Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 478
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
.Мери, не мисля, че Аюрверда се припокрива с това,което Инес препоръчва. А иначе, Фъстък, ако визираш  проблема с прахчетата, не само Мери мисли така,а повечето разумни хора, коитонвиждат как се хранеше и как рязко зави на 180. Но наистина,  Зизу е права, страничния човек вижда нещата в перспектива, ако иска, казва мнение , а обекта на проблема може да помисли, може и не. И,да, лудия казва Всички са луди ./ а на мен нищо ми няма/. Но е абсолютно лицемерно да смяташ,че нещо е неправилно, грешно, води до опасни последици и да си мълчишби да адмирираш потъването на Титаник. За съжаление лицемерието е много толерирано в днешно време и никой не харесва откровени хора. Мери е и малко рязка, но поне казва каквото мисли.
Аз отивам да правя Макс аут Сует и да кажа,че от вчера имам зверска мускулна треска на гърдите и гърба, смях.
Весел ден и повече усмивки.

# 451
Привет бойни мадами  Grinning

В Мадрид е кака и си прекарва чудно с любимите момчета  Heart Eyes Такова ходене не съм ходила през живота си вярвайте. Синът ни ще ни умори. Иска всичко да ни покаже и вярно за четири дни доста неща видяхме. Води ни на лифт. гребахме (цяло чудо е, че ме вкараха в лодката) Много се страхувам от вода и само заради детето го направих. Не беше страшно. Даже гребах и съм документирала, но не знам кога ще мога да кача снимки. Днес ще ни води в Сеговия да ни покаже любимото си старо градче и да ядем печено прасенце  Laughing

Мерито, обеща да не е проклета, ако си получи подаръка  Wink. Не бързайте де  Mr. Green

Мери, ще ходиш ли на морето пак това лято?

Би прекрасна си  Hug Мерида не видях. Чакам да видя и други красавици.
Бобче не съм ти честитила повишението  Hug Пожелавам ти работата да ти носи повече удовлетворение и вярвам ще е за добро!

Ще хуквам пак. Ще ви пиша пак от България  Heart Eyes Толкова много неща ме чакат там, че не знам кога ще имам време.

Хубав ден и доскоро  Hug

# 452
Люба, Мери аз разбрах вашето мнение относно моето прочистване и всичко свързано с него. Приела съм го и ви уважавам за това, но специално Мери малко или много напада хората, оставете ме мен - колко и както искате ми говорете, аз работя за моето собствено здраве и баланс в живота - психически и емоционален, а не за на Мери или за Люба или за който и да било друг. Ама ето Мерида - да слаба е финна е и т.н, но всеки си има собствени цели - Мери обича по релефни по мускулести тела примерно и най вероятно се стреми към такова, Мерида иска по фино и слабо - различни сме и за това е интересно да се общува с хора - да се види те как възприемат нещата. Само и единствено човек сам за себе си може да знае кое е най правилно. Защото може да му се даде съвет, но той да не е подходящ за него и да го върне крачка назад - за това е важно човек да пробва, да се наблюдава и да измине пътя на опознаването си.

Хайде стига съм филостофствала. Приятен ден Simple Smile  Peace Hug Hug Hug Hug

# 453
  • София
Добро утро, или по-скоро добър ден  Hug

Първо да честитя на Джули прекрасната възраст  bouquet Желая ти много щастие и сбъднати желания  Hug

Да кажа на Соник, добре дошла  Hug Ще си позволя да ти препоръчам 90 дневното предизвикателство, ниво 2. Мисля, че ще ти е точно, щом начинаещите ти е лесно и не те натоварва.

Момичета, които се чувствате засегнати от нещо, по-скоро бих казала, че си пожелавам да имам повече такива хора около мен, които да ми казват какво мислят в прав текст, дори да смятат постъпките или начина ми на мислене за грешни. Защото това са истински ценните хора в този живот, а не купищата лицемери, които или ще си премълчат (под претекста, че не е възпитано да се бъркат в чужди работи) или ще ти кажат точно това, което искаш да чуеш. Това не са нито искрени хора, нито приятели, нито нищо. И за мен такова отношение говори по-лошо, отколкото ако ми кажат например, че някъде греша и започнем разговор. Не е лошо човек да се научи да "чува" малко повече, за свое добро, а и доста развива.

Скрит текст:
Всички ние, които сме в групата във фейса, знаем от какво се оплаква Мерида, а то не е че има да качва в горна част, а че все е дебела, затова и Мери издивя. То повечето издивяваме вече. Защото пак ще кажа, Мерида, изглеждаш наистина много добре и за Бога, НЕ СИ ДЕБЕЛА, нито бедрата ти са дебели! Хиляди пъти сме ти казвали, че ако отслабваш още, ще стане наистина грозно и прекалено слабо.

Извинявам се за отклонението, спирам по темата, че ми писна, честно казано.

Отивам да правя брутал бът, 44мин.  Heart Eyes Любима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 454
Аз също не обичам лицемерието. Затова се радвам, че приятелите ми са достатъчно искрени с мен.
И понеже Мери е фен на Руми да споделя. Руми прие желанията ми и ме насочи как и какво да променя, за да изглеждам както АЗ искам и се чувствам добре. Не ми е казвала,че съм луда, ненормална, анорексичка и т.н. Прие желанията ми и ме насочи. Оказа се права и сега работя за желаната от мен промяна. Далеч съм от анорексията. Благодаря ви за загрижеността все пак. Hug
А Мери не намирам, че е откровена. Просто е приела, че знае всичко и е винаги права. Няма лошо. Peace Аз съм решила кое е правилно за мен.

# 455
Аз успях да видя и Би и Мерида  Flutter Прекрасни сте  Heart Eyes Бихте ли споделили примерни менюта. Иска ми се и на мен да изчистя до такава степен  Praynig
Относно бюста - аз винаги съм имала приличен. През първата бременост стана огромен, след кърменето се възстанови, но след второто кърмене намаля и поовисна. С тренировките пък съвсем изчезна. Аз постоянно варирам +/- три, четири кг. Смъквам на бюст, качвам на бедра и дупе и резултата в момента е   Sick Но честно казано ми е все тая за бюста. С подходящ сутиен втория етаж изглежда добре  Wink Виж, дупето, бедрата и бричовете.... те са ми много болна тема. Винаги съм тренирала тежко краката. Ще взема да послушам Свети и да пробвам с малки тежести, повече повторения и с минимум въглени в съответните дни  Thinking Тази седмица си размених сплита и днес ще поработя за рамене и ръце. Напоследък във всяка тренировка тренирам и корема, та и днес няма да го пропусна. Напоследък съм минимизирала стречинга, но днес мисля да се разтегна хубаво. С храненето от петък насам съм добре. Да видим колко време ще е така  Rolling Eyes
ПП: приемате ли новобранци като мен в групата във ФБ?

# 456
Юхуу, добро утро  Hug

Джули, честит рожден ден   bouquet

Ина, имам чувството, че двама души пишат от твое име  newsm78 .

Тяна, като каза красавици, се почувствах длъжна да се покажа, ама пусто, хич не обичам снимките  Joy Joy Joy

Мери, абе аз като открих темата и се зачетох на две - на три в по-старите теми. Та май и един младеж беше писал по-едно време. Признай сега ти ли го прогони с проклетията си  Laughing /шегичка е това  Hug, мен ме кефиш  Grinning/

Вив, много добре си го написала, но това обикновено се проумява в един по-зрял за индивида момент. Не като възраст, а като акъл по-зрял,... препатил, падал и ставал.

Всеки има право да цели каквото иска по отношение на тялото си. Дано после не се чуди защо на 38 г. влиза в менопауза, защо на 40 е с високо кръвно, каква е тая анемия, защо боледува от болести, които не се знае откъде са се появили, при положение, че е бил цял живот на "здравословна" диета и се е борил с едни 3 кила. Пък и магически прахчета е пил.

# 457
Ау, как можах да забравя...
Соник, добре дошла   bouquet
Джули, честит рожден ден!  Hug Бъди здрава, винаги спортна и много щастлива! Весел празник, изпълнен с безброй усмивки и незабравими мигове!
За противозачатъчните - аз имам дълъг стаж с тях. Първите години не ми се отразиха, но последствията се оказаха сериозни - сума хормони не са ми в норма, имам ИР, целулит, ПМС и сума "екстри" още. Ако не е наложително - не ги пийте  Peace

# 458
  • Пловдив
Инче, нормално е всеки да си има своите странности. Просто от време на време човек се удивлява на глас за нещо. Ясно е, че всеки харесва и прави това, което смята за добре и дай боже, това да е пътят му. Няма по-хубаво нещо от това да си щастлив, доволен и да се чувстваш добре в кожата си. А Мерида,  наистина имаш прекрасно тяло, просто човек трябва да вложи поне 10% от усилията , които хвърля, за да се промени , в това да се хареса. Иначе живота върви и минава покрай теб и все към нещо се стремиш и си неудовлетворен ... Това нещо почти никога не го постигаш, защото непрекъснато тръгваш към нова цел, като постигнеш старата. Така остаряваш, годинките се трупат и поглеждайки назад виждаш какво? Труд, усилия, път, никога не си спрял, не си се огледал, не си погледнал звездите, себе си и не си се порадвал на мига. Това е и моя апел, гледам всеки върви нанякъде, бърза, не е доволен, не се харесва. Просто нека, докато си вървим по пътя  в някаква посока, да се наслаждаваме на пътуването. Иначе ... всичко е безмислено и сме неудовлетворени, нещастни, недоволни, депресирани.
Отчетох Макс аут сует, много ми е трудна тази тренировка, направо ми спира тока. Продължавам да се удивлявам как Шончо е успял за 30 минути да сътвори такива страшни тренировки. Пуххх.
Весел ден,
Тяна   bouquet
Дели  Hug
Ню , днес имаш пак горна част, а утре йогата не знам , ще
 кажеш какво си направила. Аз тази за един час и половина не съм я правила, винаги я сменях с йогата от Р90Х3, която е 30 минути. Много е добра, трябва пак да я пробвам /бях се научила да правя стойка на ръце покрай нея, голямо фукане беше на плажа на детската площадка да се дупя, докато гледам децата, мъжа ми ме скъса да ме подиграва  Joy, но сега не мога/
Весел ден!
Виви, чакаме ти дупетооооооо  Hug

# 459

Ина, имам чувството, че двама души пишат от твое име  newsm78 .

Аа напълно е възможно това все пак съм зодия близнаци. Ама се опитвам да не се различават толкова пък чак  Joy Joy Joy Joy Peace

# 460
Да, ходещ гугъл съм аз, всичко знам, мога и раздавам акъл на... ай да не изгрубявам тотално. Че не съм била и искрена  Joy Кой, каквото му изнася това чете, чува, вижда. Видях кой ме е опознал и разбрал Simple Smile

# 461
Любче-да си поставяш всеки път нови цели,когато си постигнал старите е супер. Нали затова живеем. Hug
Това, че мисля,че има какво да оправям още по тялото не значи,че имам ниско самочувствие. Wink Дори бих казала,че спорта доста го повиши. Mr. Green
Ще продължавам да работя за целите си и като ги постигна ще си поставя нови. Sunglasses
П.П. Мери-не си ходещ Гугъл. Само мислиш,че си. Wink

# 462
Аз  пиша от автобуса.Голям кеф. Има ви фи както казват испанците  Laughing

Забравих да поздравя Джу. Ех, 30 години прекрасна възраст! Да си здрава и само хубави емоции да имаш   Hug Честит рожден ден   bouquet

Мери,  не каза нищо за морето. Ти няма ли да поработиш тази година а, ама ха  Crossing Arms  Mr. Green

# 463
Тяна, ще ходя на море, ама само на море  Laughing Crazy но още не знам кога  Hug

# 464
Ех, никога няма да влезете в кожата на другия, за да знаете как се чувства и кое е най-добре за него...

Тяна, чудно прекарване в Испания и весела ваканция ти желая  Hug

Джули, бъди здрава и се наслаждавай на живота! Честит Рожден Ден!   bouquet

Истината за мен е в думата баланс, отнасяйки се за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт