Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 699
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Запис! И моите слушалки в понеделник ще дойдат,но само 1 бр, другите......

# 16
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Късмет на всички!
Има име като на мъжа ми в списъка на Каменица-дали пращат имейли на печелившите?

# 17
чакам си и аз слушалките от Престиж още... крайния срок е 26 Юни защото ми пратих СМС  с който ми казват че удължават срока с 20 дни...

# 18
Някой получи ли си тонколонката от my sparx@!

# 19
  • София
Ако някой от Старопрамен чете тук, моля направете игра с награда екскурзия в Прага. Много ми се ходи пак там! Joy

# 20
Успех на всички в новата тема 😊. И аз най-накрая си получих всички каси шуменско, куриера беше много мил за първи път да си харесам куриер! 😁

# 21
  • София
  bouquet за темата
За играта на Барни някой може ли да ми каже кога се теглят печелившите?

# 22
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много късмет на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

Много късмет в новата тема на всички.

Аз да се похваля, че си намерих на улицата билет от лотарията от новата серия Кеш Х 10. Печели 8 лв.

Само аз ли не мога никъде Чупа чупс близалки да намеря. В нито едно квартално магазинче не намирам а в големите вериги забравям да проверя. В коя верига да търся?
Ехааа, на това му се вика късмет. Браво! Hug
Близалки Чупа чупс мисля, че видях в Билла преди няколко дни. Thinking Отдалече ги видях и е възможно да бъркам, но като че ли бяха тези.

За играта на Барни някой може ли да ми каже кога се теглят печелившите?
Мисля, че в понеделник, защото аз тогава получих мейл. Peace

# 23
Късмет на всички!
Има име като на мъжа ми в списъка на Каменица-дали пращат имейли на печелившите?
Пращат да  Peace
Имаш 72 часа да попълниш данните за доставка.

# 24
  • при късмета
Лаленце, мерси, утре ще погледна

# 25
И аз имах проблеми с касата от Шуменско. Едната цифра вместо 8 беше написана 0. Куриера е много стриктен и не ми даде наградата. На следващия ден обаче са направили справка и явно грешката не е при мен. Веднага си получих бирата.

# 26
  • Русе
Запис и от мен...на туборг непечелившите големи награди всеки ден ли ги теглят за малки? newsm78

# 27
  • Под Слънцето
Айде нова тема с много награди Simple Smile

Дойде ми палатката от дъвките. Вътре имаше още няколко награди за стимул.

Вторник пътувам по работа и на връщане мисля да посетя офиса на престиж в кв. чолаковци в търново.. където и да се намира това .. и да си взема лично наградата.

# 28
A aз забелязах, че на Шуменско не са ми написали нулата и ако касовия ми бон започва например с 045357, са написали 45357. А си е съществено и за миг изтръпнах дали ще ми признаят касовия бон. Изобщо не реагираха на липсващата нула и касата е при мен.  Heart Eyes
Чакам само едни сгъваеми прибори. Ама и не играя никъде... виждам игрите и ме мързи....

# 29
  • София
Запис и от мен...на туборг непечелившите големи награди всеки ден ли ги теглят за малки? newsm78

За малките награди разбираш веднага след регистрирането на 5ти код, ако печелиш.

Общи условия

Активация на акаунт