Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 35 049
  • 613
  •   1
Отговори
# 390
ако си твърдо рещена да се разведещ-в което се съмнявам, няма какво да говорищ с него оттук нататък
докога ще си го причиняващ Naughty
ключовете са у теб защото Thinking давай му ги и да си трощи главата

# 391
Децата ми са във ваканция от началото на юни.
Две седмици бяха при неговите родители, сега са при моите.
За вземане на децата не може да се говори, защото той не пита за тях и не се интересува, ама грам дори.
Те са моя грижа, неговата грижа е: да има кола и явно да се върне в дома ни, за да ми трови живота. Въпреки, че не може да живее с мен.
Ако до момента ме беше грижа малко за него, вече ми е съвсем опротивял.....
Да съм го пуснела да се върне, той се изнесе, сега аз излизам виновна .....

# 392
  • На черешата
..... Децата са го виждали да пие на детската площадка и у дома.

Много майки и бащи съм виждала да пийват бира на детската площадка, докато децата им играят. Голяма част от тях познавам и са си чудесни родители.  Peace
 Не оправдавам съпруга ти по никакъв начин. Но не мога да приема за чиста монета всичко казано. Историята в този форум помни други такива теми, в които в последствие се появява и другата половинка и картинката се променя. Имам и реални познати с такива драми.

# 393
Ами стискам палци да се появи, или той или някой друг от приятелите-съветници.
Да вземат да разяснят, защо след демонстративното изнасяне и скандалът от сутринта ми се говори: да се прибира в дома ни.
Защото аз не го намирам ама грам нормално.
Или защото се съгласил за ключовете е решил, че ще се съглася и у дома да се върне, и пиян да ми ходи и да се връща, когато му скимне.

# 394
Да съм го пуснела да се върне...

Добре де, децата ги няма. Пусни го, седнете и говорете. Ако е трезвен, иначе няма смисъл на пияна глава да му задаваш въпроси.
В зависимост от това какво ще чуеш - тогава мисли натам.
Може пък да е "изтрезнял".

# 395
..... Децата са го виждали да пие на детската площадка и у дома.

Много майки и бащи съм виждала да пийват бира на детската площадка, докато децата им играят. Голяма част от тях познавам и са си чудесни родители.  Peace
И освен това и аз пия бира, ама сетне не заспивам у дома, докато децата седят гладни, докато аз си дойда....

# 396
Да съм го пуснела да се върне...

Добре де, децата ги няма. Пусни го, седнете и говорете. Ако е трезвен, иначе няма смисъл на пияна глава да му задаваш въпроси.
В зависимост от това какво ще чуеш - тогава мисли натам.
Може пък да е "изтрезнял".
Не може да е "изтрезнял", сутринта ме заплашваше по телефона. За какво ми е да го прибирам, за да пера, чистя, готвя и страдам ли....

# 397
И не може така да ме прави на маймуна. Заплахи, заплахи, заплахи и сетне като стане за едно нещо на неговата да ме притиска и за другите неща.
На този етап не знам за при какви обстоятелства бих го прибрала у дома.
Той е психически нестабилен и превръща и мен в такава.
Аз бях готова да се боря за семейството, той продължи да изнаглява и да ме лъже.
Защо да го прибера, за да се повтори същото след 1 седмица.
Той 2 месеца ме заплашва, че се изнася. Изнася се след поредния скандал. Сутринта ме заплашва, че го тормозя психически, на обяд - иска да го прибирам.
Наречете ме както искате, ама не мога да приема, че това всичко е нормално и аз греша.....

# 398
точно,че не е нормално
вероятно му е удобно,или няма къде да отиде
бъди твърда и щом не си щастлива действай
когато аз се развеждах, бивщият отказваще да напусне дома ми
стоеще,трупаще мръсни чинии и близо месец ми игра по нервите
аз се принудих да се махна,защото толкова ми опротивя,не можеще и да се разделим нормално
това е и причината сега да минавам на отсрещния тротоар като го видя

# 399
За какво ми е да го прибирам, за да пера, чистя, готвя и страдам ли....

Тези неща са отделен въпрос. Вие първо решете да сте заедно, пък ако имате желание ще разпределите споделите и задачите.

Не казвам да го прибираш, а да го изслушаш какво има да казва (ако има).

# 400
  • На черешата
 Тогава си подготвяй документите и действай по законен път. Уреди си живота и го пусни да си троши главата.  Peace

# 401
Я го попитай: "Нали даваше зор да се изнесеш? Защо сега искаш да се връщаш?
Нали съм ти противна и ме мразиш? Отивай да живееш с твойте алкохолици в кръчмата! "

Ужас!Тоя верно не е редовен!
Направо бягай далече.....Sad

# 402
Все още си ужасно объркана и не на себе си. Той също. Не съм сигурна, че ще успеете да проведете разумен разговор.

За какво ми е да го прибирам, за да пера, чистя, готвя и страдам ли....

Тези неща са отделен въпрос. Вие първо решете да сте заедно, пък ако имате желание ще разпределите споделите и задачите.

Не казвам да го прибираш, а да го изслушаш какво има да казва (ако има).

Не я закачай тази тема, че Човечето е неуморна. 

# 403
Трещерица, харесвам те и не ми пречи да иронизираш и преиначаваш всяка моя дума, но нека го запазим за по-леките теми. Не му е тук мястото  Peace

# 404
Поведението му е напълно обяснимо ако има биполярно разстройство или друго психическо заболяване.

Общи условия

Активация на акаунт