Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 35 024
  • 613
  •   1
Отговори
# 405
аз пък си обяснявам поведението му с това,че си има любовница,която ту го иска-ту не Peace

# 406
И не може така да ме прави на маймуна. Заплахи, заплахи, заплахи и сетне като стане за едно нещо на неговата да ме притиска и за другите неща.
На този етап не знам за при какви обстоятелства бих го прибрала у дома.
Той е психически нестабилен и превръща и мен в такава.
Аз бях готова да се боря за семейството, той продължи да изнаглява и да ме лъже.
Защо да го прибера, за да се повтори същото след 1 седмица.
Той 2 месеца ме заплашва, че се изнася. Изнася се след поредния скандал. Сутринта ме заплашва, че го тормозя психически, на обяд - иска да го прибирам.
Наречете ме както искате, ама не мога да приема, че това всичко е нормално и аз греша.....

Наистина не е добре. Хем не те понасял, ама искал  да се прибере.  ooooh!
Имам чувството, акъла му на 10 годишен.
 Най-добре да не си тровиш живота повече и да не общуваш с него по никакъв начин.
Консултирай се с адвокат, подай молба и ако може хич не говори с него, а адвокатите да оправят тия неща.
Сменяй брави, ключове и прочие неща.

# 407
  • На земята, която е всъщност звезда.
При мен ново 20 Sad
Тъй като и ключовете и на двете коли са при мен - заради пиенето и карането майка му е категорична, че съм права и не бива да давам ключовете и на колата, която той кара днес сутринта след 3 дни се обади и си иска колата. Казах му, че майка му е забранила да давам ключове - едната кола е купена от неговите родители.
И сега последва нова заплаха по телефона щял да запорира и двете коли или щял да дойде с полиция да изземе едната.
Кажете има ли това право, въобще какви са моите и неговите права преди развод?
Благодаря много!

Майка му е хитрушана, ползва те като щит, за да не се конфронтира още повече с него. Даваш ключовете на родителите му и те да жънат това, което са посяли като възпитание.

# 408
  • Варна
    Нали уж свекърва ти щеше да му даде ключовете? За какво ще го виждаш? Ще се поддадеш пак. Не трябва да те бърка вече дали ще кара пиян, на челна стойка и т.н. Нито защо иска да се върне. Той в прав текст ти казва, че не те понася, но просто няма къде да отиде. Затова иска да се връща, да си живее като квартирант (без да си плаща обаче).
    Не знам и за какво са съветите да провеждате разговор. Няма смисъл да се унижаваш повече.
    А свекърва ти всъщност е постъпила много мръсно, като не го е пуснала в тях, знаейки че той няма къде да отиде. Така пак ти го натриса. Познава те и знае, че най-вероятно от чувство за вина ще го приемеш.
   Та ти от чувство за вина си се омъжила дори!  ooooh! И са ти предали "детето" за по-нататъшно отглеждане. Честито. Нещо не ми се вярва, че ще се разведеш. По-скоро пак ще се пуснете по течението.
   (А, ето и Вселена е написала нещо подобно. Хитра е ами дъртата... Снахата да му мисли.)

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 15:12 от Trill

# 409
  • На земята, която е всъщност звезда.
Поведението му е напълно обяснимо ако има биполярно разстройство или друго психическо заболяване.

Или ако не може да си намери/позволи квартира, а родителите му не искат да го приберат у тях. Всеки, останал на улицата, ще се прави на луд, само и само да го приберат обратно.

# 410
  • Варна
Точно! Само това й трябва на авторката - пак да го оправдава с психични проблеми. Нищо му няма. Просто е разглезено мамино синче, което иска жената да си го гледка като мама и да не го занимава със задължения на възрастните хора.

И още нещо: обикновено мъжът казва на жена си, че е дебела и не я понася, не защото някакви си колеги го подучват. Казва го, когато вече я сравнява с някоя. В повечето случаи е така.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 15:32 от Trill

# 411
Ако искате ме разпъвайте на кръст, ама аз съм изключително доволна от себе си Simple Smile
Това е първа и малка победа във войната ми не с него, а със самата себе си.
Слязох да оставя ключовете. Подадох ги без да обеля дума и си тръгнах.
След себе си чух само едно: Ама ти къде отиваш, няма ли да поговорим?!
Колкото искате ме съдете, ама за мен факта, че нищо не ми трепна при срещата с него е голяма победа над самата мен.

