Лидл ::66::

• 106 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Някой виждал ли е останали  сгъваемите шезлонги на колелца от миналата седмица? Интересува ме в Пловдив в  Кичука нямаше.

# 391
Върнах сивия панталон и двата сутиена. Rolling Eyes Сивият панталон (ХЛ) ми беше леко хлабав в талия, дупе, корем, в горната част изобщо. Но след 5-6 минути докато се завътря пред огледалото да се огледам отвсякъде се разшири мнооого. Не че не го очаквах- напротив, този тип материя обикновено така става, но може би ако бях взела по-малкия номер щеше добре да ми е и като се разшири.  Grinning А ХХЛ беше огромно нещо, като си помисля, че преди да го видя не знаех дали ще се напъхам в него... hahaha Нещо уголемени ми се видяха панталоните като кройка, иначе материята ми допадна. Сутиените- някак чашките стояха доста раздалечени една от друга- мерих 85Д, 90С, 90Д, всичките ми правеха гърдите "заострени" и раздалечени.... Shocked
Да похваля машинката за сладолед Grinning Покри моите очаквания.  Peace Приготвих банановия сладолед от книжката на машинката- при това не пасирах съвсем гладко банана. Blush Сладоледената смес оставих в хладилника за 6-7 часа (така се случи, че не си бях вкъщи), през това време сметаната беше спаднала малко. Добре, че си имах едно на ум и си спомнях колко беше сместа (направих двойна доза и знаех, че ще дойде много за машинката) и не напълних догоре купата. По време на разбиването сместта беше стигнала почти догоре, т.е. сметаната се беше разбила пак на 100%. Получи се сладолед с гладка консистенция (с изключение на не съвсем фино пасираните банани), много вкусен. Като количество- 1 овална кутия от сладолед Алома, 3-4 малки чашки и 2 формички за сладолед на клечка от 75 мл. На нас ни е добре като количество.  Grinning

# 392
  • Ямбол
Моля споделете,ако знаете,дали в Лидл се предлага такъв робот 5 в 1, цена и дали смила до консистенцията на пюре за бебе,мерси.   

# 393
Моля споделете,ако знаете,дали в Лидл се предлага такъв робот 5 в 1, цена и дали смила до консистенцията на пюре за бебе,мерси.   
В Пловдив на Пещерско шосе има 1 бройка със сигурност, днес я видях за пореден път, в червен цвят е. Peace Опаковката е малко разкъсана в горната си част и може би затова от доста време го забелязвам в магазина... newsm78 В смисъл, надали му липсват части.... Laughing Мисля, че е подходящ за бебешки пюрета или поне така го рекламираха в брошурата навремето, доколкото знам, затопля/готви храната също, а не само я пасира като обикновените блендери. Цената- около 111 лв мисля.

# 394
dolce miele , добре че не си ми клиент  Mr. Green то няма стока невърната от теб, като те чета Simple Smile и дефакто клиентите като теб, правят Лидл като магазин 2-ра употреба...пробване и връщане на бельо си е гадна работа Sick

# 395
  • Варна
Май не съм срещала магазин за дрехи или сутиени, в който да не дават да ги пробваш  newsm78
Каква е разликата дали ще се мотая и огледам с тях в магазина или вкъщи?

# 396
  • София
Взех си чадър, който много харесвах, но поради невнимание се счупи една спица. Дали предлагат ремонт на такава стока? newsm78

# 397
Взех си чадър, който много харесвах, но поради невнимание се счупи една спица. Дали предлагат ремонт на такава стока? newsm78
Пуска ли са скоро чадъри? newsm78

# 398
Моята никога не е правила каймак от един пръст. ползвам кафе за еспресо машина, не ми го мелят, купувам го готово. Цедката не е запушена, защото под чешмата си тече. Ако е запушена кафемашината, това е някъде навътре, където аз няма как да я почистя. Изобщо отказвам да приема, че вината е в мен или в експлоатацията. Кафемашината не става, това е истината.
И какво като отказваш да приемеш това или онова? Така машината няма да се оправи. Ясно е, че нещо не правиш както трябва. Пък ако не искаш да се научиш, това е друг въпрос. Grinning

Най-обичам по интернет някой да ми казва, че не правя нещо както трябва.  Joy Айде, нема нужда ти да ме учиш. Кафемашината не работи, толкова ли е трудно да го схванеш?

Върната е за ремонт отново, ако не я оправят, ще ми върнат парите.  teta75, правеше каймак, когато работеше, но далеч не един пръст.
Според мен, вземай си паричките и не се ядосвай повече...А за каймака - то зависи от пръста Laughing
При мен си прави каймак, харесва ми, няма разлика от Делонгито, затова и я държа, и заради външният й вид де...Но друго забелязвам при лидълската - като направя кафето и извадя цедката, редовно цедката е пълна с вода до горе, докато Делонгито примерно - винаги вадих цедката със суха смес вътре, без вода Thinking

# 399
dolce miele , добре че не си ми клиент  Mr. Green то няма стока невърната от теб, като те чета Simple Smile и дефакто клиентите като теб, правят Лидл като магазин 2-ра употреба...пробване и връщане на бельо си е гадна работа Sick
Анонимен, ако четеше добре постовете ми, щеше да забележиш колко пъти повече са продуктите които купувам от Лидъл.  Grinning А и не знам за магазин за бельо където не ти позволяват да пробваш сутиен.... newsm78 Не съм пробвала бикини или прашки, все пак. Пък и аз откъде да знам точно кой го е шил и дали някой друг не го е пробвал, преопаковали са го и после аз меря?  Joy Колкото до втората употреба- не съм от клиентите които разкъсват опаковки, не съм връщала уред използван почти месец и върнат със остатъци от храна (примерно) и т.н., ако връшам дреха, то тя е изпробвана само- не се въргалям по пода с нея, не съм я изпирала, не съм и махнала етикетите.  Също и не ровя в единичните бройки или в редовната стока, не късам опаковки, не разхвърлям стока в магазина, не крада батерии от разните уреди, не оставям фризерите отворени.....и куп други неща. И друг път сме коментирали, че именно заради политиката да можеш да замениш/върнеш стока в Лидъл много хора пазаруват в пъти повече в този магазин, отколкото биха купили иначе. Като купя стока за 150-200 лв и върна стока за 10-20 лв магазинът все си е на печалба. Wink Айде, стига толкова, че твърде много време отделих. Grinning  Mr. Green
И след написаното дотук, да споделя какво прави Лидъл в "магазин за втора употреба" (само едно от нещата, разбира се, няма да изреждам всичко). От няколко дни в близкия ми Лидъл при единичните бройки стои една електрическа мелничка за подправки. Ами, всеки път като мина оттам състоянието и е все по-отчайващо- първо бе в опаковката, после- извадена от нея, след това найлончето с "балончетата" беше на другия край на щанда, после батериите изкарани отвън, след това на единия край имаше 1-2 батери, някъде (незнайно къде) са били другите батерии, по едно време и разглобена беше тази ел. мелничка. Е, питам се, от толкова народ на никой ли не му хрумна, че като е при единичните бройки не значи, че трябва да я "разпарчетосва" и да и губи частите, че опаковката не бива да се къса и батериите не са, за да се крадат?! ooooh!
Sunny kiss, струва ми се, че септември-октомври пускаха чадъри... newsm78 По времето когато пускаха дамски пижами-гащеризони, може и малко по-късно да е било.
 Аз, майка ми, брат ми, съпругът ми имаме чадъра с автоматичното отваряне, мисля, че е с 3 години гаранция- би трябвало при нужда да предлагат ремонт (като предлагат гаранция би трябвало да могата да компенсират клиента по някакъв начин при проблем). newsm78 Ако повредата се покрива от гаранцията- да поправят, сменят или върнат пари, а ако не предполагам има и вариант за платен ремонт.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 12:23 от dolce miele

# 400
dolce miele И аз така предположих, уж ги следя редовно брошурите, ама викам да не да съм ги изпуснала. Mr. Green

# 401
  • софия
Една позната е публикувала това. Кажете ми какво мислите по въпроса. Все се надявам, че не е вярно.
Цитат: 'PLU-код — се използва предимно за плодове и зеленчуци използвани в насипно състояние и дава информация за вида на храната — натурален продукт или не. Продуктите с петцифрен брой цифри и започващи с 8 са ГМО култури. Те са отгледани с използването на генни модификации. В ЛИДЛ КОДОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ ЗАПОЧВАТ С 8 И СА ПЕТЦИФРЕНИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРОДАВА ГМО МАСОВО'
Скрит текст:
Днес се зарових. Всички чужбински плодове и зеленчуци, които имат етикет на кашона са с номер, започващ с 8  Shocked Доматите на клонка, кумато, испанските в пластмасова тарелка. Меко казано съм шокирана. Колко испански домати, кумято изядохме... 
Лошото е, че не на всички кашони има етикет.

Започвам изключително сериозно да си преразглеждам отношението към стоките в магазина.

# 402
  • Ямбол
dolce miele  bouquet

# 403
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Една позната е публикувала това. Кажете ми какво мислите по въпроса. Все се надявам, че не е вярно.
Цитат: 'PLU-код — се използва предимно за плодове и зеленчуци използвани в насипно състояние и дава информация за вида на храната — натурален продукт или не. Продуктите с петцифрен брой цифри и започващи с 8 са ГМО култури. Те са отгледани с използването на генни модификации. В ЛИДЛ КОДОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ ЗАПОЧВАТ С 8 И СА ПЕТЦИФРЕНИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРОДАВА ГМО МАСОВО'
Скрит текст:
Днес се зарових. Всички чужбински плодове и зеленчуци, които имат етикет на кашона са с номер, започващ с 8  Shocked Доматите на клонка, кумато, испанските в пластмасова тарелка. Меко казано съм шокирана. Колко испански домати, кумято изядохме... 
Лошото е, че не на всички кашони има етикет.

Започвам изключително сериозно да си преразглеждам отношението към стоките в магазина.

Аз пък съм по- склонна да вярвам на постнатото преди 2-3 страници, че това са някакви спекулации като ония с цветовете на пастите за зъби ли беше, какво  newsm78 Ще ме караш сега да ровя утре по кашоните с испанските зеленчуци тук, да видя само в Бг ли "пращат ГМО" или си ги оставят и за местна консумация.

# 404
  • Бургас
Тарталета,порови малко,че и на мен ми стана интересно. Simple Smile
Хич не ми се иска да е вярно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт