СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 763
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Hope_Hope, в това удостоверение не се ли пише и името на училището, в което ще се запише детето?  newsm78
Три пъти сме сменяли училище и трите пъти беше вписано названието на приемащото училище.

Ами да, странно е това да дадат отпускно, без да са сигурни къде ще учи детето.

# 541
  • София
Първата страница от заявлението на ръка ли я попълнихте?

# 542
  • Гр. Пещера
Hope_Hope, в това удостоверение не се ли пише и името на училището, в което ще се запише детето?  newsm78

Няма записано име на училище. На гърба /2 стр./ пише:

"Издава се в уверение на това, че до 16.06.2015 година е била ученичка в дневна форма на обучение в 7 (седми) клас и се премества в ..., общ. ..., обл. ...,
поради прием след завършен 7 клас."

И на мен ми е странно, но документът е факт. Аз и характеристика не съм подписвала, и молба за удостоверение не съм подавала /както имаше такива случаи тук/.

А и приемът при всички случаи ще е след 25.06.!!!
Отървали са се от нея рано, рано Simple Smile.
Аз й казвах, че учителите в нейното училище ще си направят банкет, като ги напусне Simple Smile, много ги тормозеше с консултациите, всеки ден, в който имаше, беше там с въпроси и стоеше до края на часа Simple Smile.
Май са се отървали наистина.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 15:59 от Hope_Hope

# 543
  • Ланкър, планините Овнерог

Аз да, но можеше и напечатано да си е. Минахме сутринта към 10.30ч. На два пъти ни провериха кодовете, всичко беше ток и жица  Laughing Документите ни прие класната на Танти 1-4клас, дано ни е на късмет, голям учител е, обича си ги децата. После 9 дена път с камили до НПГПФ. И там не чакахме много, но голям хаос, изкуствено създаден от една г-жа - много викаше, много крякаше, малко серт бяха всички там. В Приложното пък точно обратното - спокойно като в библиотека. Напълних се с вх.номера, дано не ги затрия.

# 544
Trol4eto, яд ме е, защото постигна бал съвсем малко над 33 с никакво учене. Ама никакво. А можеше да се класира за 91 НЕГ със съвсем малко усилия. И накрая се оказва, че нито е постигнал целта си, нито ще получи големия шамар, който му е много необходим за бъдещето.

АмМари, знам, че има само един детски гинеколог в МД. Детето на моя приятелка ходи доста пъти там и беше доста стресирана, но пък беше на възраст около първи клас. Дано дъщеря ти не се стресне от прегледа.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile все едно чета за сина си. Ако сте за 73 СОУ ,ще трябва да ги запознаваме!

# 545
  • нейде там, където ....

Аз да, но можеше и напечатано да си е. Минахме сутринта към 10.30ч. На два пъти ни провериха кодовете, всичко беше ток и жица  Laughing Документите ни прие класната на Танти 1-4клас, дано ни е на късмет, голям учител е, обича си ги децата. После 9 дена път с камили до НПГПФ. И там не чакахме много, но голям хаос, изкуствено създаден от една г-жа - много викаше, много крякаше, малко серт бяха всички там. В Приложното пък точно обратното - спокойно като в библиотека. Напълних се с вх.номера, дано не ги затрия.

Да сме знаели да минем и ние сутринта. Надявахме се да я видим, но засякохме само учителката, която някога беше на занималнята и учителката по физическо. И двете го познаха и му се зарадваха - показал си какво можеш, когато трябва. Одобриха, че е писал само четири желания и му пожелаха успех. Вече чакаме 26-ти да се запише.

# 546
  • Русе
Видях, че в характеристиката на детето са сгрешили ЕГН-то. Разменени са последните две цифри, вместо 23 е написано 32. Доколкото разбрах тази характеристика е само отбий номер. Да ходя ли в у-ще да искам да я издадат наново или няма смисъл?

