Какво ли не прави един чифт ефектни дамски обувки
И бях го оставила да си поседне на земята, пред пейката, на която седяхме, уж ядеше една бисквита, но я мажеше по земята по-скоро. Та баба му като ги видя как я рони по цимента и после я бута в устата си, изпадна в стрес - затвори очи и му обърна гръб, не можела да го гледа какви гнусни неща прави. Ще кажеш, че мен и брат ми ни е гледала под стъклен похлупак и такива неща не сме правили... Аз пък не се вманиачавам и не изпадам в стрес от подобни работи.
Трябваше да ходим до ДК за да дам буркани и да купя купони, но май няма да стане в това време, а само утре остава, ако искам за Юли купони. Тъпо малко, но няма как.....като гледам няма да спре скоро да вали, а те работели до макс 13:00, така че не виждам как да стане днес.
не е като лъжицата в устата
Но да се учи пък.....На обед почнах да давам купени пюрета.....голям удар ми нанесе моя син с това, че ги предпочита пред манджите на мама. Просто не го разбирам и съм потресена - готвих за нас яхния грах (не знам дали се оплаках, ако да ме извинете за повторението) и толкова вкусна беше дори и без подправки - домашни картофки, био морковчета, розови домати, грах, лук, чесън....еми не ще диването.......и това беше превратна точка....ще я караме на купени на обед и после дано поне кухнята яде.
. Дали нещо въобще се усвоява от него след като ги виждам звънцата точно както ги е изял. Трябва да прочета повече за него. Хапна го с удоволствие т.к. го дадох с намачкан банан.
То друго няма де.....ходи с упора доста добре и имахме пак няколко вечери с проблеми със зъбите, но си стоим само с два зъба в средата отдолу. Другите упорито си стоят подути. О да...вчера си прескрипа пръсчето.....трябва да се обезопасява направо не знам....отвори едно чекмедже и го затвори с ръката си барабар. Падна бая рев, сополи и сълзи....имам съмнения, че нокътя може да падне, но по-скоро болката беше от това, че му се одра кожата на възглавничката на пръсчето. След 5 минути все едно нищо не е било...сложих лепенка с риванол. Ползваше си ръчичката без проблем. Вечерта я махнах да диша и днес реших, че няма смисъл да слагам. Има си рана, дано не я разкървави, но засега не я е.....ако аз се бях ударила щях да избягвам да ползвам нея ръка, но не виждам той да я избягва. Бе герой без рани няма как
събота отивам да търся всякакви джунджурии за обезопасяване. Имаме само за контактите, но ни трябват и за ъгли и за чекмеджета....някой ако е купувал и знае къде има евтини да каже....
!
. Миналата година щеше да ми е подарък за моя РД,аа по това време друг наду гайдата в родилното
.
Ооооох, голям смях! Да я мъчиш! Дребния не иска да стои в проходилката и понякога в количката и само вдига ръцете и реве да го хвана да ходи! И като търчи се кикоти с глас
много му се смях, но вече не забравяме
Не му хареса как става на парчета обаче. Не знам защо. Ще упорствам пак, да свикне, че бананът е на парчета и да си яде. Той почти никакви плодове не признава напоследък и не съм доволна. Дори мангото на пюре, което ядеше много преди, сега го плюе.
.
. Пожелавам на болните деца бързо оздравяване, а на почиващите хубаво време и приятни емоции. Ние на море ще ходим чак септември.
.
. Верно, че и аз съвсем строга диета не съм правила, но се ограничавам, а резултата толкова незадоволителен,че направо ме отказва от всякакви режими и ограничения. Добре поне че си взех цял бански за морето
.
Видях му го онзи ден де и вечерта след това се събуди само веднъж, чак не повярвах как спа почти непробудно това дете. Та затова реших, че може да е пробил, въпреки че дискомфорт преди това не е имал.