"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 061
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Не знам, ама на мен ми се видя ,че Енгин е много нервен.

+ 1

Мислех, че е от ролята, но май си е нервак.  Wink

и много пасва на Г-жа Нервакова един за друг родени Wink

Да разберете, че сам добронамерена ще сложа един колаж и към другото Кара. Знам, че много девреми го следят и него. И аз го гледам, но чак сега започнах трети сезон. Още съм на 81 епизод.

Сега, много Фнимателно се вгледайте в ГГ. Фкьорихте ли се как си требе?!
  Слагайте  сега ръка на сърцето и кажете , аджеба коя точно двойка е по-химизирана - откъм визия, години и всякви там други щуротии дет ви хрумнат?!
за момента в тази тема е ясно кой е по по най
но аз искам двамата в средата в общ проект
ще получа нов душевен оргазъм,
че дамата у лево не я долюбвам и тя ме спря да гледам Хулигана

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 10:48 от Г-жа Нервакова

# 331

Кити, как може да се съмняваш в Леля  newsm78 Виж само колко искрено е разстроена, дори китките на пеньоара й драматично са клюмнали в синхрон. Филиз и тя реве. Само Кольомбо се държи, ама дано продължи. Че зареве ли й той, е ще я втасаме. Grinning

п.п. Никакви питиета за мен довечера.
От снощи имам махмурлук. Crazy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

п.п. Пак съм по правилата Naughty
Скрит текст:
Най-доброто лечение на снощния махмурлук е... ай, наздраве и тая вечер hahaha Hug

Ами, Нервакова, па нищо не правиш за туширане на нервността, бе душко Joy Joy Joy. Само на разходки го удари tooth Hug Peace

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 10:53 от kyty

# 332
  • Once there was a Hushpuppy...
        Да разберете, че сам добронамерена ще сложа един колаж и към другото Кара. Знам, че много девреми го следят и него. И аз го гледам, но чак сега започнах трети сезон. Още съм на 81 епизод.

Сега, много Фнимателно се вгледайте в ГГ. Фкьорихте ли се как си требе?!
  Слагайте  сега ръка на сърцето и кажете , аджеба коя точно двойка е по-химизирана - откъм визия, години и всякви там други щуротии дет ви хрумнат?!

Добро утро Hug

Нашата двойка естествено ми е по-химизирана, защото само тях гледам. Субективна съм и такава ще си остана на този етап Laughing не смятам да започвам този сериал с участието на двамата в ляво.
Но, при мен причината е този набедения за спиращ дъха киномански Laughing hahaha него не бих си го причинила Rolling Eyes

Кескинова - честит празник, желая ти много здраве и щастие! Hug newsm59
Лава - честит рожден ден на дъщеря ти, с най-хубави пожелания! Hug  newsm38 Tada newsm59

# 333
Ами, Нервакова, па нищо не правиш за туширане на нервността, бе душко Joy Joy Joy. Само на разходки го удари tooth Hug Peace
абе старая се и то много , само че като види това анорексичното от африканските племена и ефекта от чай се изпарява

# 334
Здравейте, деврем.  Hug Hug Hug

Да се включа в допитването.

Тия двамата у лево ги погледах преди началото на КПА за да се информирам за сценаристките. Никаква химия нито физика не ми предизвикват. Да Кени е хубав мъж, а Берг е много сладка, с нежно излъчване, обаче не мога да усетя това непреодолимо привличане, което усещам в двойката у десно. Никакъв душевен оргазъм не ми предизвикват. Кени когато реве, очите му се смеят. Има мускули, ама мен това кво ме топли. Тия мускули нема да са до мен нивгаш. Обаче не мога да отрека, че бай Тойгар тук се е представил доста по-добре. Има страхотна музика, както между впрочем има страхотна музика и в КВФ. В МПЛ не се е постарал много. Камерата при Хулиганите също е на доста по-високо ниво.  Mr. Green Айде стига толкоз.