# 547
  • Ланкър, планините Овнерог

Аз да, но можеше и напечатано да си е. Минахме сутринта към 10.30ч. На два пъти ни провериха кодовете, всичко беше ток и жица  Laughing Документите ни прие класната на Танти 1-4клас, дано ни е на късмет, голям учител е, обича си ги децата. После 9 дена път с камили до НПГПФ. И там не чакахме много, но голям хаос, изкуствено създаден от една г-жа - много викаше, много крякаше, малко серт бяха всички там. В Приложното пък точно обратното - спокойно като в библиотека. Напълних се с вх.номера, дано не ги затрия.

Да сме знаели да минем и ние сутринта. Надявахме се да я видим, но засякохме само учителката, която някога беше на занималнята и учителката по физическо. И двете го познаха и му се зарадваха - показал си какво можеш, когато трябва. Одобриха, че е писал само четири желания и му пожелаха успех. Вече чакаме 26-ти да се запише.
Да, Неделчева беше също там и ми вика тихичко "каква беше мъничка..."  Simple Smile Явно Димитрова е почивала, когато сте отишли или са били на смени. Много стриктно й провери оценките и какво е писала  Simple Smile Получихме одобрението й.

# 548
  • София
Три пъти сме сменяли училище и трите пъти беше вписано названието на приемащото училище.

Ами да, странно е това да дадат отпускно, без да са сигурни къде ще учи детето.
Децата до 16 години се вписват в така наречената "книга на подлежащите". Нормално и е редно отпускно да се даде от старото училище, когато детето предаде служебна бележка, в която пише новото училище. Всички останали положения (когато още сега се издават такива отпускни) не са редни.

# 549
  • Гр. Пещера
Ganis,

Съгласна съм, така е!

# 550
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет! Подадохме и ние заявлението. Днес следобед уж да мине големия поток, но пак си имаше хода. С цяло сърце се радвам, че приключи тая мъка. От стреса вече 3 седмица имам обилен косопад.  Shocked Качили вчера и днес е по-малко, но много преживяхме. По мое мнение детето ще бъде прието на една от първите три желания. Всички ни пожелават късмет и успех. Да ви пожелая същото и на вас, и да сме живи и здрави.

# 551
  • София
Trol4eto, яд ме е, защото постигна бал съвсем малко над 33 с никакво учене. Ама никакво. А можеше да се класира за 91 НЕГ със съвсем малко усилия. И накрая се оказва, че нито е постигнал целта си, нито ще получи големия шамар, който му е много необходим за бъдещето.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile все едно чета за сина си. Ако сте за 73 СОУ ,ще трябва да ги запознаваме!

Не вярвам да се класира за 73-то, но не е напълно изключено. Мисля, че реално резултатите му ще стигнат за Испанската. Английските и Френската не са ни по вкуса.

# 552
Ние утре ще подаваме заявлението..
Уж попълнихме всичко, но ако има грешки - нали на място дават също празни заявления?

И още нещо да питам - резултатите на 25.06 ще се видят.
Ако е приет - кога става записването в училището и трябва ли детето да присъства? newsm78

# 553
  • София
И ние минахме за 5 мин. Даже ни питаха защо не сме си попълнили кодовете, но бяха само 3 и не ги затрудни. Било много смело само 3 желания Simple Smile И при нас документите ни прие класната му от 4клас, но го разпозна явно по името, защото иначе хич не си прилича Mr. Green
Не са ни искали оригиналите на документите да ги сверяват и не са слагали печат "Вярно с оригинала" , но сега се притеснявам, че при сканирането не беше излязъл печата от училището, нито на удостоверението, нито на служебната бележка и да не би да има някакъв проблем и да ни върнат документите newsm78 Иначе входящ номер имам.

# 554
  • ГОре на черешата...
Айде и ние вече официално в листата на чакащите Peace. Подадохме заявленията/ при нас готови не приемат, нашето РИО си е разпечатало бланките във формат А5 Sick, те си попълваха кодовете и нашата г-жа бая мърмори, че нямало да ѝ стигне реда за 8 кода ooooh!/масово децата бяха писали по 2-3 желания, доста ниски балове чух - 24-28, много жалко/. Класните на трите паралелки от нашето училище строени в бойна готовност да те прихванат за инструктаж Mr. Green, ама и моето беше инструктирано и повтаряше само "Да, да, знам..." hahaha

Общи условия

Активация на акаунт