СЕДМИ КЛАС -тема 68

• 81 130
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 410
200 кинта униформа  #Crazy  е лудост ми се вижда, божее

В НТБГ е така. Униформата  включва панталон, сако, една-две ризи, пуловер без ръкави.  Когато моят син беше там, имаха и лятна униформа- светлосини тениски тип лакоста и 3/4 пантанлонки. Та за толкоз неща....Сега не знам какво включва, но не съм чувала да има училище с по- скъпи униформи. А пък децата растат в тази възраст и не могат да ги ползват до 12 клас. Бързо им умаляват.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 21:32 от Trol4eto

# 1 411
  • Пловдив
Вивианка, аз съм учила в ГХП в периода 1994-1999 година. По него време се влизаше само с оценката по БЕЛ. Аз за себе си смятам, че изборът ми беше правилен и се паднах на точното за мен място. Дано и на вас да ви е на късмет.

# 1 412
И ние се записахме СП. Много добра организация имаше, попълнихме бланките, приеха ни документите, най-много 10-15 минути ни отне. В понеделник ще ходим за отпусно в старото училище. Поискаха ни и 4 снимки. Simple Smile

В ТУЕС освободихме едно място в специалност компютърни мрежи, оттам се отказахме.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 21:41 от Eva_5

# 1 413
И ние се записахме в НПМГ- отлично посрещане, тийнът е очарован. Wink

# 1 414
Някой записал ли се е вече в Испанската? Талонът за имунизации, който искат, медицинско ли е? Днес личният лекар е казал на детето да си купи медицинско.

# 1 415
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой записал ли се е вече в Испанската? Талонът за имунизации, който искат, медицинско ли е? Днес личният лекар е казал на детето да си купи медицинско.
Да не е имунизационен паспорт?

# 1 416
  • София
Талонът за имунизации не би трябвало да е медицинско. Две различни неща са. Можете да представите имунизационният паспорт или ЛЛ да разпечати на нейна бланка, че детето има всички имунизации.
Напоследък така действаме.

# 1 417
И аз си помислих същото. Ще ходя в понеделник аз да се разправям.

# 1 418
  • София

Да, ние ходихме да запишем младежа.
40 кинта за наема на испанския преподавател. Медицинските документи може да се занесат до 15 септември - искат медицински картон и документ с имунизациите.

Подадох заявление за участие в училищното настоятелство.

Дадоха ни служебна бележка, с която да си вземем удостоверението за преместване от старото училище. А секретарката там ми каза, че ще е готово в срок от 3 работни дни Shocked Ами ако бях отишла във вторник да го записвам?  Shocked
Все пак в Лицея прекрасно знаят кои деца точно НЕ продължават в това училище, можеха да са по-подготвени.

Добре че беше помощник директорката, която каза да й се обадя в понеделник на обяд, за да ми го даде.

Не знам дали има как да стигне до нея, но г-жа Елена Чергова, помощник директор в НУКК, е изключителен човек. Поклон.

# 1 419
Дадоха ни служебна бележка, с която да си вземем удостоверението за преместване от старото училище. А секретарката там ми каза, че ще е готово в срок от 3 работни дни Shocked Ами ако бях отишла във вторник да го записвам? 
Никакъв проблем. И да забавите удостоверението с няколко дни, детето вече е записано.

# 1 420

40 кинта за наема на испанския преподавател.  

Това нормална практика ли е?

# 1 421
Приети сме в Хуманитарната гимназия с АЕ в Пловдив.Дилемата е дали да участваме за II класиране-в ЕГ"Иван Вазов"с Итл.Е. или с Фр.Е.
Не знам какво е нивото на преподаване там и дали си заслужава да рискувам А.Е.Освен това и балът ни не знам дали ще стигне.

Личното ми мнение- опитайте с ИтЕ за " Иван Вазов", но при условие, че детето иска да го учи. Иначе ще излезе без какъвто и да е език. Руският там няма да научи. Моя ученичка е приета в ГХП с английски с бал 33.233 мисля, че беше точно.... Rolling Eyes  За ИтЕ балът й е 32.086, казах й, че най-вероятно ще влезе на ІІ-ро, но тя се отказа, не искала ИтЕ и днес се записва в ГХП с английски. Поговорете си и премислете добре. Аз бих избрала училището, но вие си знаете....

Ън, аз оставам с впечатление, че детето на kup 74 е прието с английски език в ГХП.
Именно. Приета е с АЕ, но пък трябва да избира между училище и език. по-доброто училище- ЕГ" Иван Вазов", но с ИтЕ или ГХП, но пък с по-предпочитания- АЕ. Трудно решение....

# 1 422
  • София
40 кинта за наема на испанския преподавател.  
Това нормална практика ли е?

Плаща се еднократно само при записването. В 9, 10, 11 и 12 клас не се плащат тези пари. Учебниците се купуват централизирано за децата, които са завили, че искат.

# 1 423
  • София
Младежа не е приет и на второ кл. в ТУЕС - последното прието дете е с бал - 40,802, а неговия е 40,711  Rolling Eyes Започнахме да се чудим дали сме за това у-ще въобще?! Както и да е в понеделник се записваме за второ кл. в ІАЕГ къде е приет по второ желание и може би ще си останем в ІАГ  newsm78

# 1 424
Младежа не е приет и на второ кл. в ТУЕС - последното прието дете е с бал - 40,802, а неговия е 40,711  Rolling Eyes Започнахме да се чудим дали сме за това у-ще въобще?! Както и да е в понеделник се записваме за второ кл. в ІАЕГ къде е приет по второ желание и може би ще си останем в ІАГ  newsm78
Много деца кандидатстват в ТУЕС без изобщо да имат намерение да се запишат там. Миналата година имаше даже шесто  класиране.

Общи условия

Активация на акаунт