Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 850
  • 914
  •   1
Отговори
# 45
Юли дали ще има класиране. И приетите през юли кога тръгват.

# 46
  • Варна
Относно изследванията -  днес нашата педиатърка ни даде за всичките изследвания направления. Само васермана е платен. Така че искайте си направления, нямат право да ви откажат.

# 47
  • гр. Варна
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1464001
Ако съм разбрала правилно - на 10-ти ще има класиране  newsm78

"В срок от 6-ти до 10-ти юли родителите на неприетите деца могат да подават заявления за промяна на желанията си за детски заведения."

Попълнила съм документите в началото на предния месец - нали не трябва сега пак  Rolling Eyes

# 48
  • Varna, Bulgaria
Това е само за детски градини и яслени групи към ОДЗ-та.

# 49
  • гр. Варна
Това е само за детски градини и яслени групи към ОДЗ-та.
Това отговаря на всичките ни въпроси  Blush
Благодаря   bouquet

# 50
Здравейте.Трябва ли да подавам наново заявление за второ класиране за ясла в ОДЗ или автоматично участвам.Защото чета, че трябва да се подава,но за тези който искат промяна в желанията ли само ? Simple Smile

# 51
На 20ти юли ще има ново класиране за яслите. Доста места са обявени. Инфо има в сайта на яслите. Успех на участващите дечица!

# 52
  • Варна
Момичета, има ли някакъв начин да се кандидатства само за една ясла? Всичко друго ми е далече. Не знам дали ще успеем, номерът му е от преди година, но местата са само 50 ooooh!

# 53
  • Варна
Кога е следващото класиране - 20 или 23 юли?

# 54
Момичета, има ли някакъв трик ако искам да избегна класиране по трето желание? Реално искам да участвам в класиране на 2 ясли. Няма и нулев прием за някоя, за да я поставя на трето място  newsm78

# 55
Според мен "трикът" е преди всяко класиране да се остави на първо място яслата, в която искате детето да бъде прието, а на останалите две места да се оставят ясли, в които в текущото класиране няма прием. И така, всеки път... Май не виждам друг вариант...

# 56
Трикът обаче не е вариант тук, защото в момента няма нулево класиране за ниякоя от яслите. Според мен сложи някоя, която е много желана и едва ли ще се вредите...или някоя с най-малко бройки

# 57
Някои са писали първо, второ и трето желание все една и съща ясла, но не знам това дали не би било проблем в последствие.

# 58
  • Варна
Някои са писали първо, второ и трето желание все една и съща ясла, но не знам това дали не би било проблем в последствие.
Това не ми беше хрумвало, някой пробвал ли го е успешно?
Не виждам начин да влача бебе от Чаталджа до Нептун и ученик до Кирил с една кола.

# 59
И представете си накрая заради това, че сте писали една и съща градина ви анулират входящия номер....аз не бих рискувала. Някой ако е приет по този начин докато не каже, че действа не бих го направила.

Общи условия

Активация на акаунт