, нито очаквала. Избрах Ниамед тогава, заради по-добрите хигиенни условия пред АГ-то. За второто си раждане избрах Иван Рилски, защото не исках в Ниамед, но ако нямах избор, пак бих се върнала там.
поне така ми казаха.Първата контракция започна в 2.30 вечерта, аз реших да си остана в къщи повечко
... отидох на прегледа чак в 10.30 -приеха ме с 6 см. разкритие и се започнаха процедурите .Системата ми я включиха в 12.45 и в 13.30 казаха , че имам пълно разкритие.Заведоха ме в родилна зала и казаха като усетя да напъвам, ами да но аз нямах абсолютно никакви напъни, само контракции....и така до 14.30 благополучно се роди синът ми (чрез натисик).Обясниха ми , че заради по-едрия плод било така
поне така ми казаха.Първата контракция започна в 2.30 вечерта, аз реших да си остана в къщи повечко
... отидох на прегледа чак в 10.30 -приеха ме с 6 см. разкритие и се започнаха процедурите .Системата ми я включиха в 12.45 и в 13.30 казаха , че имам пълно разкритие.Заведоха ме в родилна зала и казаха като усетя да напъвам, ами да но аз нямах абсолютно никакви напъни, само контракции....и така до 14.30 благополучно се роди синът ми (чрез натисик).Обясниха ми , че заради по-едрия плод било така 
и аз съм от бъдещите мами и много ще се радвам ако някой сподели мнения за доктор Начева. Доколкото съм запозната изражда в болница Тракия. Знаете ли,ако се наложи секцио в тази болница, само спинална упойка ли е опция за извършването му? Извинявам се ако въпроса ми е глупав, но доста неща се питам и съм се Оплела като пате в калчища от късчета информация оттук оттам.

Препоръчани теми