Отговори
# 585
choco_late, Biskvitka87, благодаря! Ходих до АГ, нямаше го, но акушерката видя резултатите, обади му се и сега ще пия антибиотик за 5 дни, в началото на месеца пих два пъти еднократни дози, сега пак  Close, но важното е да се изчистят бактериите.

# 586
Денис, от началото на бременността ли си +2 ????? Или аз не те разбрах??
На мен са ми правили веднъж това изследване преди години, щото рязко ми падаше захарта. Аз ям мноооооооого сладко, ама това дето трябваше да го изпия ми се видя отвратително сладко. И да...не ми даваха да пия вода, а храна, ти няма да искаш да ядеш после сигурно 2 дни.
Че какво като е по голямо детенце, аз съм се родила 5 кила. Някой просто са си по-едрички. Дано няма проблеми и всичко мине леко...стискам палци
Значи ако 1.70 си лилипут, какво ли си, ако си 1.60  Thinking

# 587
Да, но аз свалих 4-5 първо. После си ги върнах , и последният месец вече тръгнах нагоре.
Ми то и номерата на дамските обувки в магазина вървят до 43   Laughing Високи са тук....

# 588
Калина съжалявам за АБ, но няма как понякога е неизбежно  Hug

и аз съм 166 см. , доста са си височки явно там, ти пък им кажи , че момъка ти е с балкански корен и е нормално да е по едричък  Joy

# 589
  • Пловдив
Благодаря Ви за отговорите.  Hug Вече ми стана ясно как се процедира. Трябва да разпитам за добър педиатър, за да не съм неподготвена накрая  Simple Smile

# 590
Кaлинa, по-добре с aнтибиотик дa ги мaхнете тия гaдини, че имa случaи в които и в болницa приемaт зa тях. Стискaм пaлци нa контролaтa дa ги нямa.
Денис, според мен сте си нaпълно добре с рaзмерите. Мен днес ме приехa в Шейново отново... знaех, че ще ме вкaрaт с тия болки нa системи  Crossing Arms Тa искaх дa ти кaжa, че бебa я премерихa 1020грaмa (26с2д). Според ехогрaфa е с четири денa нaпред.  Гледaхa ме тримa лекри и тримaтa кaзaхa, че сa идеaлни рaзмерите. Зaтовa мисля, че няколко грaмa под килото зa 25с5д си е нaпълно нормaлно. Все пaк не е половин кило нaд нормaтa  newsm78 Не се шaшкaй до дaтaтa нa тестa. Мислп, че всичко ще е нaред.
Зa педиaтър - и aз съм нa мнение, че трябвa дa имaме избрaн тaкъв месец преди терминa. Все пaк не всички рaждaт нa термин, aз родих синa ни три седмици преди дaтaтa...

# 591
Шмокси съжалявам,че си там   Sad ама поне ще ти е спокойно, че си при лекарите и те знаят какво правят. Пожелавам ти по-бързичко да те пуснат  Hug Моята бебка я измериха 596 гр. 23 г.с. едричка вървяла казват.. викат от таткото ли е така. Казвам неее, аз съм била едрото бебе 3800кг.  ужас  Laughing  скараха ми се, че ми личало напълняването, никакви теста и сладко - та сега си хапвам отедин ръчен хляб като за последно! от утре край!  Laughing
Елен честита годишнина! Винаги се обичайте!

# 592
Шмокси,   bouquet Бързо се оправяй!
Папи, аз не те видях доста напълняла, колко кг си качила от началото, изглеждаше си супер, като се видяхме.

# 593
Шмокси, пожелавам ти кратък престой!

Аз да повдигна темата с избора на болница за раждане. Раничко е още, но аз определено предпочитам по-отрано да планирам. За сега съм се спряла на Надежда. Мнения?

# 594
Shmoksi стискам палци бързо да се оправиш   bouquet

Прозерпина аз мисля да раждам в Тина Киркова, но защото АГ ми работи там, аз ходя в частния й кабинет от 7-8 години, първото дете ми е израждала, т.е. където е тя там съм и аз  Peace

# 595
Stambuli много благодаря   bouquet ама съм + 10 от преди да забременея,а не е да кажеш да ям като разпрана  Laughing прозерпина само хубави неща за Надежда съм чувала. Една приятелка с изключително проблемна бременност роди там, спасиха й живота и този на бебчето  Heart Eyes като обстановка и отношение всичко точно  Wink аз лично се чудя между майчин дом - защото си е майчин дом  Laughing и Вита, поради това,че моето доки изражда там..... мнения за Вита?

# 596
Шмокси, дано бързо премине престоя и скоро да си бъдеш с най-близките. Вие с Дени големи бебоци си имате, пу-пу.
На мен за сега ми се отложи изследването за диабет, но тази глюкоза ми звучи много неприятно. Дано в Холандия имат по-приятен разтвор Simple Smile
Аз цял ден мързелувам заради този дъжд и без да съм яла много имам усешането, че ще се пръсна, друго си е човек да се разходи.
За раждането съм се спряла на Щерев. За надежда само хубави неща съм чувала, но една приятелка, която ражда скоро каза, че били препълнени, каквото и да значи това, не вярвам да върнат родилка.

# 597
Глюкозата е 75 грама, не 300  Peace
Дори и така е супер много наведнъж за организма, тестът поради тази причина даже понякога е противопоказен, представям си с 300 гр аз може би щях да съм припаднала...

# 598
Malachika, къде в София си, че вали дъжд, при нас няма  Mr. Green
И аз съм чувала хубави неща за Надежда, но преди дни някой ми каза, че било много натоварено, което всъщност говори, че наистина качеството си заслужава
Аз със сигурност съм се насочила към МД.
Papie, аз даже проверих кога ти е термина, защото наистина ми се стори малко бременна  hahaha, но установих, че си чак месец след мен. Аз съм +10кг, но по принцип стартирах с 10тина наднормени кг. Тежко ми е, ама моят доктор нищо не казва, ще се слагам аз на диета  Embarassed

# 599
Stambuli, в едно планинско кварталче-селце се помещавам, между планините Витоша и Люлин-Владая, та тук цял ден вали. И отново да се върна към раждането - според ако имаме доверие на лекаря и акушерката всичко ще е ок. Аз първия път родих в Тина Киркова и определено няма с какво да се оплача. Сега просто ме грабнаха с обстановка в Щерев, но все пак не съм решила още.

Общи условия

Активация на акаунт