Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 929
  • 613
  •   1
Отговори
# 150
Дали не приема някакви анаболни стероиди този човек? Rolling Eyes
Всички признаци ги има - агресия, липса на либидо, психични проблеми.

# 151
Дали не приема някакви анаболни стероиди този човек? Rolling Eyes
Всички признаци ги има - агресия, липса на либидо, психични проблеми.

И аз това предположих по-назад, но пък за агресия не прочетох. Тези с анаболите са наистина агресивни.

Ама ти много буквално го прие. Grinning

Сигналите до полицията обикновено са съвсем буквални.

# 152
Аз не бих се обадила от позицията на обидена съпруга, просто ми е криво пияни хора да карат Sick Тоест няма да го направя, за да пакостя на мъжа, а за да обезопася него, пътниците му и околните.

# 153
  • Другата България

Grinning Написаното тук има предвид.
Като казвам, че ще сигнализирам, нямам предвид това, което ти казваш буквално. Естествено, че ако недай Боже ми дойде до главата ще го обмисля отвсякъде, ако трябва с познат ще се посъветвам, няма да тръгна така с рогата напред. Laughing Принципно говорех, а ако се стигна до конкретика, то тя ще е буквална и реална, да.
Отвращават ме пияните хора. Stop Sick

# 154
  • София

Grinning Написаното тук има предвид.
Като казвам, че ще сигнализирам, нямам предвид това, което ти казваш буквално. Естествено, че ако недай Боже ми дойде до главата ще го обмисля отвсякъде, ако трябва с познат ще се посъветвам, няма да тръгна така с рогата напред. Laughing Принципно говорех, а ако се стигна до конкретика, то тя ще е буквална и реална, да.
Отвращават ме пияните хора. Stop Sick

Абе хора, говорите за мъжа на една жена. Ако я отвращава, що ще с него? newsm78

# 155
Няма нужда нея да я отвращава, достатъчно е да е загрижена за децата си, които утре ще се возят с баща си. Peace

# 156
  • Другата България
Говоря за себе си , Популе.
С което се извинявам, че отклонихме темата.
Авторката си преценява са личния избор.

# 157
Кофти история...
Не вярвам да няма някаква причина за поведението на този човек.  newsm78  Така да изперка внезапно.  Rolling Eyes

Паника, много съжалявам за теб и децата.  Hug Сигурна съм, че не заслужавате подобно отношение и такъв живот. Понякога се налага човек да си преподрежда приоритетите. И не понякога, а винаги - всяко зло е за добро!  Peace

# 158
panika
На мен ми звучи като наследствена обремененост... Щом свекър ти пие лекарства, брат му е искал да се самоубие...., явно и мъжът ти е изпаднал в някаква такава ,,дупка,,, най-вероятно отключена от зверската диета....
Не отлагайте лекаря,може да има нужда от лекарства временно и да се съвземе.. Peace

# 159
  • София
Няма нужда нея да я отвращава, достатъчно е да е загрижена за децата си, които утре ще се возят с баща си. Peace

Айде пак с генерализациите - естествено, че няма да е съгласна да се возят децата с пиян баща. Обаче в случая не говорим за това, така че защо извъртате темата? newsm78 Той като кара пил приятелите си, те да му мислят, а и той. Не е малък, че да не знае какво прави, че да му се дават съвети в това отношение - и закони има и по ТВ дават всеки ден тежки катастрофи с пили хора. А на авторката ако не й отърва, решава дали да живее с него или не. Обаче, доколкото разбирам, той не е алкохолик, а става въпрос за целенасочено следене и заяждане от страна на авторката - изпил една бира и вече се вдига вой до небето? Хайде холан.

# 160
  • Другата България
Многократно се каза, че става въпрос за повече от 1 бира.
Така си е, авторката е виновна. Заядливка. На него да му ръкопляскаме. Нали е мъж. Mr. Green

Да, наистина не говорим само за това.

# 161
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз прочетох, че се е върнал пиян и децата са го видяли. Къде пише, че е от една бира? newsm78

# 162
  • София
Аз прочетох, че се е върнал пиян и децата са го видяли. Къде пише, че е от една бира? newsm78

То и от една бира може да се напиеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163
  • София

Никъде не пишат, смучат си вече от пръстите оправдания за неадекватното му поведение. Важното е жената да е виновна.

# 164
Не виждам никаква вина в поведението на авторката.
По-скоро виждам загриженост за човека до себе си, за семейството.
Че той не е на ред в момента е ясно и тази промяна  едва ли е настъпила за часове.
Може би авторката не е обърнала внимание по-рано на някои странности в поведението му.
Доколко е възможно да му се помогне, за съжаление на този етап няма как да се разбере.
Най-добре е специалист да прецени, но при всички положения ще си има едно на ум с фамилната обремененост.

Общи условия

Активация на акаунт