Бял списък-за София!

• 1 136 401
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 325
Днес ходих при д-р Павлов наистина не е лош, но не е много разговорлив. Вика ме отновона 12.09 на вторичен преглед, но не знам да ходя ли отново при него. Каза че за сега всичко е нормално дано наистина е така. Karityyy ти в кое седмица си?
Peace Точно . След 2 дни влизам в 7-ма

# 2 326
Аз съм в девета  Wink Спря ли се на някой док. за жк?

# 2 327
 Sad Не.. ако не успея да си намеря ще се пробвам при Иванова.

# 2 328
И аз не мога да реша все още, но май и аз там ще се запиша както вървят нещата. Не знам дали приема за жк защото Павлов ми каза че в момента при него не може евентуално октомври месец.

# 2 329
И аз не мога да реша все още, но май и аз там ще се запиша както вървят нещата. Не знам дали приема за жк защото Павлов ми каза че в момента при него не може евентуално октомври месец.
Sad ужас.. в краен случай- имало някаква клиника или нещо подобно до 17 поликлиника и там имало някаква лекарка.. не си представях, че няма да мога да намеря 1 надежден лекар, който да ми е наблизо

# 2 330
Така е има доволни и недоволни, но не отидеш ли няма как да си направиш преценка. Хем ми се иска да се запиша в МД за жк хем не. По принцип живея в Редута и ще ми е по-добре ако е тук някъде, но при кой.... Прочитам 5 хубави мнение за даден док. и след това 2-3 лоши и се разобеждавам. Трудно е да се направи избор. За Вита ли става въпрос?

# 2 331
А ти чули вече сърчицето? При мен се видя днес,но ми каза че е рано и на следващия преглед ще се чуе.

# 2 332
не си спомням името. ходих в 4 седмица и 5 дни- тогава сърчице нямаше как да се види- ще ходя на 10-12 септември , тогава трябва да се види

# 2 333
Моя близка при препоръчаха в болница Вита д-р Мая Василева, но тя в момента е в майчински.

# 2 334
Във Вита за всички АГ има добри отзиви, но не работят със ЗК. В района се намира кабинетът на д-р Богословова - точно срещу Скай Сити, зад ИЧС, но и тя не работи със ЗК. При нея пълен пакет проследяване на бременност, вкл. всички възможни изследвания, е 600 лв. До него има и някакъв МЦ Гинека, където пише, че има гинеколози, май пишеше и че работят със ЗК, но не съм ходила - може да провериш и за тях.

# 2 335
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463908.0

Вижте и в тази подтема- доволни са от д-р Ненов в МЦ Слатина.

# 2 336
Момичата,аз си следих втората и третата бременност при Иванова и сестра ми и двете бременности.Много съм доволна от отношението й като цяло,не съм имала проблеми с изследванията и консултациите.При нея винаги има много хора,докато при въпросния Павлов,почти никой не се преглежда.Ако можете да се запишете при нея,няма да съжалявате.Аз също живея на Редута и ми беше супер удобно!Успех ви желая Hug

# 2 337
  • София
Не е лоша Елица Иванова, моята ЖК беше при нея, внимателна и мила, но ако имате някакви проблеми не разчитайте много тя да ги открие, т.е. не се задълбочава особено. Ако не беше частния ми АГ нямаше да разбера, че съм с гестационен диабет. Но пък тя знаеше, че се следя и на друго място, може би и затова не се е бъркала много. Като цяло я препоръчвам, освен всичко си спазва и часовете  Peace

# 2 338
  • Sofia
Не е лоша Елица Иванова, моята ЖК беше при нея, внимателна и мила, но ако имате някакви проблеми не разчитайте много тя да ги открие, т.е. не се задълбочава особено. Ако не беше частния ми АГ нямаше да разбера, че съм с гестационен диабет. Но пък тя знаеше, че се следя и на друго място, може би и затова не се е бъркала много. Като цяло я препоръчвам, освен всичко си спазва и часовете  Peace

Има нещо такова. Аз също много я харесвах. Като забременях ходих три пъти при нея до 11 г.с. Всичко беше наред, имаше сърдечна дейност, едва в 11 г.с. се усъмни, че бебето изостава, отговаряло на 9 г.с., но имало сърдечна дейност и ме прати, забележете - на ЗD. Е, там се оказа, че изобщо няма сърдечна дейност, никакво бебе, а си е било кухо яйце, което аз явно задържах с непрекъснато тъпчене с утрогестан. Плодният сак беше много деформиран и на лаик беше ясно, че в него ембрион никога не е имало. Тя ли не разбира, техниката й ли е зле, всеки да си прави заключенията.

# 2 339
Аз май ще се запиша при д-р Павлов винаги има доволни и недоволни. Да се надявам че няма да се разочаровам и няма да има проблеми за напред.

Общи условия

Активация на акаунт