Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 988
  • 613
  •   1
Отговори
# 480
  • На черешата
Ако нещата наистина са така както са описани, за пореден път ще кажа- адвокат и адекватни действия.  Трябва да защити себе си, децата си и имуществото им. Peace Факта, че авторката не предприема такива действия ме навежда на мисълта, че нещо не е точно както ни го описват.
То на думи е лесно да се каже "адвокат и адекватни действия", но реално е малко сложно. Ако работиш от 9 до 6, с 1 час почивка на обяд с този стрес, в който тя е в момента...

За пореден път- знам за какво става въпрос, преживяла съм развода вече.

# 481
Според авторката проблемите са от 6 мес.,  когато колегата се развел.

# 482
Ново обаждане от преди малко. Той се чудел какво правя без него........ Искал да се върне........ Мил, мил.
А аз зла и коравосърдечна Simple Smile Ето Ви недостатъци. Отказах Simple Smile
Аз адвокат си имам, няма нужда да бързам обаче.
След вчерашните заплахи се чувствам преродена и изпълнена със сили. Питайте ме как стана, не знам.
Не, не - знам. Дори мравката, като я настъпиш и хапе. Е мен ме настъпаха жестоко. Боли, много и това ме мотивира да съм хладнокръвна, да не плача вече, да се грижа за себе си и децата си. Друг няма да го направи - затова аз трябва да се съхраня.
Знам, че няма да съм слаба, търпелива и приемаща прищевките на един луд за връзване.

# 483
  • София
Ново обаждане от преди малко. Той се чудел какво правя без него........ Искал да се върне........ Мил, мил.
След вчерашните заплахи се чувствам преродена и изпълнена със сили. Питайте ме как стана, не знам.
Знам, че няма да съм слаба, търпелива и приемаща прищевките на един луд за връзване.

Явно искаш съвсем да го стъпчеш, та да ти поднесе топките си на тепсия. Твоя воля. Peace

П.С. На това му се вика "пирова победа".

# 484

Явно искаш съвсем да го стъпчеш, та да ти поднесе топките си на тепсия. Твоя воля. Peace

Досега само четох, но сега искам да питам Popule какво предлага като решение и изход?

# 485

И защо да бързам, за да се обърнат всички баби и дядовци, знайни и незнайни роднини и да кажат:
Ама тя не му даде шанс, ама тя е подала молбата за развода - той "само" се е изнесъл, за да помисли.
Не, благодаря.
Като имаш сили да се изнасяш, ще имаш сили и да си намериш адвокат и молба да подадеш.

# 486
  • София

Досега само четох, но сега искам да питам Popule какво предлага като решение и изход?

Аз го дадох назад, ето:

За това авторката ако е сериозна, да марширува при адвоката, да си се разведат по живо, по здраво и да си оправят имуществените дела. Другата й опция е да го разпита защо толкова я мрази. Да види дали има известно основание за това. И ако реши, че има, да се попромени малко, за да си запазят брака. Той също трябва да се промени. Ама това е по-трудната опция и изисква доста желание и усилия и от двете страни.

# 487
За къде да бърза? Все още й е като гръм , макар и от неясно небе.

Другият вариант е, като му смачка топките да си го прибере предишния - покорен, послушен.

# 488
За къде да бърза? Все още й е като гръм , макар и от неясно небе.

Другият вариант е, като му смачка топките да си го прибере предишния - покорен, послушен.

Е добре де, защо аз да подавам молбата за развод, нали той е бил нещастен, съкрушен и смачкан от мен?!

Имаме и друго общо имущество освен апартамента, което е на ниво трудно за подялба. Аз лично затова не бързам, пък и след като той ме пече на бавен огън, на мен сега не ми е жал за неговите "топки".

# 489
Той нали иска да се върне, а ти не искаш.  Не подавай, много хора живеят разделени без развод.

# 490
Той нали иска да се върне, а ти не искаш.  Не подавай, много хора живеят разделени без развод.
За момента това е моето решение

# 491
  • София
Ще го стъпче като не подаде молба за развод?  Joy Популе, ставаш все по-забавна и по-забавна  Joy Дори постовете ти за Бойко не ме забавляват толкова, колкото щуротиите, които ръсиш на кило в тая тема, благодаря ти от сърце  Joy

Паника - хубаво е , че усещаш тази сила, запомни това чувство хубавичко и се връщай към него винаги, когато се усещаш слаба и на ръба (ще имаш и лоши моменти, няма как). Пожелавам ти спокойствие, само спокойствие, ти другото си го имаш.  Hug

# 492
На мен пък цялата работа ми се струва преекспонирана буря в чаша вода. Някакви банални проблеми, които ги има много често в семействата, нищо че не всеки ги споделя.

# 493

И защо да бързам, за да се обърнат всички баби и дядовци, знайни и незнайни роднини и да кажат:
Ама тя не му даде шанс, ама тя е подала молбата за развода - той "само" се е изнесъл, за да помисли.
Не, благодаря.
Като имаш сили да се изнасяш, ще имаш сили и да си намериш адвокат и молба да подадеш.

Права си. Той е този, който те мрази и се изнесе. Значи той да подава молбата. hahaha

Колко пъти ти въртеше тия номера? Мразил те, искал да се разделите, а после иска да се съберете. Я ги преброй  Laughing
Мъжът ти е за освидетелстване май.
И да, доста хора се разделят без развод. Леля ми така напусна пияния си мъж с бебе на ръце и след време заживя /и до ден днешен/ с друг мъж, който е истински баща на братовчедка ми.

# 494
Аз в моето семейство нямам подобни проблеми. не казвам, че нямаме пробелми, но не и такива. За мен това не са банални проблеми. Просто хората сме различни и за едни един проблем е сериозен, а за друг - не.

Общи условия

Активация на акаунт