Бебешката количка - цяла наука за второ висше №30

• 72 798
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile

Обърнах нета да търся отрицателни отзиви за Jane Muum 3в1 и Mutsy Evo, почти не намерих такива и съм все още много раздвоена. Клоним малко повече към Ево-то все пак, но имам един такъв въпрос - на едно единствено място прочетох, че Ево-то е тежичка и трудна при качване на стълби (дори и малко на брой). Някой има ли наблюдения дали наистина е така? Имаме 3 стъпала пред входа и още 4-5 вътре до асансьора и не ми се иска всеки ден да се ядосвам поне по веднъж, че съм си взела скъпа количка, с която не мога да ги кача. А ми се иска да я ползвам повече време, което означава, че ще возя и тежко дете вътре.

аз бутах и двете в магазина, Мutsy ми беше по-тежко  Peace при мен стъпалата са повече и ми беше важно това  Peace
И аз ги бутах в магазина, и на мен Евото ми беше по-тежко.

Ами то и аз ги гледам двете в магазина, Evo-то наистина е една идея по-тромава, но пък като ги пробвах и двете с голямото дете вътре ми се сториха еднакви (може би центъра на тежестта се измества, когато има дете вътре или нещо друго)... И където и да отворя, всички казват, че е много маневрена... Та ми се ще някой който има опит или познати, които го правят това упражнение със стълбите да сподели.

# 31
А каква е разликата в кг? Щото ако е доста, взимай по-леката, щом имате и стълби.

# 32
А каква е разликата в кг? Щото ако е доста, взимай по-леката, щом имате и стълби.
Килограмите са доста спорни - Ево-то е около 12 с летния кош, представителката им на изложението пък каза, че двете заедно били 8кг.., а за Муум-а има различни мнения - на някои места дават само шасито да е 7кг, на други - летния вариант, на трети пишат, че шасито е 8кг, на четвърти - че седалка+шаси са 9, 10, 11кг - общо взето никъде не видях точно да пише кое колко тежи.

# 33
  • Варна
Килограмите са доста спорни - Ево-то е около 12 с летния кош, представителката им на изложението пък каза, че двете заедно били 8кг.., а за Муум-а има различни мнения - на някои места дават само шасито да е 7кг, на други - летния вариант, на трети пишат, че шасито е 8кг, на четвърти - че седалка+шаси са 9, 10, 11кг - общо взето никъде не видях точно да пише кое колко тежи.

Двете колички са с почти еднакви килограми.

# 34
Не е съвсем по темата, но влетявам с един въпрос относно столчетата за кола. Наши близки ни предлагат тяхното, то е от тези малките кошници, но е без адаптери. Нещо не съм много наясно тези адаптери за какво са нужни всъщност - за прикрепяне на столчето към шасито на количката, или за ползването му в колата? Досрамя ме да питам, честно казано, засега се чудим, защото нямахме намерение да взимаме от тези малките, мислехме след време направо голяма седалка да купим.

# 35
Не е съвсем по темата, но влетявам с един въпрос относно столчетата за кола. Наши близки ни предлагат тяхното, то е от тези малките кошници, но е без адаптери. Нещо не съм много наясно тези адаптери за какво са нужни всъщност - за прикрепяне на столчето към шасито на количката, или за ползването му в колата? Досрамя ме да питам, честно казано, засега се чудим, защото нямахме намерение да взимаме от тези малките, мислехме след време направо голяма седалка да купим.
Адаптерите би трябвало да са само за количката, освен ако няма някой специален механизъм за поставяне в колата.

# 36
  • София
Да, адаптерите са нужни ако искаш да закачиш за шасито на количката столчето. В колата не ти трябват. За шасито, пак има някакво съответствие на марки, не всяка кошница може на всяко шаси.
За новородено кошницата е най-удачния вариант в общия случай, така че ако стола не е смотан, ако не е претърпявал инциденти и е достатъчно новичък - вземете го. Пък после голяма седалка. За седалката ако решите направо голяма(предполагам това ще рече 0-18), имай предвид, че част от тях са по-подходящи за деца  след 6 месеца.

# 37
Столчето е Casualplay Prima Easy - хареса ми най-вече защото има пълно легнало положение. Щом адаптерите не ни трябват за монтажа в колата, ще го вземем.

Благодаря за разясненията!

# 38
Нашата дилема приключи Simple Smile
Взехме си Jane Muum 3в1 в крайна сметка. Муци Ево-то беше може би по-логичния и качествен избор, но като ги сложа двете една до друга в магазина и нещо ме тегли към муум-а. Така че по сърце малко я избрахме, но то и това е важно Simple Smile А и може би не беше случайно, че 3 пъти ходихме да купуваме Ево-то и трите пъти нещо ни спираше...

# 39
  • София
Столчето е Casualplay Prima Easy - хареса ми най-вече защото има пълно легнало положение. Щом адаптерите не ни трябват за монтажа в колата, ще го вземем.

Благодаря за разясненията!
мисля, че като при другите подобни пълното легнало се ползва на рамата на количката, а в колата се сгъва като кошничка (просто това е безопасния начин на возене на бебета в колата).

# 40
Нашата дилема приключи Simple Smile
Взехме си Jane Muum 3в1 в крайна сметка. Муци Ево-то беше може би по-логичния и качествен избор, но като ги сложа двете една до друга в магазина и нещо ме тегли към муум-а. Така че по сърце малко я избрахме, но то и това е важно Simple Smile А и може би не беше случайно, че 3 пъти ходихме да купуваме Ево-то и трите пъти нещо ни спираше...
За който се интересува, мъжа ми се премери на кантара със и без количката (шаси+лятна седалка) и разликата беше 12-13кг.

# 41
краставичка, благодаря за информацията!

# 42
Здравейте,въпросът ми е относно колички Гусио-"Малибу", Baby Merc q7 delux,и Camarello. Някакви отзиви,съвети....
Много ми е труден този избор на количка ooooh! Приемам и други предложения Simple Smile
Благодаря предварително  bouquet

# 43
Искам да попитам който знае- летния кош на АБC Desing COBRA  може ли да се обръща със лице към майката ?

# 44
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Искам да попитам който знае- летния кош на АБC Desing COBRA  може ли да се обръща със лице към майката ?

Да
https://www.youtube.com/watch?v=5S3nawoMHBY

Общи условия

Активация на акаунт