Математически турнири - 33

• 106 265
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Някой да знае докога е срокът за записване за ЧХ във Варна?
В сайта на ОУ Славейков нищо не пише, актуални тел. които да вдигат също нямат. Confused
Пише си в сайта.
http://slaveykov.net/systezaniya/matematicheski-turnir-chernorizets-hrabar/
До вчера е бил срокът. Ето съобщението.

На 31.10.2015 г. от 10.00 ч. в ОУ „П. Р. Славейков“ ще се проведе XXIV есенен математически турнир „Черноризец храбър“.

Състезанието е за ученици от II до XII клас, разделени в шест възрастови групи – II клас, III-IV клас, V-VI клас, VII-VIII клас, IX-X клас, XI-XII клас.
Записването за участие в състезанието е от 14 до 26 октомври в канцеларията на ОУ „П. Р. Славейков“

На 26 октомври – работно време от 10.00 до 18.00 часа.
Преди време и на сайта на СМБ - Варна имаше съобщение.
http://smb-varna.com/resources/matematika.pdf

# 601
  • София
Сега... да ви кажа каква каша настъпва в ЧХ  Rolling Eyes
В три района в София има балотажи за районен кмет. ПЧМГ няма да е отворено. 125-то училище доколкото ми казаха също. Предстои СМБ да каже какво ще се прави. Дали ще насочат децата в други училища или ще сменят датата. Казаха ми в четвъртък да се обадя, за да разбера...

# 602
А кой Ви каза, че ПЧМГ няма да е отворено?

# 603
смяната на дата е глупава опция, иначе кашата се очакваше... но пък трябва да има достатъчно празни училища, т.е. по-лесно е да се правят размествания

# 604
Аз току-що се обадих в ПЧМГ. Нямат информация към този момент за затваряне на училището. Казаха да се следи сайта на организаторите за евентуални промени.
Предполагам ще използват сгради на университети за провеждането на състезанието, където ще има балотажи. За София има 4 района, които са почти сигурни, че няма да имат балотажи. Училищата в тези райони ще са свободни. Решение има, но кашата е пълна Simple Smile

# 605
не мисля, че ще има проблем. в 125то, като ни записвах, бяха съобразили,че може да има балотаж и само някои етажи са за състезанието.

# 606
  • Варна
Дидева,  bouquet! Точна както винаги!

При мен се отваря незнайно защо някаква миналогодишна версия на сайта им. Питах ги - еми нов бил сайта, затова не се виждало нище още. Shocked

Изстрелях се по спешност до там.
Да споделя за закъснелите като мен  Embarassed- днес все още записваха, сега се върнах оттам. Става въпрос за Варна - ОУ Славейков.

# 607
  • ride my bike...
стар сайт на Славейков- Варна
http://www.slaveykov.com/
нов сайт
http://slaveykov.net/

# 608
  • София
не мисля, че ще има проблем. в 125то, като ни записвах, бяха съобразили,че може да има балотаж и само някои етажи са за състезанието.

Леле, хич не се бях и замислила за този проблем - от друга Младост съм, не знаех, че там има секции... моля те, драсни някой ред на лични, ако разбереш нещо негативно за развитието на ситуацията (или изобщо нещо)... Благодаря!

# 609
  • София
А кой Ви каза, че ПЧМГ няма да е отворено?

Казаха ми от ПЧМГ. Лично се обадих там на обявения в сайта им телефон, защото умишено съм избрала точно това училище предвид друг ангажимент на детето ми. Жената, с която разговарях каза, че не могат да се преборят с общината и че училището от събота е затворено заради балотажа. Изборните книжа се носят в събота и училището се запечатва.
При това бяха категорични, че в училщето няма да има състезание!!! Не знам защо друго казват. Моето дете е записано в началото и трябваше да бъде в тяхната сграда. Жената каза, че в четвъртък ще се знае и че всичко се решава от СМБ по отношение на състезанието, а по отношение на балотажа вече се знае.
Между другото за първи път чувам да се запечатва само част от училище за избори  Rolling Eyes

# 610
Нали е Хелоуин на 31-ви, трябва да има малко хорър.  afwitch Misc Ghost

# 611
  • София
При това бяха категорични, че в училщето няма да има състезание!!! Не знам защо друго казват. Моето дете е записано в началото и трябваше да бъде в тяхната сграда. Жената каза, че в четвъртък ще се знае и че всичко се решава от СМБ по отношение на състезанието, а по отношение на балотажа вече се знае.
Между другото за първи път чувам да се запечатва само част от училище за избори  Rolling Eyes

Щерката (учи в ПЧМГ) каза, че не са им казали нищо за промяна в мястото или времето на ЧХ. Все си мисля, че ако решението да не се провежда в ПЧМГ беше окончателно, госпожата щеше да ги предупреди. Предполагам, че търсят варианти как да решат проблема.

# 612
Знам, че мястото не е тук.. но случайно и още някой да видя, че на сайта на МОН ваканцията беше до 3-ти вкл, а днес вече е до 2-ри вкл..
Изкомпенсираха ли вече след изборния понеделник

# 613
  • София

Щерката (учи в ПЧМГ) каза, че не са им казали нищо за промяна в мястото или времето на ЧХ. Все си мисля, че ако решението да не се провежда в ПЧМГ беше окончателно, госпожата щеше да ги предупреди. Предполагам, че търсят варианти как да решат проблема.

Хубаво де... почвам да се ядосвам по малко... АЗ ЛИЧНО говорих с лице в ПЧМГ. Не съм чула, не влизам в догадки и пр. Казвам ви какво ми казаха ЛИЧНО. Ето на този телефон    02 971 33 00  Ако някой иска мож да се обади и да разпита. Сметнах за нужно да ви кажа тук в темата за този проблем и ако не съм била сигурна в чутото нямаше изобщо да пиша.
Те няма как да кажат за промяна в мястото или времето, защото не взимат те решенията. Просто ме уведомиха, че сградата ще бъде запечатана за изборите и че те не могат да се преборят с общината. Едното мероприятие ЧХ няма отношение към другото (балотажа). Ясно е кой с какво ще се съобрази.
Също така подчертаха, че Съюза на математиците ще решава какво да се прави. Казаха, че 125-то е в същото положение.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 15:59 от Vache

# 614
От сайта на Секция "Изток" - СМБ: "Поради предстоящия балотаж за местни избори в район Младост от РИК забраниха провеждането на математическия турнир "Черноризец Храбър" в 125 СОУ "Б.Пенев" Моля, уведомете записалите се ваши ученици по приложения списък да се явят на 31 октомври 2015г. в 9.00ч. пред ФМИ (факултет по математика и информатика)на бул. "Джеймс Баучер",там ще има списъци с разпределението по стаи."

Общи условия

Активация на акаунт