Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ема,и аз нещо такова мислех но с теракол директно върху плочките!Мерси пак на всички Heart Eyes

Толкова съм се прехласнала по скандинавски интериори и бих преглътнала 2 метра сняг и 6 месеца тъмнина, ако имам кахлена печка в хола. Тази цялата интродукация за да кажа, че стената ти с плочки даже ми харесва, зарради асоциацията с керамична печка, а са и вертикални. Ако питаш мен забрави сега за къртене и замазване, не се подвеждай по Ема  Mr. Green виж какво стана с Ваяна и Арчо Mr. Green

Ваяна, свещника е готин.

Кармелена, аз бих махнала масичката за кафе.

# 181
Здравейте, момичета  Flutter
Много съм доволна, че попаднах на тази тема  Grinning
Моля да помощ при избора на пердета и завеси  Blush Не съм поглеждала тези неща от поне 10год. Последната седмица се поразрових в нета, но трудно може да се разгледа нещо там. Попаднах на един магазин, който имаше по-широк електронене каталог. Ами това, което ми хареса е по 40-50-60лв л.м. Това ли са нормалните цени  newsm78 Така излиза, че за двуредно перде, ще ми трябват поне 500лв само за плат  Rolling Eyes А трябва да слагам и корнизи, защото в момента сме със щори.

# 182
  • София
so what, за свещника - благодаря, но какво ме замеси с Арчо  Shocked Той си е на Ема Simple Smile

# 183
so what,  благодаря, но какво ме замеси с Арчо  Shocked Той си е на Ема Simple Smile
  Laughingверно не звучи добре, а исках да кажа че Ема не влияе добре на хората! И Богиня също,мдаа!

# 184
Контеса,твоя е рядкост,май няма друг в темата да се похвали с това!
Бутам и моя тук, че да ми завиждатИ Simple Smile При нанасянето в сегашното ни жилище реши, че сам ще прави окачения таван без никога да е правил, но каза, че е виждал как става и това е достатъчно. Единствено за банята викахме майстор да реди плочките. Справя се с всичко, няма търпение, не отлага и има виждане. Беше решил за една врата, че не му харесва и я преправя около 6-7 пъти - шкури, боядисва по една по друга технология, разширява отвори, сменя стъкла, накрая му писна и я облепил с фолио но толкова добре направено, че аз прибирайки се от морето реших, че е купил нови врати, защото беше облепил всички заради тази една. Като забременях с №3 започна да прави секции и шкафчета на всякакви възможни свободни места, че в 2 стаи трудно се събира битието на 5 човека. Стига съм го хвалила, че ще пожелаете и него! Виждам, че почнахте да придърпвате чужди мъжове  Laughing
.......

...Само да вметна ,че на моя мъж това си му е работата .Строи дървени къщи  и му е ясна цялата галимация по строенето и е от онези типове работохолици ,за които ако има работа то не трябва да стои несвършена ако ще и 20 часа да е на крак.

Иначе му е мерак и му харесва да си работи по собствения дом и това е 2ият наш  дом ,който прекрояваме наново .Аз казвам само какво искам да стане и дотам .
Аз боядисах една стена и той ми каза да не се притеснявам и че той ще я направи .Дърпа ми се за бялото като цвят вече ,но аз избрах едно многооо светло сиво за навсякъде за стените  .

Кухнята вече има плотове и е пусната водата в мивка и съдомиялна ,но подът е покрит с картони за протекция ,че трапезарната част и хола още не са започнати . Остават някакви детайли покрай шкафовете ,един прозорец да се боядиса и да се почисти .Добре ,че съм на друг етаж ..

Утре взема багера под наем и ще копае основите на гаража ,който ще ми завземе по голямата част от градината и ще налива бетон два дни .

Кухнята ще се доправя по-етапно ,защото до месец трябва да е готов гаража за инспекцията .Мине ли тя през август  ,ще се слага пода в трапезарията , ще се лепи стената с камък в хола ,ще се монтира камината ,ще се цикли пода ,лакиране ,боядисване , нови врати на дрешници и гардероби и ще се нанасяме горе след което долу ще се захваща с моя бизнес проект за детска градина от дома и в момента търся мебели ,осветителни тела, оправям си лицензи и се радвам ,че нещата вървят .

Спалнята ми се щеше да я сменим ,но покрай големите ремонти и парите по тях ще останем със същите легла .Нашето е тъмно дърво с бели завивки .
Стаята ще е с бели стени  , с тъмен дървен под , тъмно дърво спалня ,бели завивки ,огледални врати на гардероба (  
Скрит текст:
wardrobe, който ще боядисам и само ще затворим с огледални плъзгащи врати)

такъв беше интериора когато я купихме ,а сега е пълна стая с бои и платна за боядисване

и сщото легло в предишната къща:

и тъмни завеси с бяло тънко върху дървени щори.
Някакви идеи ?

Отделно имам едно метално черно детско легло ,което  мислех да боядисаме рамката в бяло .Мъжът ми го купи, аз не бих взела черно ,но се чудех с каква боя да го боядисам този метал -спрей боя  или обикновена ?
Ето го леглото :

Скрит текст:

Скрит текст:
Аз малко пострадах тези дни и щях да нареждам кухня ,но ще ми се размине вдигането на тежко над 5 седмици. Отидох с болка в дясно в сърдечната област на БП ,оказа се жлъчка и ми я извадиха безкръвно в сряда сутринта и сега нито на работа ще ходя,нито в къщи ще мога да помагам и ми е едно никакво.

Много ми харесва свещника на Ваияна .Дано пристигне до Б-я здрав и да му се порадваме в интериора й.  bouquet

Много забавно е станало в темата   bouquet

Карамелена , хареса ми комплекта с белите чаршафи ,но в Икея продават ,а не само там ,долен чаршафи ,т.е. такива за под олекотената завививка ,а не плик. Пише ,че е с плик за завивка ,хм. Не знам ,попитай на телефоните им или на място за този артикул спецификациите.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 18:16 от Анонимен

# 185
 Контеса, много ми хареса Пипи дето се подсмихва на спалнята.
Каква инспекция ще има, нали сега купихте къщата?

# 186
Благодаря  so what? !!

Инспекцията е различна .3 месеца имаме да завършим зададените от нас при покупката задачи- нова кухня и двоен гараж - и да вдигнем евалюацията на къщата. Инспекторите идват да видят ,че за 3 месеца плануването е завършено по проекта  и ни отпускат зададена сума  за свършената работа по вдигането на пазарната цена на къщата.
След това ще си правим остатъка от ремонта ,за който няма срокове и няма нужда да се се бърза .Нямам търпение да се се нанасяме горе и да си разработвам бизнеса в приземния етаж. Но е видно, че всеки ремонт ще ме учи на така нужното ми търпение и смиреност . ooooh!

# 187
Така ще ви се вдигне данъка и застраховката на къщата.
За металното легло можеш да използваш спрей. Има едни за печки (мисля термо бяха). Добра покрив ос ти издръжливост (издържа 6 години на квартиранти, чак не можах да повярвам.

Лесно е когато някой с това се занимава (му е професията). За др перфектна работа върши ю-тюб

# 188
Ами това, което ми хареса е по 40-50-60лв л.м. Това ли са нормалните цени  
Ами цените са в много широки граници така че едва ли мога да отговоря дали са нормални. Когато ми трябва плат в големи количества, обикновено първо проверявам магазина на ул. "Братя Миладинови " (в участъка м-у бул. "Ал. Стамболийски" и бул. "Тодор Александров"). Магазина е за щокови количества от белгийски фабрики и се продава на кг. (м-у 15 -30 лв. / кг.) в зависимост от плътността на платовете. Ако си харесаш нещо продавачките в магазина са наясно горе - долу колко излиза цената на метър. Миналата година от там си купих 20м. плътно тъмно червено кадифе с ширина 150 см за около 8 лв./м., което ми се струва повече от разумна цена.  Важно е ако си харесаш нещо внимателно да прецениш необходимото количество, защото ако наличността свърши може и да няма друга доставка.

Barefoot Kontesa, бързо възстановяване. На мен черното метално легло ми харесва в този вид, но ако не ти допада цвета пребоядисайте го. За боядисване със спрей зная от собствен опит, че си трябва опитна ръка иначе боята започва да се стича по неприятен начин, освен това си е голяма цапотия (пръска доста във всички страни). Мисля че ако му сменяте цвета може да си помислите и вариант сребристо например. Има красиви декоративни бои за метал с ефект на сребро мед и др.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 22:45 от pep_si

# 189
  • На брега
Не ми се говори за ремонти! Ужасно е да правиш ремонт с къртене, събаряне на стени и мазилки, там където живееш. Сутрин опаковаме, вечер разопаковаме и чистим, но това с чистенето е загубена кауза - вече има прах и в крушките на лампите. Mr. Green Някой да ми разкаже как е на плажа  Whistling!
Споделям няколко очарователни и "вехти" интериор и екстериор и интересен модел за "онези"  Wink маси с металните основи и масивен дървен плот.
Градина
http://www.topsydesign.com/hollyridge/rjx93r2gocfssbqoczt26dkwut828r
Салон
http://www.designsponge.com/2015/06/kojo-lee-salon-tour.html
Маса
http://img.edilportale.com/product-thumbs/b_prodotti-117007-rela … e45d169de838e.jpg

# 190
Да ,Титина знам ,че ще ни се вдигне данъка и застраховката .
Мерси , ще я погледна. В Рона ,Лоуис или другаде да търся? Каква марка е ?

# 191
  • София
Не ми се говори за ремонти! Ужасно е да правиш ремонт с къртене, събаряне на стени и мазилки, там където живееш.
Напълно те разбирам. Доскоро купувах декорации, а сега пак къртим.

Веселина, и аз бях неприятно изненадана от цените. Такива са и в мърлявите магазинчета на Пиротска. Провери адреса, който ти даде pep_si и ако нищо не ти допадне може да разгледаш в амазон. Има прилични готови завеси за всякакви размери между 30 и 60 паунда чифта.

Виждам, срещата се сформира в бившата ми квартална 'кръчма' Simple Smile Много приятно място, но вече ми е адски далече, нали отскоро съм селянка  Mr. Green

# 192
Здравейте !Имам нужда от съвет за цветовете на стените -в ниша има вграден гардероб -бял гланц с огледални врати,дивана в челно и бяло,какви да са стените ? - бели с някакъв акцент от  тапет  newsm78 или .., а  другата стена е прозорец с врата ,щори или перде и в какъв

# 193
  • София
Млечно сиво.

# 194
  • Майничка

Основата прилича на противотанково заграждение.

Общи условия

Активация на акаунт