Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 904
  • 613
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Извинявайте, че се включвам чак сега - но изживях един кошмарен ден.
Първо съпругът ми се прибра в събота едва към 20:30 - ходил на разходка и да мисли. Искал да остане сам със себе си. През нощта пожела да сме интимни, което за мен беше изненада след толкова много време. И на сутринта се започна кошмара - искал да се изнесе и да живее сам без мен и децата. Щял да се грижи и да помага ама не можел да живее вече с мен. Избухнах и казах добре щом искаш събирай си нещата и тръгвай. Събра точно 2 блузи и чифт бельо и излезе. Звънна да пита къде сме децата и обеща да дойде където бяхме и не дойде. Голямата го търси и моли да се прибере и той обещава и не идва. По едно време изключи всички телефони и свекър ми пристигна от 150 километра разстояние в паника да го търси. На мен в един момент сякаш всичко ми призля и казах на свекър си да не ходи никъде - беше 21:00. Мъжа ми си дойде в 21:30 пиян след като нямахме никаква връзка с него над 4 часа.
Тази сутрин отново е агресивен - уж искал да си гледа децата, ама искал да се изнася. Иска да се изнася ама да съм му намерела аз квартира. Или да живеел в празното жилище на брат си и съботите и неделите да ходим заедно при моите родители да виждаме децата. Не иска да комуникира с мен, с родителите си, с никой.
Говорихме и записахме час за психиатър - психотерапевт за четвъртък. Ще ходим двамата, защото моите нерви също вече не издържат.
Не знам какво да направя. Почти съм убедена, че няма жена - но каква е тази криза, какво е това нещо. Не съм на себе си от мисли как да му помогна - видимо е, че се измъчва, но в същото време измъчва и мен.

Не съм му казала аз, че е дебел и не съм му казала аз да спре цигарите. Аз определено не съм "ръководството". Работи като манипулант в електронен магазин и трябва бързо да приготвя направените поръчки, за да се изпращат по куриер, затова е нужно да е в добра форма.

Покрай новата си фигура и фитнеса да не е почнал да взема анаболи? Те така откачат и меко казано не знаят какво искат и какво правят, че и със секса го закъсват.
п.п. Като каза, че ръководството поставило въпроса за килограмите, помислих че е минимум футболист. Какви изисквания имали в електронните магазини.  Rolling Eyes

# 76
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда да споделя, а наистина няма с кого Sad
На 34 години съм, омъжена от 10 години с две деца на 5 и 9 години.
Преди около 4 години съпруга ми ми изневери, но някак в името на двете деца - едното от който съвсем малко бебе и поради факта, че сам си призна и се разкая продължихме напред. И така до началото на тази година - съпруга ми напълня драстично след спиране на цигарите и след забележка от ръководството започна драконовска диета и тренировки. Килограмите са свалени, но диетата и неговата изнервеност сложиха началото на непрестанни скандали у дома.
Скрит текст:
Той вечно е уморен и не иска да го закачам със себе си и децата. Той се сближи изключително много с разведен колега и коренно промени отношението си у дома. Иска да излиза сам с колегите - винаги се връща пиян след това, иска да ходи на фитнес. А ние нямаме баби в града, в който живеем и всичко пада върху мен. Аз изкарвам повечето пари у доба - около 2 пъти повече, и в допълнение с факта, че трябва да търча по децата съвсем се изнервих и започнах да му държа сметка какво прави. Върха беше, когато заради излизане с колеги ми заяви, че пропуска изява на малката в градината и аз трябва да ида - всичко това 1 час преди самата изява. С пряко сили не оставих детето самичко.
В допълнение той спря да е интимен с мен. Няма секс, няма целувки, няма докосване. До снощи ми казваше да излизам с приятелки, да излизам и да се разсейвам сега лятото като ги няма децата. Снощи излязох на бизнес вечеря, която продължи в пиано бар и кафе сутринта с колегите. На сутринта той ме чакаше бесен - поставя ултиматуми, че щял да се изнесе, че 10 годни живота му е ад с мен, че го контролирам и следя, че и той започвал да си прави каквото иска също като мен. Днес беше на работа, но обикновено съвршва към 16,сега е почти 18. Намя телефонно обаждане, няма вест, ни кост. Голямата ме пита къде е баща й, а аз не знам какво да кажа. Освен към мен има същото поведение има и с родителите и брат си, защото те ме подкрепят и му казват, че не е прав. Питала съм много пъти дали има друга жена, отрича и казва, че проблема със секса е подади голямата загуба на тегло - над 20 килограма. Парите си ги носи у дома и не харчи, не се конти повече от нормалното - но казвам, че иска свобода, излизания и да не му се меся. Но как, как? И най-лошото е, че след седмица заминаваме на 5 дневна почивка, а аз нямамидея какво става с нас.

Моля Ви дайде ми съвет, как да укротя ревноста си, да съм равнодушна към всичките глупости, които говори и прави. Купихме си голямо жилище и трябва да започнем ремонт, а той иска свобода. И аз искам свобода, но повече от всичко искам да си легна и да заспя 3 дни без да ме тормози - че го задушавам, че съм гадна, че му вадя душата и му тровя живота.

Аз трябва да призная, че съм си позволила да преглеждам телефона му, но когато веднъж си преживял изневяра и когато поведението се промени и в мен светна лапичка, че нещо не е наред.
Истина е, че когато закъснее звъня и го търся - но това е, защото е с колата и се притеснявам да не кара пил - нещо, което преди не правеше, а сега за 2 месеца се случи 2 пъти.
Истина е, че викам и си изпускам нервите и с това го отблъсквам, но не мога повече. Не издържам да гледам все едно 3 деца у дома.
Не си проявила разбиране към трудностите, които мъжът ти изживява (и в момента), покрай отказването от цигарите. Да беше прочела малко, нямаше да ти навреди...Но, след като така и така си му се дървила, докато той се е борил с цигарената си зависимост, покачването на килограми, после свалянето им и всичко това гарнирано с огромен стрес от твоя страна, сега си береш плодовете.

Съветвам те да омекнеш. Да не ходиш по цели нощи на купони с колеги. Ако наистина държиш на този човек, трябва да му влезеш в положението, защото той от ден на ден охладнява все повече - честно казано, ако моят мъж се държеше така, докато отказвах цигарите и се борех с килограмите покрай това, щях да си направя извода, че не му пука за мен. Е, точно това изпитва съпругът ти към теб - видял е, че не ти пука за него. Така че, наистина вземи да отхлабиш примката, защото наистина семейството ти е пред разпад и от теб зависи да си приласкаеш мъжа, който е баща на децата ти и когото си избрала за партньор в живота. Трудно ще ти е, но дано да успееш.
Да ти имам логиката. Значи той да си хойка с приятели, да се напива, да се прибира когато си иска, а тя да си стои в къщи и да практикува КПП. Не мисля, че е болест (дано съм права), а просто човека е решил да живее.

# 77
  • София
Не мисля, че е болест (дано съм права), а просто човека е решил да живее.

Човекът е решил да живее, защото е видял, че на жена му не й пука за него. Това ми е логиката. Wink

Това писах и в предишния си пост, но с повече думи.

# 78
Човекът е решил да живее, защото е видял, че на жена му не й пука за него. Това ми е логиката. Wink

Айде моля ти се  Stop Той се държи като недоносен и тя трябва да се чувства виновна и да му обръща повече внимание ли?

Човекът е решил да живее щото най-вероятно е егоистиен кретен дето му се живее. Жена му, децата, майка му и колежките не са виновни, че е мекошав и безотговорен.

# 79
По въпроса за ръководството и кг. Преди време нещо се беше скапал интернетът, та след зор и разправии пратиха техник. Всичко чудесно, само дето повредата се оказа на високо място, а техникът - повече от закръглен. Много повече, всъщност. Зачуди се какво да прави, не върви да се обажда на фирмата да пратят друг техник, който да може да се качи на стол. Намери се стълба,от онези с 3 стъпала, дето се разпъват, тръгна да лази по нея, стълбата скърца, сдава багажа. Довлече един контейнер за боклук накрая и с помощта на стълбата се качи на него. Поправи за секунди повредата и се накани да слиза. Точно в този момент контейнерът не издържа и се продъни и от там вече излизане нямаше... Та ако в работата на въпросния индивид има катерене, редно е да е в някаква норма.
Иначе по основната тема, само да припомня, че не е нужно мъжът да е психично болен, за да тръгне да напуска жена си. Според мен не е и тръгнал да я напуска, а прави маневри, за да я уплаши и да я накара да приеме неща, с които иначе не би се съгласила.

# 80
Не иска да живее с нас, защото иска да ходи на фитнес и да излиза, а заради вземането на децата няма как да стане.

Не може ли да му намериш подходящо време да ходи на фитнес?  Всеки ден ли взима децата?

# 81
  • София

Айде моля ти се  Stop Той се държи като недоносен и тя трябва да се чувства виновна и да му обръща повече внимание ли?

Човекът е решил да живее щото най-вероятно е егоистиен кретен дето му се живее. Жена му, децата, майка му и колежките не са виновни, че е мекошав и безотговорен.

Това, което съм написала в по-горните си постове, може да бъде разбрано само от човек, който обича партньора си.

# 82
  • Варна
Иначе по основната тема, само да припомня, че не е нужно мъжът да е психично болен, за да тръгне да напуска жена си. Според мен не е и тръгнал да я напуска, а прави маневри, за да я уплаши и да я накара да приеме неща, с които иначе не би се съгласила.
А! Точно! Той вижда, как се е вкопчила в него, и ще го използва до дупка.
 От там и "бързото осъзнаване" и готовност да отиде на психиатър. Доколкото знам,
психично-болните не прегръщат толкова бързо идеята, че нещо им има.
  Като капак - и родителите му треперят над него. Нали им е единствен, след самоубийството на брат му. Много е грозно да изнудва и манипулира така И възрастни хора, само щото му се приискало да е принц за жена си.
   Сигурна съм, че ще си постигне своето. А авторката няма да вземе предвид нищо написано в темата. Tired

# 83
Братът само е правил опит за самоубийство, доколкото разбрах, си е жив човека  Peace

# 84
Това, което съм написала в по-горните си постове, може да бъде разбрано само от човек, който обича партньора си.

Специално се върнах да прочета какво си написала. Не съм съгласна с по-голямата част и не смятам, че можеш да обобщаваш кой бил обичал и кой не партньора си. Въобще не разбирам нападателното ти отношние към авторката и пресилването на нейните грешки.

От думите ти излиза, че приемаш мъжа наравно с детето и трябва да бъде обгижван и приласкаван и гледан все едно и на него е майка авторката. Възможно е на някоя дама това да и допада, но за мен е асексуално и отблъскващо. Значи тя да върти къща, да гледа деца, да ходи на работа и да метне и него на гръб щото милия страда отслабвайки и отказвайки цигарите.  Ми че то в тоя форум повечето отказват цигарите и отслабват, но липсва гилдята подкрепящи мъже.

# 85

Специално се върнах да прочета какво си написала. Не съм съгласна с по-голямата част и не смятам, че можеш да обобщаваш кой бил обичал и кой не партньора си. Въобще не разбирам нападателното ти отношние към авторката и пресилването на нейните грешки.

От думите ти излиза, че приемаш мъжа наравно с детето и трябва да бъде обгижван и приласкаван и гледан все едно и на него е майка авторката. Възможно е на някоя дама това да и допада, но за мен е асексуално и отблъскващо. Значи тя да върти къща, да гледа деца, да ходи на работа и да метне и него на гръб щото милия страда отслабвайки и отказвайки цигарите.  Ми че то в тоя форум повечето отказват цигарите и отслабват, но липсва гилдята подкрепящи мъже.

Много точно, особено думата "асексуално".

# 86

От думите ти излиза, че приемаш мъжа наравно с детето и трябва да бъде обгижван и приласкаван и гледан

Всъщност има такива периоди и в семейството те обикновено са взаимни. Това са периоди на болести, кризи, неприятности от всякакъв род и прочие. Ако при всеки такъв хукнем да напускаме партньора си, защото има нужда от малко лично време и разбиране, действително не е признак на голЕма обич.
 Ето например, тая работа, на която Трещерица е обрнала внимание с фитнеса... Такива неща са доста показателни за контрола в семейството, който може и да бъде поохлабен в периоди на криза.

# 87
На фитнес може да ходи преди работа или в обедната почивка. Може и да си вземе вкъщи тежести и един уред + да го съчетае с нещо семейно - дълги разходки, плуване, колоездене, катерене на планини и т.н.
Човек ако има желание няма проблем при планирането на тези неща.

Аз не виждам такова нещо. През цялото време тя е показвала подкрепа, простила му е дори това, че ходи да чука други, приела е за нормално той да си прекарва свободното си време с колеги и приятели сам и т.н.
Той на нея също й е обяснявал да си създаде свой живот (явно за да не го закача) и когато тя един единствен път е излязла с колеги веднага й е бил спретнат скандал.

# 88
  • София
На фитнес може да ходи преди работа или в обедната почивка. Може и да си вземе вкъщи тежести и един уред + да го съчетае с нещо семейно - дълги разходки, плуване, колоездене, катерене на планини и т.н.
Човек ако има желание няма проблем при планирането на тези неща.

Аз не виждам такова нещо. През цялото време тя е показвала подкрепа, простила му е дори това, че ходи да чука други, приела е за нормално той да си прекарва свободното си време с колеги и приятели сам и т.н.
Той на нея също й е обяснявал да си създаде свой живот (явно за да не го закача) и когато тя един единствен път е излязла с колеги веднага й е бил спретнат скандал.

Момент! Stop Хич не бий на това дърво, че му "била простила изневярата". Това си е неин проблем, че била простила и никой не й е длъжен да й се влачи на колене цял живот след това. Ако не е искала ТЯ САМАТА, нямало е да прости - аз не бих. Така че това, за изневярата, щом я е простила, просто трябва да го забрави и да продължи напред. Ако цял живот ще му натяква за нея, как уж била простила, това ми прилича на домашно насилие и се чудя на човек, който би останал с такава жена. Прошката означава да забравиш и да продължиш напред, а не да използваш прегрешението за емоционално изнудване.

Колкото до това, че й е обяснил да си намери приятелки и създаде някакъв личен живот и тя какво да прави, на мен ми говори, че тя е обсебваща жена, която не дава глътка въздух на партньора си. Ужасно е това, да нямаш грам време за себе си, защото партньорът ти вечно ти казва какво и как да правиш. И навсичкото отгоре е отмъстителна - като е излязла с колеги не се е прибрала в нормално време, като за омъжена жена, а се е прибрала на следващата сутрин! Леле мале...отмъщение на макс! ooooh!

# 89
като е излязла с колеги не се е прибрала в нормално време, като за омъжена жена, а се е прибрала на следващата сутрин! Леле мале...отмъщение на макс! ooooh!

Поне да беше купила една торба със закуски от фурната и няколко бози!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт