Бял списък-за София!

• 1 144 812
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
д-р Ивета Иванова -УНГ 5ДКЦ Студентски град
Много внимателна,никога не прибягва до антибиотици,ако не се налага тяхното изписване.И винаги,напомня на пациентите,че с едно направление,могат за втори контролен преглед да дойдат при нея,което повечето специалисти си спестяват,като информация!

# 1 651
  • София,
д-р Ивета Иванова -УНГ 5ДКЦ Студентски град
Много внимателна,никога не прибягва до антибиотици,ако не се налага тяхното изписване.И винаги,напомня на пациентите,че с едно направление,могат за втори контролен преглед да дойдат при нея,което повечето специалисти си спестяват,като информация!
Да и аз съм доволна от нея  Peace много е внимателна,  Peace

# 1 652
Д-р Липева - УНГ в Правителствена болница Лекар с голяма уква1 оперира детето ми от трета сливица. Изключително внимателна и човечна, професионалист.  Hug

д-р Нели Михнева, педиатър от 23 ДКЦ, джипи, председател на Контролната комисия на БЛС. Готина, отзивчива, точен диагностик! Hug

# 1 653
Много моля за тел. на д-р  Ганчева.Имам кървяща миома и спешно трябва да ме види.Бяха ме насочили към д-р Славчев но като чета негативните отзиви за него и направо ме е страх. Моля пиши на лични.

# 1 654
Този цитат, който случайно намерих из нета, бях пратила на моя приятелка с миома:

Цитат
Pecinka на 06 Яну 2008 17:20

Здравейте, аз също ще родя дъщеря си във Вита...страшно съм довона от там, цялата ми бременност я проследява Д-р Илиева невероятна жена и невероятно се отнася към мен и бебето ми, адски мила и голям специалист...ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ Я горещо....всичките ми приятелки вече са при нея и са адски доволни...само да вметна че майка ми на 47г. с много гадна миома, която я гледаха кви ли не специалисти и уж светила я бяха пратили на операция тип "цялостно изчистване" ако остане жена след тва....Та д-р Илиева я ИЗЛЕКУВА без никви опреции и манипулации просто невероятно...ТАКА че не се колебайте!!!!
Pecinka
Редовен

# 1 655
Аира, доктор Ганчева работи във онкологичната болница на дървеница.Във отделението на 3-тия етаж гинекология и мамология

# 1 656
Д-р Ганчева частен кабинет ул. Искър номер23 тел.9832900 понеделник сряда и петък от 15.30 до 19.30 записва за месец напред

# 1 657
Момичета много благодаря за отговорите. Сега се прибирам от онкологията ,говорих с д-р Ганчева и утре ще ме прегледа има приемен ден във вторник от 8-11ч в първа барака.Видя ми се много мил човек ,а доколкото разбрах и от пациенти е много добър опериращ лекар.

# 1 658
Доктор ГИЗДОВ от медицинска академия е чудесен !
[/quote]

Относно д-р Гиздов : Д-р Наско Гиздов от поликлиниката на ВМА е моят АГ доктор. Благодарение на него забременях, излекува ме от хронична кандидоза, свързана с постояннен дискомфорт.
Работи със ЗК. Проследява 9 месечна бременност безплатно.
Винаги ме е взимал в уговорения по телефона час. Винаги ми е вдигал телефона си за консултация, дори през отпуска или почивни дни.
Това е човек,който е уверен в себе си и познанията си и винаги ми е давал спокойствие,когато съм имала въпроси около бебето. Изключително вним ателен по време на преглед, точен в диагнозата и позитивен и усмихнат млад човек.
От поколението,което е начетено,образовано и заинтересовано от новости и всичко в полза на добруването на пациента. Успех

# 1 659
Доктор ГИЗДОВ от медицинска академия е чудесен !

Относно д-р Гиздов : Д-р Наско Гиздов от поликлиниката на ВМА е моят АГ доктор. Благодарение на него забременях, излекува ме от хронична кандидоза, свързана с постояннен дискомфорт.
Работи със ЗК. Проследява 9 месечна бременност безплатно.
Винаги ме е взимал в уговорения по телефона час. Винаги ми е вдигал телефона си за консултация, дори през отпуска или почивни дни.
Това е човек,който е уверен в себе си и познанията си и винаги ми е давал спокойствие,когато съм имала въпроси около бебето. Изключително вним ателен по време на преглед, точен в диагнозата и позитивен и усмихнат млад човек.
От поколението,което е начетено,образовано и заинтересовано от новости и всичко в полза на добруването на пациента. Успех
[/quote]
Peace Напълно подкрепям, на мен също ми следи бременността!

# 1 660
д-р Райчева, болница ВИТА!!!
д-р Вълчанова, Св. София и целия екип...за съжаление не си спомням името на никой:(
д-р Чорбова, Шейново....не  е най-лъчезарния човек, но първото ми раждане при нея мина просто перфектно..Simple Smile
д-р Мангъров, завеждащ педиатрията в инфекциозна болница. Викала съм го на домашни посещения, обаждала съм му се по телефона...страхотен лекар!
д-р Алексиев специалист ортопед в Горна Баня...страхотен човек и специалист

..ако се сетя за още някой, ще допълвам:)

За Чорбова съм съгласна само с това, че не лъчезарен човек, но за професионализма и има съмнения. Когато бях в 6-я месец ми каза, че от бебто нищо няма да стане. Е да ми е живо и здраво вече малката маймунка кара 3-та си година, дай боже да е така и за напред. В тази връзка благодарности на д-р Дяволов от "Майчин дом" София и д-р Шишкова от неонатологията на МД

# 1 661
Момичета много благодаря за отговорите. Сега се прибирам от онкологията ,говорих с д-р Ганчева и утре ще ме прегледа има приемен ден във вторник от 8-11ч в първа барака.Видя ми се много мил човек ,а доколкото разбрах и от пациенти е много добър опериращ лекар.
Как си. Как мина прегледа дано всичко е добре да знаеш че д-р Ганчева е наистина страхотен лекар много спокойна и внимателна. Успех на всички newsm10

# 1 662
  • София
     Без конкретен повод, но поради много причини, искам  да поставя в този списък Д-р Здравка Царкова- педиатър в 28. Поликлиника в Дружба 1.
     Благодарна съм и за това, че се грижи за децата ми отговорно и емоционално ангажирано; за това,че не изпада в крайности и търси истината "някъде по средата"- между опит и новости; за това, че когато е необходимо, не пропуска консултация със специалист- "по-добре една излишна, отколкото една закъсняла консултация"...
Най- вече съм благодарна за това, че успя да спечели доверието на краен скептик като мен.
  bouquet

# 1 663
Доц. Владимиров - ИСУЛ
Д-р Големанов - ИСУЛ

# 1 664
д-р Огнян Радев - гинеколог в 15-та поликлиника, Дианабад
Много внимателен лекар, изчерпателно обяснява, препоръчва на
пациентите различни възможности за решение на проблема!

Общи условия

Активация на акаунт