Бял списък-за София!

• 1 136 243
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 175
Д-р Иван Диков - изроди синът ми. Имах херния и всички ми казваха, че трябва секцио, но не и д-р Диков. Имах много забавно и леко нормално раждане с много вицове от негова страна и смях
(до колкото е възможно в родилно състояние) от моя.

Още един глас за д-р Диков. Beberson аз също бях с бременност, на която 99% от лекарите биха препоръчали раждане със секцио. Д-р Диков нито за момент не се опита да ме разколебае, а благодарение на него и целия екип имах едно сравнително бързо и приятно раждане, а възстановяването ми беше (мога да кажа) мигновено.

# 2 176
  • София
Към този списък бих добавила с удоволствие и чисто сърце Д-р Кумански, анестезиолог, от Шейново.
Хиляди  благодарности Hug

# 2 177
Искам да прибавя и д-р Духовников. Един невероятен ЧОВЕК, прекрасен лекар. Благодарение на него оживяхме и аз, и бебка.

# 2 178
Да добавя и аз един страхотен доктор и невероятен човек. Доц. Маринов от МД /завеждащ патологична бременност/. Много добър специалист и страхотен, внимателен човек.

# 2 179
Да добавя и аз един страхотен доктор и невероятен човек. Доц. Маринов от МД /завеждащ патологична бременност/. Много добър специалист и страхотен, внимателен човек.

Напълно съм съгласна! Страхотен лекар!

# 2 180
Поклон пред професионализма и човечността на д- р Силви Кирилов- уролог!
Каквото и да кажа, ще бъде малко за него!

# 2 181
Горещо препоръчвам д-р Кабакчиев УНГ ОТ б-ца Лозенец(Правителствена).Невероятен човек и специалист.

# 2 182
Доктор Петко Кабакчиев УНГ б-ца Лозенец (Правителствена)

# 2 183
Искам да впиша тук д-р Цонов от Медстом. Много внимателен и добър стоматолог, специализирал е и хирургия, та се справя много добре с доста неща в устата  Laughing
Той вече не работи там, има си частен кабинет. Ще публикувам и телефона му, ако някой го търси в чичко Гугъл, зщото на мен ми беше трудно да го открия  Rolling Eyes
д-р Цонов стоматолог тел 0897895493

# 2 184
Присъединете и д-р Невяна Божкова педиатър във 17п-ка. Невероятна е.

# 2 185
Искам да добавя доктор Красимира Алексиева от детската поликлиника в Лозенец.Невероятен човек и професионалист!

# 2 186
МОЛЯ,  Praynig за мнение и координати на добър гинеколог - район НДК, 5те кьошета и околните квартали. С направление съм от личния.
Не смогвам да прочета 144 страници, а с търсачката също не попадам на много мнения.

Благодаря.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 14:44 от JOSEPHINE

# 2 187
  • в очите на дъщеря ми
Доктор Петко Кабакчиев УНГ б-ца Лозенец (Правителствена)

PeaceНевероятен човек и лекар.

# 2 188
МОЛЯ,  Praynig за мнение и координати на добър гинеколог - район НДК, 5те кьошета и околните квартали. С направление съм от личния.
Не смогвам да прочета 144 страници, а с търсачката също не попадам на много мнения.

Благодаря.
Присъединявам се към молбата.Търся гинеколог в споменатия район,който да работи със ЗК.Конкретно за момента ми трябва за колпоскопия и за стандартните профилактични прегледи.

# 2 189
Разбирам, че не е много по темата, но какво ще кажете за доц. Белоконски- хирург ВМА- моля да отговорите, ще бъда доволна и на лично.

Общи условия

Активация на акаунт