Кески, честит рожден ден. Бъди жива и здрава. Бъди винаги щастлива.  newsm59 newsm51

Лава, желая дълъг и щастлив живот на дъщеричката ти. Винаги бъди до нея.   nbirthday  ura

Нианта,    love001 лошичка съм  Mr. Green

# 335
абе старая се и то много , само че като види това анорексичното от африканските племена и ефекта от чай се изпарява

репликите не разбирам, но на физиономии така ли ще го докара - https://vine.co/v/eO1OtW7hn2L

# 336

Моето мнение е съвсем кратко. Хулиганът точно само първата серия ме задържа и едва я догледах. Така че все едно нямам мнение. Черните пари и особено любовта много ми харесаха, като подчертавам - л-ю-б-о-в-т-а. И ще го догледам, като очаквам хепи енд. Така че комшиите успешно си развиват тази индустрия и могат да задоволят всекакви вкусове. За бъдещи двойки изобщо не мисля. Каквото дойде. Ако нещо ми е интересно, ще го изгледам. Сега съм хвърлила око на нещо българско.

# 337

Нервакова Hugспециално за теб Hug
Аз ,пък много се радвам, че на първия кастнг за ролята на Фериде, режисьора е дал ролята на БК.
Когато втори път, са поканили Туба за ролята на Елиф, даже не е имало предварилелни снимки, екипа е бил наясно, че това е актрисата за ролята.
Не ме бийте, ама аз не харесвам Кенан newsm43 newsm43 newsm43
И, БК също newsm43
Много ,ама много съм щастлива ,че Туба и Енгин са тандем ,и то много успешен.
Ще ми е мъчно, когато свърши сериала.

# 338
# 339

Joy Joy Joy Joy Joy Бони добре се е развила, но Клайд.... много смахмуцан... Mr. Green Mr. Green. И с тез, къси ръчички Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче пък ЕРД и ДРД много добре са излезли на снимката - греят като слънца Joy Joy Joy Joy Joy

# 340

Joy Joy Joy Joy Joy Бони добре се е развила, но Клайд.... много смахмуцан... Mr. Green Mr. Green. И с тез, къси ръчички Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче пък ЕРД и ДРД много добре са излезли на снимката - греят като слънца Joy Joy Joy Joy Joy

Да, ама виж на колко са ги оценили. За 1000 долара кой ще застане срещу Чиче? Хайде, за Леля не подозират, докъде е затънала в л...а до шия.

Скрит текст:
"Исках да се влюбя до уши, но ми дойде до гуша."
Моника, 18г.

# 341
ЧРД, Кескинова!   bouquet  party023
Весел празника на момиченцето на Лава!  newsm59

Без да искам съм ти уцелила палитрата, деврем!  Hug  Grinning

ДевремитИ, а дали не е възможно Ел наистина да почине и 49 да е предпоследен? А последният 50 да е тинтири минтири, ала бала и тра ла ла както се е задала една такава мода?  newsm43

# 342
Каналът вече е отворен:

https://www.youtube.com/watch?v=NX2iMD-hyXQ&feature=youtu.be

Селфи, не става. Има снимки - (пропускам здрава),права, в бяло-черна рокля, гушната с комсаря пред евето. В разговор с Леля до един автомобил. Ел и Леля на яхта,лодка,каквато бракма е там, но не е чичовата яхта.

# 343

....ДевремитИ, а дали не е възможно Ел наистина да почине и 49 да е предпоследен? А последният 50 да е тинтири минтири, ала бала и тра ла ла както се е задала една такава мода?  newsm43

Joy Joy Joy Joy Joy

СелфитУ, щях да те харалдисам, ама ме изби на смях. Олмаз БТЕ, олмаз.   Naughty Тая няма как да стане. Не и в 49 епизод. Чудиш се как да докараш до кайб криза девремите със слаби сърца.  Laughing

# 344
Има снимки - (пропускам здрава),права, в бяло-черна рокля, гушната с комсаря пред евето. В разговор с Леля до един автомобил. Ел и Леля на яхта,лодка,каквато бракма е там, но не е чичовата яхта.

Да де!  Wink В 50 само сънищата на Йо гушнал на Ел халатчето.

БТЕ F, подготвям девремитИ със слаби сърца.  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт