Математически турнири - 33

• 107 039
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Първото състезание за тази учебна година е ''Хитър Петър'',то ще се проведе на 10 октомври.
Това сигурно ли е или само предположение?
Ако да, може ли източника, защото ми е важно да съм сигурна, че това е датата.
Благодаря предварително.

# 256
Първото състезание за тази учебна година е ''Хитър Петър'',то ще се проведе на 10 октомври.

На страницата на СМБ - Габрово все още няма официална обява, но по традиция състезанието се провежда през втората събота на октомври, така че вероятността това да е датата на провеждане е доста голяма.

# 257

На страницата на СМБ - Габрово все още няма официална обява, но по традиция състезанието се провежда през втората събота на октомври, така че вероятността това да е датата на провеждане е доста голяма.

Датата е тази,информ.ми е от госпожата,която води школата на синът ми,тъй като при нас първите занятия вече започнаха.

# 258
  • София
Благодаря ви, момичета.

# 259
  • София
Според този календар на математическите състезания през учебната 2015/2016 "Хитър Петър" ще се проведе на 3-ти октомври

# 260
интересно е дали ще успеят да спазят датата за Черноризеца, че съвпада с балотажа на местните избори (01.11.); дано тъпата политика не прецака традициите...

# 261
интересно е дали ще успеят да спазят датата за Черноризеца, че съвпада с балотажа на местните избори (01.11.); дано тъпата политика не прецака традициите...
Въпрос на организация. Със сигурност има училища, където няма изборни секции.

# 262

Аз също се чудех за това. При евентуален балотаж, при нас няма свободно училище, във всички има избирателни секции.
Не вярвам да може ден по рано да се измести, което ме навежда на мисълта, че може би тази година просто няма да се проведе в нашия град. То и да няма балотаж това ще е ясно едва няколко дни преди състезанието. Или пък ако решат състезанието да е в стаи на по горните етажи но не вярвам, ще стане голяма суматоха.

# 263
Според този календар на математическите състезания през учебната 2015/2016 "Хитър Петър" ще се проведе на 3-ти октомври
Датата там вече е променена. Явно календарът е примерен и подлежи на актуализация.

# 264
Датата там вече е променена. Явно календарът е примерен и подлежи на актуализация.

Дидева, кога е датата?  newsm78

# 265
  • София/Варна
10.10.2015

# 266
Мерси   bouquet

# 267
На страницата на СБМ-Габрово вече има информация за датата на МС''Хитър Петър''
http://www.smb-gabrovo.com/#

# 268
На страницата на СБМ-Габрово вече има информация за датата на МС''Хитър Петър''
http://www.smb-gabrovo.com/#