Отговори
# 570
  • Italia
Привет мамчета! Аз днес бях на преглед, еее такова чакане му ударих #Cussing out три часа!!! Винаги,когато отивам без час се въоражавам с търпение,но днес биха всички рекорди!!
Както и да е- моята дунда е добре,вече е 800 грама в 25 седмица  Laughing Докторката каза,че е голямо бебе- а я виж майка й, да не е малка- за месец 4 кила нагоре  Embarassed. Потвърди още веднъж розовите гащи, околоплодни води в норма,плацента ок. За пръв път ми мери корема с шивашки метър  Simple Smile кръвното 110/70. Абе идеална работа с две думи..пу-пу! От средата на другия месец започвам проследяването на сърдечните тонове на бебка. През две седмици. Даде ми и бележки за изследване на кръв и урина.
Днес с моя мъж правим 11 години от сватбата ни. Та преди си говорихме,че си имаме 800 грамов подарък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Това е от мен. Не пиша често, но пък ви чета всеки ден. Стиснати палчета за предстоящите прегледи на всички   bouquet

# 571
Елен браво на бебка, чудно си расте  Hug Честита  ви годишнина да сте живи и здрави   bouquet

Да ви питам, ще правите ли късната ФМ ?

# 572
Имам въпрос. Имаше мами, които правиха тест за гестоционен диабет. Разбрах, че трябва да съм гладна и ще пия една течност и след два часа пак ми взимат кръв. Обаче в тези два часа пак ли не мога да ям и пия? И тук да се отчета. 25 седмици и 5 дни няколко грама под килограм. Попада в 10% на дебелите бебета. Та сега ще правя този тест ,за да сме сигурни,че нямам гестационен диабет. С предната бременност бебето беше в 10% на малките бебета а това обратното. newsm78

# 573
  • София
denise78, не трябва да ядеш, можеш да пиеш вода. Но трябва да не се движиш много-много и да си спокойна. Те там ще ти кажат всичко  Simple Smile

# 574
Разбрах,че няма да ме пуснат у нас а ще стоя там двата часа. Дано поне да мога да пия, че изобщо не издържам на глад и жажда.

# 575
Denise - не можеш да пиеш вода! И на мен много мъка ми беше това. И ако може гледай в дните преди (4-5 дни) теста да ядеш повечко въглехидрати, за да се задейства някаква жлеза (в случай, че по принцип ядеш малко въглехидрати, аз бях така). Аз тази стъпка не я знаех, после я видях в брошурата. При мен се предполага, че от това дойдоха завишените резултати.

# 576
  • В къщурката на хълма на феите
и аз знам, че не можеш да пиеш вода, да се храниш и гледаш да не се движиш .. на мен такова изследване са ми правили 4-5 пъти и в общи линии най-тегава е липсата на течности .. иначе за глад не съм усещала, след 300гр. глюкоза Mr. Green

# 577
300 грама глюкоза???? Това как ще го глътна и после да не се нагълтам с вода????  Shocked

# 578
Шмокси, Калина, стискам палци!
Денис, ако наистина това те очаква и на теб стискам.

# 579
На 07.07 ще го правя. Веднага ще ми кажат резултата. Ако не е добре ще ми дадат тестове за вкъщи,които май трябва за правя всеки ден и диета. Но аз все си мисля, че не е гестационен диабет. Не знам точно какви са симптомите обаче. Не съм чела. Днес като чух колко е голямо ми мина тази мисъл и после доктора предложи да направя теста за всеки случай. Кръвното ми е идеално, килограмите държа още на 2 плюс първонячалното тегло.... Ще видим.

# 580
Денис не знам на теб какво ще ти дадат, при нас се ползва 300мл. разтвор от вода и мед. глюкоза .. в общи линии се чувстваш все едно си надигнал тавата с коледната баклава и си изпил всичкия сироп Mr. Green неприятното усещане при мен обикновено преминава за 20-25 минути, но аз хич не обичам много сладко .. ти ако обичаш, според мен изобщо няма да усетиш изследването Peace

# 581
Тавата с коледната баклава.... Joy Сега се зачетох за симптоми , не съм толкова убедена вече, че не е това.  Whistling Ама гледам да не се психясвам.

# 582
а пък въпреки това може и просто бебчето да е по-голямо просто ..

# 583
Ами за дължина им бил късичък а обиколката на корема и главичката големи и ехографа го смята за шишо. То за тях и аз 1.75 съм късичка..... Холандски стандарти... Crossing Arms

# 584
значи аз с моите 1.70 съм си чист лилипут Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт