Лидл ::66::

• 106 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
dolce miele другите мъфини са с розово покритие,мисля че са ягодови,при нас ги има.
Днес попаднах на детски джапанки на Дисни с Мини Маус с 30% намаление,за  4 лв.

# 421
Как са машините за донъти?Някои има ли ги от предните промоции?Чудя им се дали си заслужават

# 422
Здравейте,
знаете ли в какъв срок може да се върне нехранителна стока? Месец?

# 423
  • Пловдив
Пловдив,Филипово има машини за сладолед.

# 424
  • софия
Здравейте,
знаете ли в какъв срок може да се върне нехранителна стока? Месец?
Знаем и е написано в първия пост на темата Laughing

# 425
Как са машините за донъти?Някои има ли ги от предните промоции?Чудя им се дали си заслужават
Аз имам машината за донъти, кръглата която е за 7 броя (има и правоъгълна за 6 бр). Доволна съм, ако си правите често донъти си заслужава, според мен. Имай предвид обаче, че са мънички, не са като размер колкото тези които продават примерно в Лидъл. Wink Мини са. Най-лесно се пълнят "формичките" като напълниш сместа в плик и му резнеш леко ъгълчето, но и с лъжичка става като свикнеш. Grinning Незалепващото покритие е хубаво.

# 426
  • у дома
Чудесни-моята е купих преди три гоидни,децата много обичат донъти и правя често,запасявам се и с шоколадова заливка по Великден и Коледа от Лидъл-само тогава я пускат и е много хубава Peace
Ето ги направени,но наистина са мънички,но децата ги харесват
Скрит текст:

Моята машина също е от кръглите,една приятелка има правоъгълна ,но стават по-тънички и не е доволна.

# 427
  • До морето
Аз пък чакам съфорумката от чужбина да провери за кодовете на зеленчуците и да каже   Simple Smile

# 428
Аз да питам първо тук, а утре и на телефона за контакти ще попитам..
Някъде да сте виждали от дървените влакчета, които пускаха преди Коледа?
Питам, защото преди няколко седмици видях в нашия Лидл извадени, беше скоро. После ги скриха. Незнам откъде ги бяха извадили Rolling Eyes
Счупихме локомотивчето на нашия комплект Tired и дребен е много нещастен..

# 429
  • Асеновград
Питам, защото преди няколко седмици видях в нашия Лидл извадени, беше скоро. После ги скриха. Незнам откъде ги бяха извадили Rolling Eyes
Писта и влак видях в Пловдив до стадион Ботев миналия понеделник.

# 430
Благодаря ти..
Аз утре ще говоря и с управителя на Лидл в нашия град, и на телефона ще попитам...дано ми доставят отнякъде, а не ме отсвирят със стандартният си отговор за изчерпана складова наличност..
А само локомотивче няма откъде да купя, нали...това, което е с батерия и дърпа вагончетата? newsm78
В Икеа гледах, че има подобни, но дали бяха съвместими с лидълските писти?

# 431
Имате ли отзиви за детските електрически четки за зъби?

# 432
Благодаря ти..
Аз утре ще говоря и с управителя на Лидл в нашия град, и на телефона ще попитам...дано ми доставят отнякъде, а не ме отсвирят със стандартният си отговор за изчерпана складова наличност..
А само локомотивче няма откъде да купя, нали...това, което е с батерия и дърпа вагончетата? newsm78
В Икеа гледах, че има подобни, но дали бяха съвместими с лидълските писти?
И тук има-Шумен, дори са няколко броя. Ако пазиш касовата бележка дали няма да ти заменят само локомотива?
Някой пита и за шезлонг, и шезлонги има.

# 433
Чудесни-моята е купих преди три гоидни,децата много обичат донъти и правя често,запасявам се и с шоколадова заливка по Великден и Коледа от Лидъл-само тогава я пускат и е много хубава Peace
Ето ги направени,но наистина са мънички,но децата ги харесват
Скрит текст:

Моята машина също е от кръглите,една приятелка има правоъгълна ,но стават по-тънички и не е доволна.
Може ли да споделите рецептата   bouquet

# 434
  • у дома

Може ли да споделите рецептата   bouquet

Рецептата е от форума-благодарности към този,който я сподели  Hug Пробвах няколко от книжкатакъм машинката,но не се получаваха,от тази рецепта винаги стават
1 ч. ч брашно, половин ч.ч захар, 1 супена лъжица бакпулвер; половин ч.ч прясно мляко, едно яйце, ванилия и 4 с.л олио. Първо се разбъркват сухите съставки, прибавят се мокрите и се бърка около 1 минута, после се прибавя и олиото и се бърка още една минута. Намазнява се формата само първия път.

Общи условия

Активация на акаунт