Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 619
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
I miss you - Откъде си?  Thinking При мен пече слънце, умирам от жега.  sweating

# 601
I miss you - Откъде си?  Thinking При мен пече слънце, умирам от жега.  sweating

В Пловдив съм в момента... преваля, а сега е доста мрачно... Simple Smile ужассно врееме..  newsm78 newsm78 #2gunfire

# 602
Ела при мен във Варна, ще те черпя едно фрапе.   Laughing Очаквам мнение за прическите.  Simple Smile

# 603
  • София
Tук в София като цяло е  мрачно и студено,опитва се да се покаже слънце от време на време,но като цяло може да се каже,че не съм видяла лято тази година все още  Crossing Arms

Eлина Мен 2-та ме грабна,въпреки че на моята сватба бях с вдигната  Laughing

Зая Ще чакаме снимки после  Heart Eyes

# 604
Днес съм много активна в сайта, по цял ден се ровя, ама може и аз един ден да се поглезя.  Mr. Green Принципно само съм на разходки, заради бебка, уморих се вече, а днес съм само на една сутрешна.  ooooh!

# 605
Ела при мен във Варна, ще те черпя едно фрапе.   Laughing Очаквам мнение за прическите.  Simple Smile

За днес второ предложение да посетя Варна.. хихи, май ще взема да се замисля.. Благодаря   bouquet

Аз както казах вече, харесва ми първата.. но определено харесвам и дългите къдриици.. труден избор... Simple Smile

seangelova - идвай си в Пловдив...  Grinning Grinning не че тука лято се вижда де..  sun

# 606
Дами, може ли да ви поискам съвет за прическа? Много се колебая между три..  Simple Smile Разбира се - да отиват на тоалета! Не се чудете защо прическите са единствено и само на руса коса, търсех прически за същият цвят коса, като моята. Търсих прически за дълга коса, макар че си мислех малко преди сватбата да си я скъся, но така и не се осмелявам.  Simple Smile

Аз съм за първата и аз към такава за сега съм се насочила много е готина поне за мен Simple Smile

# 607
Мерси за мненията, мами.  Simple Smile Като че ли ще остана с втората - съвет от приятелка, пък и на мен доста ми допада.   bouquet

# 608
Благодаря ви, момичета  bouquet

Аз се стягам вкъщи и приготвям аксесоарите за фотосесията. Почти съм готова, чакам само Принца да си дойде, да си напудри носа и да ме метне на четирите гуми и да ме отнася на вълнолома за снимки! Във Варна е приказен летен ден и е надявам залеза да е красив Heart Eyes Нямам търпение!

Елина, първата прическа много ми харесва! Laughing

# 609
З_А_Я - Честито, мила.  Hug Хайде, оставяй ни вече, отивай да се наконтиш.   bouquet

Е, да.. При всички положения 1 е прекрасна, но мисля, че за моята рокля ще отива повече 2.  Simple Smile

# 610
  • София
Мерси за мненията, мами.  Simple Smile Като че ли ще остана с втората - съвет от приятелка, пък и на мен доста ми допада.   bouquet

Повечето май не сме мами все още,но дай боже да бъдем  Laughing

I miss you Пловдив за съжаление започнахме да го ползваме само като междинна спирка като пътуваме за някъде,не съм се застоявала скоро  Embarassed

# 611
seangelova Оп, грешка. Понеже ще ставам мама и съм развълнувана, си общувам по-често с мами. Надявам се да не се сърдите.  Embarassed

# 612
  • София
seangelova Оп, грешка. Понеже ще ставам мама и съм развълнувана, си общувам по-често с мами. Надявам се да не се сърдите.  Embarassed

A,глупости,как ще се сърдим,приятно изкарване   bouquet

# 613
Зая, креативна фотосесията ви пожелавам и да споделите някой кадър после! Party
Мария, роклята има очарователен гръб и като цяло е много хубава!
Елина, аз предпочитам втората прическа, влюбена съм във вълнисти коси, на себе си лично не харесвам кок и затова обмислям пусната коса за сватбата.

Ей с едни глупави покани не можем да се оправим. Нали последно предадох щафетата по направата им на декораторката ми. Написа сумата и всичко ок. Харесах си типа пръстен и цветенца за свитъка. И днес ми звъни, не можела да намери бордо картон какъвто ми показа и обеща. Щяла на бял  с бордо панделка, пак щяло да е хубаво.. Да ама не съм виждала такъв, само подобен вариант и беше много обикновено! Казах утре ще дойда да говорим, но почвам пак да мисля как да коригирам моята си идея... Това да искаш да дадеш пари пак не е гаранция да получиш исканото  #Cussing out

# 614
Шоколадче, чак пък демоде, не. Чисто визулално за мен екрюто, айвъри и слонова кост изглеждат по-добре от чисто бяла рокля. Може би в известен смисъл вече много се залага на не съвсем чисто бяло като сняг. На мен в магазина на Солунска ми казаха, че отдавна не произвеждат чисто бели рокли. Но имайте предвид, че разликите между тези цветове са наистина много малки.

Според мен всичко си е до това как ти се харесваш.С бяло кожа съм. Мерила съм и бели и екрю рокли. Коренно различно ми стои екрюто от бялото-в полза на второто. Бялото ме прави невзрачна и простее, прави ме още по-бледа и безлична. Изобщо като облека бяла рокля и физиономията ми "увисва", не се харесвам просто.
Ако говорим за този тип чисто бели, изкрящи като сняг на мен не ми харесват. Аз обаче никога не съм харесвала бяло. Не слушай кой какво ти говори, ти както се харесваш така ще е. Wink
Твоята рокля на снимката от каталога определено си е чисто екрю. Не знам на живо как е. Панделката обаче е чудесна точно както си е.
Мария, ето че вече и ти си имаш рокля!Да ти е честита.Много ми хареса, както и останалите ти неща.
Eлинa и твоята рокля е хубава. Втората прическа не ми харесва. Първата е много хубава, третата също ми допада. На мен пък много ми отива кок, но също искам пусната и определено ще са къдрици.

Момичета с тия пусти шаферски рокли е страшно,не знам какво ще ги правим, да купуваме ли да шием ли?Кажете моля ви, вие как ще процедирате по този казус? newsm78

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 18:32 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт