Математически турнири - 33

• 106 276
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Съгласна, родителите си остават същите. Но не и децата - от стотиците амбицирани състезатели след 5 клас остават десетки. А като ги няма състезателите и родителите изчезват от полезрението Joy
А пък след 7-8 клас на практика не остават пишещи и ахкащи родители Grinning

Ами то това аз съм го забелязала от 4 годишния си престой в темата и изводите съм си ги направила .  Laughing
За другото си права ,но много зависи кой с каква цел ползва форума ,а целите са мнооого разнообразни .  Wink

# 106
На сайта на Академия 21 век има класирането за 2-ри и 3-ти клас. Защо някои имена са оцветени, а други - не?

А някой има ли идея за резултатите от днес?

# 107
  • София

А някой има ли идея за резултатите от днес?

Само 6-класните мога да кажа. Предполагам, че по-късно организаторите ще ги качат на сайта си или фб.

# 108
# 109
какво е това бъркане в на някой друг нещата, не разбирам, и квалификации под общ знаменател...

благодаря за инфото за академия 21, наистина стимулиращи награди  Peace

# 110
Кои са наградените от МЗ на Академия 21 век?

# 111
  • София
Първите трима във всяка възрастова група

# 112
Цитат на: Barbabelle лоlink=topic=851234.msg31038808#msg31038808 date=1434391247
Първите трима във всяка възрастова група
И отборите на първите три места във всяка група.

# 113
  • София
Първите три места са отличени с медали. Наградените с участие в онлайн школа за следващата година са повече. На  база индивидуалното класиране - първите 8 деца от София и първите 8 деца от страната.

# 114
  • София
Първите три места са отличени с медали. Наградените с участие в онлайн школа за следващата година са повече. На  база индивидуалното класиране - първите 8 деца от София и първите 8 деца от страната.
Това пък къде го пише?

# 115
Не го пише и не е вярно. Миналата година първите 15 деца  от Пловдив бяха обучавани в сградата на Академията в Пловдив, първите 15 от страната – някъде в София и то от Ивайло Кортезов. Във „софийската“ класация имаше и деца от Варна, Несебър – те бяха обучавани онлайн. Тази година доколкото знам от организаторите, класациите ще бъдат три, като третата ще бъде изцяло за деца от страната и ще бъдат обучавани онлайн.

# 116
  • София
А първите трима ли отиват на лагер?

# 117
  • София
На първите 15 раздадоха хубави лилави тениски с надпис Математически звезди 2015. Децата много си ги харесват. Моето поне я носи с голяма гордост. За школите и за лагера все още не се знае колко точно деца ще бъдат поканени, поне аз така разбрах.

# 118
  • София
Не го пише и не е вярно. Миналата година първите 15 деца  от Пловдив бяха обучавани в сградата на Академията в Пловдив, първите 15 от страната – някъде в София и то от Ивайло Кортезов. Във „софийската“ класация имаше и деца от Варна, Несебър – те бяха обучавани онлайн. Тази година доколкото знам от организаторите, класациите ще бъдат три, като третата ще бъде изцяло за деца от страната и ще бъдат обучавани онлайн.

Да, децата от Пловдив са отделно. За тях не разбрах как се формира школата - нито за колко деца ще бъдат /мисля, че казаха първите 15 деца/, нито дали е присъствена. За другото обаче това разбрах /беше доста шумно при нас/.
Това, че миналата година нещата са се случили по един начин, не води до това, че ще се запазят същите и тази година. Но да, класациите са 3 - Пловдив 15 деца, София и страната - общо 16 деца, 8 плюс 8. На награждаването поименно изброиха тези деца, поканиха ги отпред и те получиха по една тениска Математически звезди. Ако правилно разбирам, присъствена школа за децата от София и страната тази година няма да има, а тези 16 деца получават като награда онлайн обучение и участие в две лагер-школи. Вярвам, че на сайта ще изнесат информация.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 08:39 от Prizma

# 119
За децата от Пловдив школата ще е присъствена, 15 деца и с право на лагери.

Общи условия

Активация на акаунт