Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 936
  • 613
  •   2
Отговори
# 585
 Самият факт, че върхът е, че пропуснал изява в дг , говори, че е ходил на сума ти изяви.

# 586
Това пък с изявите в ДГ въобще не е аргумент. Много малко бащи съм виждала на такива изяви, ММ е бил на не повече от две. Сега само НСЧ да не ми каже, че е кофти баща, а аз ще си мълча за бирата с приятели и фитнеса.  Flutter

# 587
Самият факт, че върхът е, че пропуснал изява в дг , говори, че е ходил на сума ти изяви.

Нямам чак такава фантазия.
Работното му време е до по-рано, затова е обещал да отиде той.

Check Please, не е въпросът в това, че е пропуснал. А че е обещал нещо на детето, след което 1 час преди това го е отменил без причина. Всъщност има причина де - пиене с колеги. 1 час явно е фатален за този важен ангажимент.
Ако беше болен, излязъл служебен ангажимент или закъсал приятел, когото да дръпне и т.н. хиляди неща може да се наложат, ама посоченото е чиста подигравка...

Сега на свой ред ще попитам - А как разбрахте, че е бил добър баща?

# 588
Един път се е случило и не знаем каква е причината.

# 589
  • На черешата

Сега на свой ред ще попитам - А как разбрахте, че е бил добър баща?

Aвторката никога не каза обратното.  Peace

# 590
  • На земята, която е всъщност звезда.

Мисля, че всички тук много добре разбрахме какво искат да кажат, дори други хора го казаха преди тях. Спорът е какво всъщност иска въпросният мъж: свобода, за да се научи на самостоятелност и отговорност или свобода на действие, но без много отговорности. Аз лично залагам на второто, че иска да седи на два стола. От поведението му си вадя извод, че на човека това "захлупване" му е било удобно до 40-ата му година, а сега е открил сладостта на еманципацията и иска да го отхлупят, ама като стане страшно и тъмно навън да може пак да се прибира в хралупката да го дондуркат. Сори, но имам наблюдения в/у мои роднини и приятели с подобни историии и съм силно скептична, че на такава възраст порастването ще се случат с втори-трети-десети шансове и по лесния начин. Ако изобщо се случи, ще трябва той да си го направи.

# 591
Aвторката никога не каза обратното.  Peace

Всъщност аз и за друг не се сещам, който да го е казвал. Освен Трещерица не намерих някой да е писал за добър и лош баща. Провокация?

Един път се е случило и не знаем каква е причината.

Причината тогава е ясна:
Цитат
заради излизане с колеги
Поне така той е казал. Каква е реалната наистина не знаем.

А това може да се е случило веднъж, но през другото време "Той вечно е уморен и не иска да го закачам със себе си и децата".

Съгласявам се с вас, че е добър баща  Peace и съм сигурна, че ако ролите бяха разменени и беше дошъл той да пусне тема щяхте да му обясните колко контролиращ е и каква добра майка имат децата му.

Вселена  Peace

# 592
  • при късмета
Много ми е чудно, Трещерица както защитава пиандето, ако всичко това беше описание на нейния зет, на тази позиция ли щеше да е

# 593
Много ми е чудно, Трещерица както защитава пиандето, ако всичко това беше описание на нейния зет, на тази позиция ли щеше да е

За зетя може и да го оправдае, мъж е все пак. Но ако дъщеря й беше в тази роля, тогава ми е любопитно.

# 594
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ти пък, ма ко, това в нейното семейство не може да се случи.  Wink

# 595
Ти пък, ма ко, това в нейното семейство не може да се случи.  Wink

Защо? Какво му е? Добър баща и съпруг  Peace

# 596

Мисля, че всички тук много добре разбрахме какво искат да кажат, дори други хора го казаха преди тях. Спорът е какво всъщност иска въпросният мъж: свобода, за да се научи на самостоятелност и отговорност или свобода на действие, но без много отговорности. Аз лично залагам на второто, че иска да седи на два стола. От поведението му си вадя извод, че на човека това "захлупване" му е било удобно до 40-ата му година, а сега е открил сладостта на еманципацията и иска да го отхлупят, ама като стане страшно и тъмно навън да може пак да се прибира в хралупката да го дондуркат. Сори, но имам наблюдения в/у мои роднини и приятели с подобни историии и съм силно скептична, че на такава възраст порастването ще се случат с втори-трети-десети шансове и по лесния начин. Ако изобщо се случи, ще трябва той да си го направи.

Така ми изглежда и на мен.

# 597
Не бих нарекла пиянде мъж, който от време на време излиза на бира с приятели.  И се прибира в 20.30.

# 598
  • Другата България
Направо си е пиянде. Нито е от време на време - аз схванах, че е редовно, нито е на по една бира - споменаха се няколко, а и после сяда да ги развозва - колегите си. Айде нема нужда.

А пък и в 18 може да се прибира, и пак да е пиян. Часът на прибиране няма нищо общо с употребата на алкохол.

# 599
Не бих нарекла пиянде мъж, който от време на време излиза на бира с приятели.  И се прибира в 20.30.

Тя също, докато е било от време на време.
Но това води до другото "Той вечно е уморен и не иска да го закачам със себе си и децата...". Интересно кого очаква да "закачат" собствените му деца.

А и защо само той да може да излиза с колеги до 20:30? Тя - когато децата ги няма, иначе какви са тези волности - от работа вкъщи и точка. Контролиращ мъж? Не. Щом е за нея - не е контрол.

Общи условия

Активация на акаунт