ГПНЕ "Гьоте" или ПМГ "Акад. Н.Обрешков" с информатика и АЕ

• 1 804
  • 4
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми каже за наблюденията си над ПМГ-Бургас и ГПНЕ-Бургас. Интересувам се на какво ниво са учителите, учи ли се, както трябва, как е материалната база, с униформи ли са и т.н., тъй като се колебаем коя от двете гимназии е по-добра. Тоест коя от гимназиите е по-добрият избор и защо.
Благодаря предварително!!   bouquet

# 1
  • София
Нямам никакви впечатления.
Насявам се информацията от този линк да ти е от полза. http://www.danybon.com/obrazovanie/top-100-uchilista-v-bg-matura … bel-12-klas-2015/

# 2
Благодаря ти, полезна ми беше, но все пак искам да разбера някои неща относно двете училища. Отново благодаря!

# 3
  • София
Някой може ли да ми каже за наблюденията си над ПМГ-Бургас и ГПНЕ-Бургас. Интересувам се на какво ниво са учителите, учи ли се, както трябва, как е материалната база, с униформи ли са и т.н., тъй като се колебаем коя от двете гимназии е по-добра. Тоест коя от гимназиите е по-добрият избор и защо.
Благодаря предварително!!   bouquet
Мимето зависи каква е насоченоста на детето. Ако е силно в областа на математиката аз бих заложила на ПМГ, ако с лекота учи езици и е хуманитаристче - по - добре да заложи на ГПНЕ, макар, че и  в областа на хуманитарните науки ПМГ - Бургас е изключително силна и винаги е била на едно от челните места.
Иначе и двете училища си ходят с униформи, адмирации за което, материалната база е добра, като аз лично ако е заради материална база бих предпочела ПМГ.
Учителите и в двете училища са изключително добри, но в ПМГ се учи изключително здраво, което през целия период на обучение и особено в края на 12 - ти клас си казва "тежката дума"... Simple Smile

# 4
Благодаряя!!

Общи условия

Активация на акаунт