Математически турнири - 33

• 106 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
При това бяха категорични, че в училщето няма да има състезание!!! Не знам защо друго казват. Моето дете е записано в началото и трябваше да бъде в тяхната сграда. Жената каза, че в четвъртък ще се знае и че всичко се решава от СМБ по отношение на състезанието, а по отношение на балотажа вече се знае.
Между другото за първи път чувам да се запечатва само част от училище за избори  Rolling Eyes

Щерката (учи в ПЧМГ) каза, че не са им казали нищо за промяна в мястото или времето на ЧХ. Все си мисля, че ако решението да не се провежда в ПЧМГ беше окончателно, госпожата щеше да ги предупреди. Предполагам, че търсят варианти как да решат проблема.

Хубаво де... почвам да се ядосвам по малко... АЗ ЛИЧНО говорих с лице в ПЧМГ. Не съм чула, не влизам в догадки и пр. Казвам ви какво ми казаха ЛИЧНО. Ето на този телефон    02 971 33 00  Ако някой иска мож да се обади и да разпита. Сметнах за нужно да ви кажа тук в темата за този проблем и ако не съм била сигурна в чутото нямаше изобщо да пиша.
Те няма как да кажат за промяна в мястото или времето, защото не взимат те решенията. Просто ме уведомиха, че сградата ще бъде запечатана за изборите и че те не могат да се преборят с общината. Едното мероприятие ЧХ няма отношение към другото (балотажа). Ясно е кой с какво ще се съобрази.
Също така подчертаха, че Съюза на математиците ще решава какво да се прави. Казаха, че 125-то е в същото положение.

Благодаря за споделената информация- разбира се, че е ценна! Никой не подлага на съмнение думите Ви! Явно има някаква „каша“ и явно тя не идва от Вас.  Peace 

# 616
  • София
Благодаря за споделената информация- разбира се, че е ценна! Никой не подлага на съмнение думите Ви! Явно има някаква „каша“ и явно тя не идва от Вас.  Peace  

Hug Hug Hug
Не бе, аз съвсем мъничко се ядосах..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Явно ФМИ ще поеме всички деца. На мен проблемът ми е, че ще трябва да препускам после и си бях избрала по-близко училище. Нашето 107-мо така или иначе се явява в химическия факултет Tired

# 617
  • София
 А може ли хората, които познават ПЧМГ да кажат дали може да се запечата част от сградата, Отделни входове. Дали би било възможно затова да са записвали  част от учениците още първоначално във ФМИ?

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 16:25 от 450

# 618
От сайта на Секция "Изток" - СМБ: "Поради предстоящия балотаж за местни избори в район Младост от РИК забраниха провеждането на математическия турнир "Черноризец Храбър" в 125 СОУ "Б.Пенев" Моля, уведомете записалите се ваши ученици по приложения списък да се явят на 31 октомври 2015г. в 9.00ч. пред ФМИ (факултет по математика и информатика)на бул. "Джеймс Баучер",там ще има списъци с разпределението по стаи."

Аз не виждам такова съобщение. Изобщо нищо за ЧХ няма.  newsm78

# 619
  • София
В ПЧМГ няма да се провежда Черноризец Храбър.
На децата са им казали къде ще ги пренасочат, но нямам представа дали се отнася за абсолютно всички деца, затова да изчакаме официалната информация на сайта (а дано този път отговорника на сайта да се активизира, ако ли не като имам мейл ще напиша тук).

пп rosita_ta, може би са имали математика първите часове и  учителката не е чула за възникналата ситуация.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 16:40 от EliG

# 620
От сайта на Секция "Изток" - СМБ: "Поради предстоящия балотаж за местни избори в район Младост от РИК забраниха провеждането на математическия турнир "Черноризец Храбър" в 125 СОУ "Б.Пенев" Моля, уведомете записалите се ваши ученици по приложения списък да се явят на 31 октомври 2015г. в 9.00ч. пред ФМИ (факултет по математика и информатика)на бул. "Джеймс Баучер",там ще има списъци с разпределението по стаи."

Аз не виждам такова съобщение. Изобщо нищо за ЧХ няма.  newsm78

http://www.iztok-smb.com/

# 621
  • София

Хубаво де... почвам да се ядосвам по малко...

Veche, не се ядосвай, аз просто споделих, че на децата не са им казали нищо за промяна, а не, че такава няма да има  Peace
Възможно е нещата да са се променили и вече да има яснота къде ще бъдат разпределени децата.

ЕliG - така е, децата имат първите часове СИП с г-жа Шаркова, така че предполагам не е знаела за промяната

# 622
  • София
]

Ооолеле...
Не пише дали това се отнася за техните ученици или за всички записани там... т.е. сигурно трябва все пак утре да им се обадя...
Обаче ако не бяхте вие хич нямаше и да разбера!

# 623
Как точно разбираш: "  от РИК забраниха провеждането на математическия турнир "Черноризец Храбър" в 125 СОУ "Б.Пенев" ?

# 624
  • София
Буквално. Вероятно със заповед. Имат право на това. ooooh!

# 625
  • София
Как точно разбираш: "  от РИК забраниха провеждането на математическия турнир "Черноризец Храбър" в 125 СОУ "Б.Пенев" ?
  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

rosita_ta  Hug

EliG, благодаря за инфото!

# 626
  • София
Здравейте,

За Софийски математически турнир има ли списък, къде ще се проведе турнира на 07.11? Става въпрос за първи клас, а синът ми учи в 45 ОУ , Св. Троица.

Има ли някакъв сборник със задачи за първи клас?

Благодаря на всички предварително!

# 627
  • Вече на светло в София
Какво е московско математическо сътезание ( името може да не така, с руски квестори е ) и някой има ли информация за 10 клас?  В идния четвъртък е.

# 628
Какво е московско математическо сътезание ( името може да не така, с руски квестори е ) и някой има ли информация за 10 клас?  В идния четвъртък е.

На страницата на РИО София-град има информация.

# 629
И за ПЧМГ има вече официално, че няма да могат да го проведат: Съобщение от сайта им

"Участниците, които са се записали в ПЧМГ за явяване в ПЧМГ следва да бъдат в 9:30 часа на 31.10.2015 г. в сградата на ВУЗФ /Висше училище по застраховане и финанси/, жк Овча купел, ул. Гусла №1"

Много тъпо, че и часът е сменен с по-ранен!

Общи условия

Активация на акаунт