Отговори
# 540
Аз след час отивам на ехограф да мерят бебето. Добре, че днес съм на преглед,че и моите паранои се засилват на моменти.

# 541
  • В къщурката на хълма на феите
Калина не са те излъгали ..

# 542
  • Сливен
Шмокси, моят термин е ден преди теб, ама виждам, че ти пък утре влизаш в 27ма  newsm78
Обърках се пак с тези седмици...
Нa първa стрaничкa сме зaписaни с еднaкъв термин 30.09 Simple Smile Моят доктор кaзa, че при зaвършенa 26тa седмицa и зaпочвaщa 27мa цече сме в седми месец Wink
Сложила съм ви на една дата, защото датите са с линкове от друг сайт, аз не знам как да добавя датата 29.09.,  иначе Стамбул се представи с термин 29.09.

# 543
  • Italia
Maми, знаете ли колко парички е ехокардоиграфията в Щерев?
80 лв. Peace

# 544
Добро утро момичета Simple Smile
Голди не се притеснявай една приятелка , много малко усещаше нейната девойка  веднъж на ден беше много за нея Hug

Тумбака засега не са ми мерили , сигурно мерят доколко може да ти се разпъне  Joy Joy Joy

Сузи, както ти е писала Мецани , трябва поне месец по рано, можеш да разпиташ майките в района където живееш, за да ти препоръчат, при добрите педиатри е пъно с деца и затова отрано трябва да ходиш да си говориш с нея, тя вече ще ти обяни подробностите.

Денис стискам палци и чакаме отчет. То май всеки се параноясва на моменти  Mr. Green

# 545
Добро ледено утро Shocked да ви кажа, май изпадаме в паранои вече Laughing и аз като много се размърда се притеснявам,че нещо не й е наред.Когато не мърда пак решавам,че нещо не й комфортно! А то всичко си е наред. Жив човек е живее си вътре,не се притеснявайте  Flutter и аз след един час отивам на жк,нямам търпение да я видя, а обиколка на корем досега не са ми мерили.

# 546
Оххххх олекна мииии , сутринта ходих да си пусна гърлен секрет, че цяла седмица с малкия вкъщи, сега ми излезна резултата - отрицателееееееееееееееен иначе трябваше да пия АБ.   261uu newsm57 smile3535

# 547
Йей,браво Чоко! Сега и той бързичко да се оправя Hug и да ти е спокойно вече

# 548
А дано Papie  Hug , стискам палчета и за твоя преглед днес, ще чакаме отчет  Peace

# 549
Шмокси, моят термин е ден преди теб, ама виждам, че ти пък утре влизаш в 27ма  newsm78
Обърках се пак с тези седмици...
Нa първa стрaничкa сме зaписaни с еднaкъв термин 30.09 Simple Smile Моят доктор кaзa, че при зaвършенa 26тa седмицa и зaпочвaщa 27мa цече сме в седми месец Wink
Сложила съм ви на една дата, защото датите са с линкове от друг сайт, аз не знам как да добавя датата 29.09.,  иначе Стамбул се представи с термин 29.09.

Aaaa Рокси, блaгодaря зa пояснението Wink

# 550
Чоко, брaво! Стрaхотни новини!!!
Успех нa всички с прегледи днес Wink
И нa мен не сa ми мерили коремa нито сегa, нито с преднaтa бременност... сaмо килцaтa  Embarassed
Aз дa се оплaчa, че от три денa съм сaмa с мaлкия по цял ден и съответно с постоянни менструaлни болки, сутрин леки, но до вечертa многооооо се зaсилвaт Sad Чaкaм ММ дa дойде дa поеме мaлкия и дa ходя до Шейново, сигурно пaк ще ме приемaт нa системи  Cry

# 551
Калина не са те излъгали ..

За кое?

# 552
  • Пловдив
Да ви попитам от коя седмица започнаха да ви следят тоновете на бебето? Ходя на два лекаря и този, който ме следи по каса нямам намерение да ме гледа на ехограф всеки път, та се питам за тоновете от кога ще ги следи. Аз ще съм при него другия месец чак на 22,07, когато ще съм в 27 г.с

# 553
Здравейте, момичета.
Някой беше питал за количка Mamba. За мен тази чупка не е удачен вариант и не бих си взела такава количка. Може да отидеш да я видиш на живо в някой магазин и да прецениш. Продавачките 100% ще ти кажат, че това е анатомична чупка и е много удобна за бебето.

# 554
Тоновете с преднaтa бременност зaписвaхме чaк в 35-36тa седмицa. Инaче нa всеки преглед ги пускaме дa ги чуем сaмо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт