И на тримата много ни харесва престоят при нашите, много ни глезят, а и на природа си е друго- постоянно сме навън с количката, влизаме само за кърмене, аз не мога да се престраша още като вас на публични места.

welinity и аз съм като орлица над малката, също ревнувам от ЛЛ и от свекървището. Много, много не давам да й говорят срещу нея и да я пипат по ръчичките и лицето
Докато при майка ми като е съм най-спокойна! Още в началото тя ме пита как да я хване и как да я облича, и вече знае моето мнение, зачита го. На нея ако нямам доверие, на кой?За ерго раничките - и аз ги разглеждам от няколко дни и като гледам, че пишете за удобството им май ще навия ММ да вземем. Той мисли, че няма да ми е нужна, но как да му обясня, че сама с нея в града не мога да изляза без чужда помощ
Мен ме притеснява само дали бебка ще стои в нея, но при положение, че любимата й поза за гушкане е точно с лице към мен, близо до гърдите, мисля, че ще й се хареса. Рози, да кажеш как се справяте вие 
И аз искам да ви намеря във ФБ групата, все забравям да питам

Също като Мацето не разбирам къде е проблема в носенето на ръце от най-близките хора на детето. Така или иначе това няма да трае до 18 му година - още малко и даже няма да могат да го хванат. Ако го пазите пък заради това, че няма имунитет - ми то няма да има поне още 6 години ...
На мен ми е много мило като ми гушкат децата! 
та не си разваляйте отношения и настроение от "да не свикне. "

, ей- сега го приспа-естествено на ръце, аз изпих едно чайче.
извинявам се ако е прозвучало като спор.