Първо съпругът ми се прибра в събота едва към 20:30 - ходил на разходка и да мисли. Искал да остане сам със себе си. През нощта пожела да сме интимни, което за мен беше изненада след толкова много време. И на сутринта се започна кошмара - искал да се изнесе и да живее сам без мен и децата. Щял да се грижи и да помага ама не можел да живее вече с мен. Избухнах и казах добре щом искаш събирай си нещата и тръгвай. Събра точно 2 блузи и чифт бельо и излезе. Звънна да пита къде сме децата и обеща да дойде където бяхме и не дойде. Голямата го търси и моли да се прибере и той обещава и не идва. По едно време изключи всички телефони и свекър ми пристигна от 150 километра разстояние в паника да го търси. На мен в един момент сякаш всичко ми призля и казах на свекър си да не ходи никъде - беше 21:00. Мъжа ми си дойде в 21:30 пиян след като нямахме никаква връзка с него над 4 часа.
Тази сутрин отново е агресивен - уж искал да си гледа децата, ама искал да се изнася. Иска да се изнася ама да съм му намерела аз квартира. Или да живеел в празното жилище на брат си и съботите и неделите да ходим заедно при моите родители да виждаме децата. Не иска да комуникира с мен, с родителите си, с никой.
Говорихме и записахме час за психиатър - психотерапевт за четвъртък. Ще ходим двамата, защото моите нерви също вече не издържат.
Не знам какво да направя. Почти съм убедена, че няма жена - но каква е тази криза, какво е това нещо. Не съм на себе си от мисли как да му помогна - видимо е, че се измъчва, но в същото време измъчва и мен.
Не съм му казала аз, че е дебел и не съм му казала аз да спре цигарите. Аз определено не съм "ръководството". Работи като манипулант в електронен магазин и трябва бързо да приготвя направените поръчки, за да се изпращат по куриер, затова е нужно да е в добра форма.
Покрай новата си фигура и фитнеса да не е почнал да взема анаболи? Те така откачат и меко казано не знаят какво искат и какво правят, че и със секса го закъсват.
п.п. Като каза, че ръководството поставило въпроса за килограмите, помислих че е минимум футболист. Какви изисквания имали в електронните магазини.

Той се държи като недоносен и тя трябва да се чувства виновна и да му обръща повече внимание ли?