СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 187 115
  • 915
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моля и за отзиви за преподавателя по математика на 5Д клас - Ани Илиева..... bouquet
Видях само, че ще преподава по математика на 2 клас в курсовете на СМГ.

# 706
Имам още един въпрос, относно букета за класния, тъй като на нас - 5Г класен е мъж, каква е практиката? Цветя уместно ли да носим? Simple Smile

# 707
  • София
Имам още един въпрос, относно букета за класния, тъй като на нас - 5Г класен е мъж, каква е практиката? Цветя уместно ли да носим? Simple Smile
И ние сме в този клас и ме тревожеше същата мисъл, но мисля, че ще вземем букет. Не мога да си представя 15/09/16 без цветя. Това си е част от традицията за този ден. Така че детето ще си ходи с китка.

# 708
  • София
И ние сме в този клас и ме тревожеше същата мисъл, но мисля, че ще вземем букет. Не мога да си представя 15/09/16 без цветя. Това си е част от традицията за този ден. Така че детето ще си ходи с китка.
И нас ни притесняваше тази мисъл, но ще си носим цветя и това е  Simple Smile

# 709
Здравейте, само да повторя молбата си за мнение за Ани Ангелова

# 710
  • София
Момичета, за утре децата ви с раници ли ще бъдат? При условие че учебниците ще се раздават на 16-ти, не знам дали има смисъл да се носят раници. А ще си носят ли тетрадка и химикал? Ще се радвам да споделите.  Simple Smile

# 711
Момичета, за утре децата ви с раници ли ще бъдат? При условие че учебниците ще се раздават на 16-ти, не знам дали има смисъл да се носят раници. А ще си носят ли тетрадка и химикал? Ще се радвам да споделите.  Simple Smile
Ако са ви казали, че учебниците са на 16- ти няма смисъл от раници.
Утре ще се видят с класната за малко, официална част и ти пускат.
Нека си вземе 1 листче да си запише номера на класната стая и нещо друго, ако има, но се съмнявам.
Утре е празник в СМГ.

# 712
  • София
Ако са ви казали, че учебниците са на 16- ти няма смисъл от раници.
Утре ще се видят с класната за малко, официална част и ти пускат.
Нека си вземе 1 листче да си запише номера на класната стая и нещо друго, ако има, но се съмнявам.
Утре е празник в СМГ.
Благодаря!  Hug bouquet

# 713
# 714
  • София
Здравейте!
Честит първи учебен ден на всички! Пожалавам на всички деца, родители и техните учители успешна и ползотворна учебна година!
Днес моят син сподели, че в класа са били към 37 деца. Това възможно ли е?! Очаквах да има парашутисти, но това са много над обявената бройка 28 деца. Става въпрос за немската паралелка 5клас. Вашите деца дали са ви споделили нещо за брой ученици?

# 715
  • София
Здравейте,
В класа на дъщеря ми са 32 деца. Едно от децата в класа е около номер 400 в класирането (и това не е близнакът, приет съгласно вътрешните правила на училището). Вероятно са допуснали около 15-20 деца извън класирането. Не ми харесва, но предварително се знаеше, че такава е практиката.

# 716
  • София
Здравейте,
В класа на дъщеря ми са 32 деца. Едно от децата в класа е около номер 400 в класирането (и това не е близнакът, приет съгласно вътрешните правила на училището). Вероятно са допуснали около 15-20 деца извън класирането. Не ми харесва, но предварително се знаеше, че такава е практиката.
Да, но при нас са 9 деца над обявения прием, ако моят син е запомнил вярно бройката. Мисля, че е прекалено много ... И ние имаме едно дете, което е на над 430-то място в класирането.. За другите не знам.

# 717
  • София
Ayza, ако наистина са 37 е прекалено. Аз разбрах от родител на дете от немската паралелка, че общо са 32 деца, но пък може и аз нещо да не съм разбрала. Затова реших, че във всеки клас има 3-4 деца извън редовно приетите.

# 718
  • Резерват "Северозапад"
Оказва се, че и в следващите години се допълва бройката Mr. Green...в класа на щерката има 2 нови попълнения.

# 719
Здравейте!
Честит първи учебен ден на всички! Пожалавам на всички деца, родители и техните учители успешна и ползотворна учебна година!
Днес моят син сподели, че в класа са били към 37 деца. Това възможно ли е?! Очаквах да има парашутисти, но това са много над обявената бройка 28 деца. Става въпрос за немската паралелка 5клас. Вашите деца дали са ви споделили нещо за брой ученици?
Здравейте, и моя син е в 5Г , как разбрахте за бройката? Синът ви ли е  преброил децата или все пак някъде има списък? На РС аз броих  на слух и докарах 32...???
То и 32 не е правилно.....

Общи условия

Активация на акаунт