# 412
Ако искате ме разпъвайте на кръст, ама аз съм изключително доволна от себе си Simple Smile
Колкото искате ме съдете, ама за мен факта, че нищо не ми трепна при срещата с него е голяма победа над самата мен.

E то няма какво да те разпъваме, ти сама си се разпънала и си се докарала дотук. Не е било редно да се омъжваш от чувство за вина, но по-добре късно, отколкото никога и да поправиш грешката си.
Сега гледаш напред само.
Добре си направила, че не си говорила с него. То няма за какво вече. Опитала си и нищо. Всяко нещо си има граници.
А това, че нищо не ти е трепнело, означава,  че нищо не изпитваш към този човек и не е хубаво да си с него, само заради децата си. Трябва да мислиш и за себе си.
Тя моята майка така не искаше да се развежда уж заради мен и брат ми, но накрая реши, че е време да мисли и за себе си. И всъщност установи, че и заради нас разводът е най-разумното решение.
Той щом не се е интересувал от децата докато сте били заедно, не мисля че и сега ще почне.
Но пък може и да поиска, не защото ги обича особено и се интересува, а напук на теб.
Очаквай разни изпълнения, но те съветвам вече да не му вдигаш телефона. Нямаш си работа с този човек, а почнеш ли пак разговори с него, отново ще се нервираш.

# 413

Май бая те е засегнал като те е нарекъл грозна и дебела.

# 414

И е нормално да се засегне Anna-Bell. Едно да го каже някъв си там непознат или съсед. Дали е грозна или дебела ние това не знаем, но не мисля, че е такава, а просто той си е простак.
Такива думи от близък човек естествено, че нараняват, дори да не са истина. Боли и е грозно.

# 415

Оооо да, защото последното, което заслужавам е това. Не, че не съм дебела - напротив дебела съм. Ама аз такава бях и като забременях от него - в момента тежа точно толкова, колкото като се запознахме. Защо като съм била дебела тогава направи всичко възможно целия свят да разбере, че съм бременна от него и да се ожени за мен.
И освен това аз съм се грижила за него, помагала съм му и заслужавам уважение. И дори да не бях - аз съм човешко същество, не съм маса, стол - имам чувства. Никой на този свят човек, животно не бива да бъде тъпкан и унижаван.
Уча децата си, да не обиждат, да са толерантни.

# 416
  • На черешата
 То това си им е редовната реплика. И моя бивш ми обясняваше, че съм одъртяла, погрозняла и задника ми бил увиснал.  Mr. Green Да, но всеки който ни познава ще каже това за него, но не и за мен, така че да не ти пука какво ти е казал.  Peace То човек, когато е безсилен сипе обиди, защото няма какво друго да направи.

# 417
  • София

А, не бе, приятно й е станало. Баааси  ooooh! ooooh!

# 418

Оооо да, защото последното, което заслужавам е това. Не, че не съм дебела - напротив дебела съм. Ама аз такава бях и като забременях от него - в момента тежа точно толкова, колкото като се запознахме. Защо като съм била дебела тогава направи всичко възможно целия свят да разбере, че съм бременна от него и да се ожени за мен.
И освен това аз съм се грижила за него, помагала съм му и заслужавам уважение. И дори да не бях - аз съм човешко същество, не съм маса, стол - имам чувства. Никой на този свят човек, животно не бива да бъде тъпкан и унижаван.
Уча децата си, да не обиждат, да са толерантни.

Виж сега, то ако този мъж държи на теб няма да те обижда. Ако те обича, ще поговори с теб примерно да разбере  защо така и да ти помогне. Защото тези обиди няма да те накарат да отслабнеш, а само да се депресираш. А и ти май каза, че те е взел пълна. Така че де е блял  Laughing

Една колежка преди време качи към 20 кг. Но мъжът и си я обичаше. Но тя продължи да качва  и сложи още 20. Той се притесни заради здравословното и състояние и я заведе на ендокринолог. Откриха се доста проблеми. Той не я заряза заради тия кила, а я подкрепяше. Дори почна да пази нейния режим, че да не я изкушава. И с такова внимание и подкрепа, жената почти си свали всички килограми.

# 419
Ще говориш с него, когато си готова. Избягвай и разговорите със свекървата, защото всичко ще се обърне срещу теб.

Общи условия

Активация на акаунт