Бебешката количка - цяла наука за второ висше №30

• 72 011
  • 707
  •   1
Отговори
# 675
Привет! Някакви отзиви за Dada Paradiso? И къде в София могат да се видят в магазин?

# 676
Здравейте, мами!
Преглеждам темите и търся отзиви за Hauck Lacrosse, но освен и други мами, които питат мнения не видях. Количката много ми харесва, искам да знам здрава ли е.

# 677
Привет! Някакви отзиви за Dada Paradiso? И къде в София могат да се видят в магазин?

В Люлин в магазин "Слънчице" мисля, че се води и срещу мол Сердика - магазин Еспиро.

http://moebebe.com/contacts

# 678
  • София

sarnichkata ние сме доволни от Dada Paradiso. Имаме жълтата на точките и си я бутаме постоянно.
Купихме я от магазин „Слънчице" в Люлин.
Мога да кажа, че и двата коша се оказаха страшно комфортни, малката се чувства много добре в тях. От скоро минахме на седалка и още и се радваме. Специално на седалката ми харесва, че има много добро легнало положение. Иначе количката е проходима и лека за бутане, според мен с добри амортисьори. И както съм писала и друг път - лека е, за количка с помпащи гуми. Като цяло всички механизми са много опростени, пък и ни е много кокетна.  Simple Smile Успех с количката, гледам че имат още нови интересни модели.

# 679

sarnichkata ние сме доволни от Dada Paradiso. Имаме жълтата на точките и си я бутаме постоянно.
Мога да кажа, че и двата коша се оказаха страшно комфортни, малката се чувства много добре в тях. От скоро минахме на седалка и още и се радваме. Специално на седалката ми харесва, че има много добро легнало положение. Иначе количката е проходима и лека за бутане, според мен с добри амортисьори. И както съм писала и друг път - лека е, за количка с помпащи гуми. Като цяло всички механизми са много опростени, пък и ни е много кокетна.  Simple Smile Успех с количката, гледам че имат още нови интересни модели.

Като каза лека, наистина ли е 9-10 кила цялата количка?

# 680
Благодаря! За съжаление не е за мен, а за една приятелка. Видяхме Динята и ни изпадаха очите по нея  Mr. Green

# 681

Количката е 13 - 14 кг. в полските сайтове. По нашите онлайн магазини лъжат. 10 кг. е без гумите, но това никъде не се споменава

# 682
  • София
Kalina., благодаря още веднъж за мнението  Hug. Отказа ме от Гракото. Ще карам с тази дето съм в момента, а пък като поотрасне отрочето ще купя Макларън.
Явно е масова практика да лъжат за килограмите. Rolling Eyes

# 683
Отново дойде ред да пиша в тази тема  Grinning Някой с отзиви за колички Greentom Upp и може ли някъде във Варна да се види.

# 684
Kalina., благодаря още веднъж за мнението  Hug. Отказа ме от Гракото. Ще карам с тази дето съм в момента, а пък като поотрасне отрочето ще купя Макларън.
Явно е масова практика да лъжат за килограмите. Rolling Eyes

Да, за съжаление е масова практика  Crossing Arms
Мен килограмите на Гракото не ме отказаха, защото си търсех количка за новородено и като за такава, смятам, че са ок килограмите. Но ако търсех лятна, щях да взема нещо по - леко  Simple Smile Дано изкарам колкото може по - дълго с нея и да не ми дотежи бързо  Simple Smile

# 685
  • София
Е, това е комбинирана количка, не малко бъги, как очаквате да е 6,5 кг, те дори бъгитата трудно ги правят по 5,5-6,5....

# 686
Е, това е комбинирана количка, не малко бъги, как очаквате да е 6,5 кг, те дори бъгитата трудно ги правят по 5,5-6,5....

Така е  Peace просто в бг онлайн магазините пишат подвеждаща информация...

за много колички съм виждала: тегло на количката с лятната седалка: х кг.

Като се поразстърся, дори на вносителни съм писала да ги питам, се оказва, че това било без гумите...е гумите не влизат ли в количката?
И аз тази пише "тегло със седалката", аз също се учудих доста първия път, ама викам щом навсякъде го пише така  newsm78

# 687
  • София
Ами в момента съм с Чиполино Тифани, комбинирана количка, но според мен доста дървена. Със столчето за кола тежи малко над 7.5 кг., с бебешкия кош е над 8 вече, но както казах ми е доста неудобна и търсех нещо по-леко и маневрено.

# 688
  • София
на чиполиното надали килата са й проблем, явно не е маневрена щом те мъчи, иначе и 15 кг може да е направена, че да се бута леко и с 2 пръста.
Но не съм я виждала на живо и не мога да си я представя точно количката, учудват ме кг-мите, особено ако са реални, но и 3 кг да е ако не са я направили да е маневрена - все тая.

# 689
  • София

Количката е 13 - 14 кг. в полските сайтове. По нашите онлайн магазини лъжат. 10 кг. е без гумите, но това никъде не се споменава

Аз лично не съм си мерила количката и няма да седна да я меря. Обиколих не малко магазини и пробвах и други полски марки и по усет прецених, че тази ми е най-леката за бутане. С гуми без гуми не ме притеснява, важното е че ми е удобна.

sarnichkata и ние видяхме динята, много е сладка

Общи условия

Активация на акаунт