Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 230
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Аз лично не отивам при нея, ако ще да е последния АГ на света! Peace

# 676
Аз лично не отивам при нея, ако ще да е последния АГ на света! Peace

Peace

holly_mac
, стой далеч от нея!

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
Някой знае ли кога ще открият JUMBO?
засега официалната дата е 25.11 Peace

Мнения за д-р Цонева, аг?
при раждането на дъщеря ми, едно от момичетата, с които се засякох едва не бяха умрели с детето й, щото въпросната АГ не си вдигала телефона за уговорка за раждане, което в последствие се оказало с усложнения и т.н. .. и това не е първия случай, за който лично знам .. тая жена трябва да й отнемат лекарските права, няма майтап ..

# 678
Аз също бях чувала или много лоши или много добри отзиви за Цонева.
В моята стая, като раждах...момичето беше при Цонева, раждаше за 2-ри път при нея, като ѝ двата пъти децата са били седалищно и е раждала секцио, втория път имаше усложнение, преливаха ѝ кръв, но момичето беше много доволна от Цонева...
Не си спомням историята с подробности, но ставаше въпрос, че Цонева е реагирала доста адекватно, за да са добре и майката ѝ бебето.
Лични впечатления като лекар нямам, видях я няколко пъти, когато идваше да види пациентката си.. стори ми се загрижена и мила.

# 679
... тая жена трябва да й отнемат лекарските права, няма майтап ..
И официално да ѝ дадат жълтата книжка... Rolling Eyes

# 680
Питам, понеже тя беше на смяна в аг-то като попаднах там. По рано през деня бях получила едни контракции, след като се стреснах и в Ямбол докторката на частно, която ме гледа, ме прати кум стз. Д-р Кадирева си ме прегледа и каза, че няма разкритие, че в болницата само магнезии и папаверин ще ми правят, което може и вкъщи. Но аз още бях паникьосана и исках да полежа в болница. Отидохме, бяха Цонева и д-р Атанас Янев. Той общо взето се ската и и прехвърли вс. Прегледа ме д-р Цонева мн старателно, два нон стрес теста правихме и като нямаше контракции на нито един от двата и ми каза по-добре вкъщи, от колкото при циганките тука и да съм идела в неделя сутрин на нейната смяна за още един нон стрес тест. Просто се учудих, че не се натискаше да ме приема както правят другите доктори обичайно.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 15:01 от holly_mac

# 681
  • in Wonderland
Тук ще навлезнеш в дълбоките води Laughing
Мненията за нея са от единия до другия полюс.
Лично от мен- само положителни неща мога да кажа за нея. Следи ми бременността, прави ми секцио- изключително доволна съм.
Преди години и проблем ми намери и излекува, който няколко АГ преди това изобщо не бяха регистрирали.
Като недостатък ще кажа, че се чака страшно мн при нея за преглед.

# 682
Тук ще навлезнеш в дълбоките води Laughing
Мненията за нея са от единия до другия полюс.
Лично от мен- само положителни неща мога да кажа за нея. Следи ми бременността, прави ми секцио- изключително доволна съм.
Преди години и проблем ми намери и излекува, който няколко АГ преди това изобщо не бяха регистрирали.
Като недостатък ще кажа, че се чака страшно мн при нея за преглед.
Аз си се следя при д-р Кадирева, не мисля да я сменям, но се чудя ако недай Боже нещо се налага или Кадирева отсъства кого да търся. И понеже Цонева мн старателно си ме прегледа, при все, че имаше 2 спешни секциота, 1 нейна пациентка раждаше, 1 циганка на 16 първескиня и докараха и една от Раднево с 10-то раждане. не ме претупа, постара се мн, та затова се чудех дали тя да не ми е 'резервния' гинеколог в оставащите 2 месеца.
Някой, който лично за себе си е недоволен от нея може ли да каже защо?

# 683
Имам питане-кажете читав рехабилитатор за ЛФК, ориентировъчни цени и..изобщо каквото се сетите; става дума за дете с гръбначно изкривяване.

# 684
  • В къщурката на хълма на феите
Лили Пашова, обаче сега не знам дали работи някъде другаде освен горе в ДМСГД-то .. за цени трудно, зависи от много неща, но на мен лично повече от 30лв не са ми взимали Peace

# 685
Лили Пашова, обаче сега не знам дали работи някъде другаде освен горе в ДМСГД-то .. за цени трудно, зависи от много неща, но на мен лично повече от 30лв не са ми взимали Peace

Благодаря  mecani  Hug
Може ли координати, ако имаш, че гугъл нищо не ми извади  Confused

# 686
Здравейте момичета!

Извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но имам нужда от съвет.

От гр. Сливен съм и имам дете на 5г.Преди една година по мое настояване и без видими причини и симптоми го заведохме на профилактичен преглед при очен лекар.Оказа се,че е имал проблем и съответно големи диоптри.След първоначалния шок се взехме в ръце и го заведохме в София в специализирана детска клиника.От там ни успокоиха,че всичко е поправимо и се израства с времето.Вече цяла година носи очила и за това време сме ходили няколко пъти до София.Искам да ми препоръчате добър очен лекар във вашия град,тъй като всяко ходене по-надалеч е обвързано със средства,отсъстване от работа,много път и чакане пред кабинета.Да не говорим,че записват часове за след два месеца напред,а самия преглед трае не повече от 10мин...От Сливенската група майки чувам добри отзиви за д-р Кроснева в  св"Лука",но все още се колебая.Благодаря ви предварително за отделеното време!

За нея пък ВЪОБЩЕ НЕ ИСКАМ И ДА ЧУЯ! Тя и синът и бяха на кабинет, той ми обърка диоптъра и астигматизъм ми откри дори, а тя въобще не си направи труда да се вдигне от бюрото и да направи втори преглед, изкараха ме едва ли не малоумна, че се разхождам между оптика и кабинет. Не искам да си спомням онова ходене по мъките преди 5-6 години.  #2gunfire

# 687
Здравейте! Искам да знам има ли тук мами,чиито деца са в аутистичния спектър? Ако искате ми пишете на лични... Sad

# 688
Здравейте, търся спешно стая или не много голям апартамент под наем в Стара Загора. В добро състояние, предпочитам района на мол Галерия, но може и другаде.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт