Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 957
  • 613
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, бе, боже, спрете да я разпитвате за тия имоти вече, каквото имат, ще поделят.

Тя сама разказва за имотите и кой от кого бил купен или подарен. Чак за разрешителното за строеж разбрахме.

Защото се скъсаха да я питат и да й се чудят. Тя сама не е подхващала темата, на нея други са й грижите в момента, обясни жената, че нито при адвокат ще ходи още, нито нищо, каша й е в главата.

# 526
Така е. Когато се освести ще се консултира с адвоката си.
За мен сега е важно да се отърся от шока. Не съм тръгнала нищо да деля. Доволна съм от малки неща, че снощи спах добре, след толкова време терзания, че не се поддавам на натиска за завръщане на блудния принц, свалила съм още 3 килограма. Ще оцелея ....

Eто, виждаш ли? Причината да си пълна е той. И му кажи, че откакто го няма си отслабнала. Той е виновен  hahaha

Аааа не, не е той. Аз просто никога не съм имала време за тренировка и правилен режим. Прибирах се - подхващах децата и вечерях късно озверяла от глад. Сега от 2 седмици ходя на каланетика и танцувална аеробика. Вечерям най-късно в 18:00 - даже докато съм на работа хапвам нещо и вечер пия чай само.
Това с килограмите си е било мой проблем. Но на мен винаги приоритетите ми бяха - децата, съпругът, домът, накрая като остане време аз. В момента децата са ваканция и ги няма, и мога да съм малко егоист. Сигурно през учебно време ще е трудно, но ще опитам да спазвам правилен режим. Дано успея, защото децата имат много извънкласни занимания и аз търча като такси напред-назад.

# 527

Аааа не, не е той. Аз просто никога не съм имала време за тренировка и правилен режим. Прибирах се - подхващах децата и вечерях късно озверяла от глад. Сега от 2 седмици ходя на каланетика и танцувална аеробика. Вечерям най-късно в 18:00 - даже докато съм на работа хапвам нещо и вечер пия чай само.
Това с килограмите си е било мой проблем. Но на мен винаги приоритетите ми бяха - децата, съпругът, домът, накрая като остане време аз. В момента децата са ваканция и ги няма, и мога да съм малко егоист. Сигурно през учебно време ще е трудно, но ще опитам да спазвам правилен режим. Дано успея, защото децата имат много извънкласни занимания и аз търча като такси напред-назад.

Късно ядене наистина е причина за много килограми. И като чакаш да озверееш от глад също.
Дори и децата като се върнат, трябва да намериш начин да вечеряш рано и никога да не позволяваш да гладуваш дълго, а после да се нахвърляш над храната.
От каланетиката наистина се отслабва.
Аз вкъщи си имам вело и кростренажор. Не обичам да ходя по фитнеси.
Може и за такъв вариант да помислиш.
И храненето е важно. Намали сладкото /ако го ядеш/ и хляба.

# 528
Eто, виждаш ли? Причината да си пълна е той. И му кажи, че откакто го няма си отслабнала. Той е виновен  hahaha

То ясно, че причината за всичко е той. Само че, въпросът е вече да не й пука за него. Да отслабне за себе си, а не за да му каже на него.

# 529
  • На черешата
 Абе, не че се заяждам, ама аз когато си гледах сама децата приличах на призрак- едвам го докарвах до 50кг. на моите 177см. Все още нещо не ми се връзва в тази история, представена по този начин.  Whistling  И не заради килограмите, заради цялостната картинка.  newsm78

# 530
Хората са различни, едни качват, други свалят стрес.
В картинката няма нищо особено, въобще не е рядко срещана.

# 531
  • На черешата

В картинката няма нищо особено, въобще не е рядко срещана.

Koe не е рядко срещано?
 Мъж- изневеряващ, не интересуващ се от децата си, обиждащ и не уважаващ жена си, финансово нестабилен, пияница. От друга страна финансово стабилна жена със собствен дом и да го търпи? Извинявай, но това е първата такава, която срещам.
 Аз чистосърдечно си признавам, че се разведох толкова късно по простата причина, че нямаше да се справя сама финансово с две толкова малки деца.  Peace

# 532
Ох, бе, боже, спрете да я разпитвате за тия имоти вече, каквото имат, ще поделят.

Тя сама разказва за имотите и кой от кого бил купен или подарен. Чак за разрешителното за строеж разбрахме.

Защото се скъсаха да я питат и да й се чудят. Тя сама не е подхващала темата, на нея други са й грижите в момента, обясни жената, че нито при адвокат ще ходи още, нито нищо, каша й е в главата.

Далеч преди някой да я пита, тя самата зададе въпрос(и) за жилището и разказа, че тя и родителите ѝ го изплатили. За колата също пита.

# 533
Да не пусне човек тема, веднага го изяждат с парцалите. Съмнителна й била работата, че иска така "внезапно" да го остави. Ако продължаваше да пише, че всичко му прощава, свикнала е да я обижда и т.н., пак ще я разпънат на кръст. Няма угодия. Нормално е жената да иска да си запази семейството. До момента, в който я е наранил по начин, който не е очаквала. Преди това си го е отглеждала наистина, но поне не я е обиждал така и не й е пречило. Това с грозната, дебелата и противната е преляло чашата и е решила да промени живота си. Убедила се е, че няма смисъл да спасява нещо, което отдавна е разрушено. В правото си е да не тича да подава молба за развод. Причините и мотивите са си нейна работа и дори да са имотни, си е нейно право. Вие като се развеждахте, всичко му дадохте - и колата, и къщата, и кучето, само децата си оставихте. Авторката мисли разумно, трябва да мисли и за децата. Че с баща, тръгнал по пътя на алкохолизма, я остане имот на негово име след време, я не. Щяла да го мачка и тъпче, като не пусне веднага молба за развод!  ooooh! Някои живеят в арабския свят и не спират да целуват земята, по която стъпва мъжа. Ма разбира се, че сега трябва да се съобразява предимно и единствено с неговите чувства.  Whistling Нека той подаде молба, той се е изнесъл. За нея е важно да го разкара от живота си като физическо присъствие, а другото са формалности.

# 534
Лесно се отърва момичето.  Докато не я разведат, нямаше да мирясат. Пък ако вземе да му прости и да се съберат пак, не ми се мисли. Да бяга по-далеч оттук, че тогава какво ще я направят.

# 535
  • На черешата
 Да се събират, ако я устройва да си го търпи. Да се разделят, да си играят на "на си ти куклите, дай си ми парцалките".  Могат да си играят колкото искат. То това е като малки деца на детска площадка. До месц-два пак ще са заедно.  Peace

# 536
Един въпрос, ако не е отговорено вече по страниците (че само първата прочетох засега): тази бизнес вечеря, преминала в пиано бар и кафе с колегите (предполагам сутринта) звучи ок, но какво се губи между пиано бара и кафето? Или сте стояли до 6 в пиано бара и после до 8 сте пили кафе? Не се заяждам, но ако това е продължило до сутринта и мъжът ти не е бил предупреден, че може да откараш толкова време, не е голяма изненада, че е бил бесен.

# 537

Често срещано е като мине времето на иху аху то и дойдат сериозните ангажименти единият от двамата (независимо мъжът или жената) да реши, че му се живее и не ще семейство.

Лесно се отърва момичето.  Докато не я разведат, нямаше да мирясат. Пък ако вземе да му прости и да се съберат пак, не ми се мисли. Да бяга по-далеч оттук, че тогава какво ще я направят.

Съветите бяха съвсем нормални в посока да разбере той какво иска. Защото е ясно, че не става само с желание от нейна страна. Когато той рече, че се изнася виновни станаха и тя, и пишещите. Не знам не осъзнавате ли колко смешно звучите. За всичките му решения и искания все някой друг му е  виновен  Crazy

# 538
  • Другата България
Един въпрос, ако не е отговорено вече по страниците (че само първата прочетох засега): тази бизнес вечеря, преминала в пиано бар и кафе с колегите (предполагам сутринта) звучи ок, но какво се губи между пиано бара и кафето? Или сте стояли до 6 в пиано бара и после до 8 сте пили кафе? Не се заяждам, но ако това е продължило до сутринта и мъжът ти не е бил предупреден, че може да откараш толкова време, не е голяма изненада, че е бил бесен.
Shocked Какво се предполага, че се е случило? Че и да се загуби? Ти сериозно ли питаш това?

# 539
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз в моето семейство нямам подобни проблеми. не казвам, че нямаме пробелми, но не и такива. За мен това не са банални проблеми. Просто хората сме различни и за едни един проблем е сериозен, а за друг - не.

Peace Дори не мога да си представя, че за някои жени унижението "отвращаваш ме и не искам да спя с теб" и разиграването "днес съм с вас, утре ме няма" могат да са банални проблеми. Да не говорим, че като се понатрупат такива "проблемчета", в голяма част от случаите след 10 години пак се стига до раздяла, но правилото "45 са новите 25" не върви.

Общи условия

Активация на акаунт