СЕДМИ КЛАС -тема 68

• 81 116
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
ще го подаде за община Варна, обаче дали община Варна ще знае за това, че някакво дете ще се мести там? И там няма да го има. И къде ще го търсят? Ще пуснат специално писмо до всичкии общини? И когато не го намерят ще го пуснат за национално издирване дали е записан в училище? Много деца заминават за чужбина, те какво казват? Кой ги търси тях? Ще пуснат питанее дали детето е пресякло границата?

# 1 441
  • София
Записан, отписан за нула време. Чудесна организация и в двете училища.
Гимназистът обобщи: "Гле`й какъв е животът. За един час се превърнах от старо куче в заек."

Успех на всички, които остават за следващите класирания!

# 1 442
  • ГОре на черешата...

Гимназистът обобщи: "Гле`й какъв е животът. За един час се превърнах от старо куче в заек."

Joy

За добро утро  Laughing

# 1 443
  • София
Мъдро Simple Smile Колелото се върти и детето е осъзнало и обобщило фактите.

# 1 444
  • TX
Вчера записахме младежа, бързо стана, но процедурата с удостоверенията за преместване си се движи служебно. Записахме се с удостоверението за завършен 7 клас и на момента попълнихме заявление - толкова.  Бяха се подготвили с разпечатани съобщения за учебниците - 80 лв. първия учебен ден ще се дават и толкова по записването. А относно удостоверенията за преместване, четейки тук във форума, предния ден се обадих и в ЕГ и в старото училище на класната дали е необходимо и от двете места ми казаха, че нямат такава пактика всичко си се движи служебно.
Скрит текст:
Младежа не иска никой от нас на 15 септември с него, за да не сме гледали как го тормозят да яде моркови  Rolling Eyes при което аз му отговарям Какво толкова, че обича моркови  А той ми отвръща, да ама 3-4, а не 30-40, толкова познати имам тук и всички ми се радват, че съм им зайче и ще ме "уважат"  Joy

# 1 445
  • Варна
Здравейте! Въпрос към майките от Варна – знае ли някой какви учебници за 8 клас за МГ математика с АЕ ще се купуват?

# 1 446
  • София
Добро утро!
При нас се оказаха нещата малко сложни, и имам нужда от съвет Mr. Green
Младежът е приет на I класиране, I желание - НПМГ и вече записан Grinning
Девойката иска да отиде на второ класиране /подадохме заявление за второ класиране/, с минимален шанс за бъде класирана в 35 СОУ или 133 СОУ, а естествено може да се възползва да се запише при брат си. Незмам сега ли трябва да я запиша заедно с него или може и после след второто класиране?
Дори съм в размисъл за кое е по-добре 35 СОУ /133 СОУ или НПМГ. Thinking

# 1 447
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро
Днес е последния зор при нас, пък после вече каквото-такова.
Много ми хареса Приложното и отношението там, дано я приемат

# 1 448
  • TX
vladi75  попитайте в училището което е записан младежа, И аз имам близначки (вторите) но са разделени от първи клас в разл. училища и като дойде момента за тях ми е спечено.

# 1 449
  • София
аз бих заложила на нпмг. В моята лична класация нпмг бие останалите две училища всякак.

# 1 450
  • София
Anadariel ,благодаря  bouquet
Споделям абсолютно мнението ти, но трябва да обеда и девойката :mrgree

# 1 451
  • София
ако детето категорично не иска, не зная как ще го убедиш. Дали не се опитва да се откъсне от брат си, затова да иска и в друго училище, да не са винаги заедно? А може и наистина да го влекат повече езиците, отколкото фундаменталните науки. Нали знаеш, на когото каквото му е на късмет! Ако не сте длъжни да се записвате още сега, а може и след второ класиране да има възможност да отиде при брат си, то може да изчакате да видите дали няма да си промени мнението за тези дни, докато излезе второто класиране.

# 1 452
  • София
Имам спомен, че Русалката беше писала, че вторият близнак може да се запише при първия и на четвърто класиране.
Тя ще каже точно как стоят нещата.

# 1 453
  • София
Тя наистина предпочита ЕГ, но няма шанс за наистина добра такава. По скоро проблемът идва от това, че брат и е този, който я "измъква", защото до сега тя винаги е била по-добрата...... Mr. Green

# 1 454
  • София
Имам спомен, че Русалката беше писала, че вторият близнак може да се запише при първия и на четвърто класиране.
Тя ще каже точно как стоят нещата.

Така е. Вторият близнак може да се запише след 2 класиране. Той е надпланов.

Общи условия

Активация на акаунт