Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 738
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за успокоението... Просто ми се ражда вече, а знам, че няма да е тея дни и няма и да ми го предизвикат...

# 241
Аз помолих водещата да обяви кафето и уж нямаше рроблем, но забрави ли или така реши накрая - не знам какво се случи. Изчаках във фоаето и седнахме горе с Гергана и Катина. Слизахме и долу да проверим и не видяхме никого. Аз днес ще ходя в хирургиите на ден на отворените врати в 13:00 часа на 3-ти етаж. Има ли желаещи? Има телефон за записване - 032/ 60 28 19.  Като се обадих казаха - направо идвайте.
Диана, само 5% от бебенцата се раждат на термин, не бързай толкова. Щом си свършила толкова работа вероятно се чувстваш добре. Отпусни се и се поглези, като си спокойна ще се наредят нещата. Може и да прочетеш нещичко за хомеопатия при преносване. Макар че до седмица май си се среща често да се преносва. Имаш ли доверен лекар в окръжна или при когото се случи ще раждаш?

# 242
Одеве дойдохме до Окръжна и ме приеха за наблюдение, обаче никой нищо не ми казва. Настаниха ме в една стая и няма кой да питам даже какво се случва…

# 243
Разминали сме се, явно. С още няколко момичета останахме долу след лекцията. Вие да не бяхте бремелинките горе в градината, мисля че ве видях на тръгване с детето. Няма нищо, другия път ще направим по-точна уговорка  Hug

Диана, сега най- вероятно ще почакаш там, може бече да е високо още.

# 244
Да, високо е и нямам хич разкритие. Сега мацката, която е тук ми каза, че вече 2 седмици лежи и още една от 11 дена била тук  Crazy Ужас!

# 245
Оффф, да те бяха изпратили да си чакаш вкъщи, но каквото е сега! Успех и дано скоро надтъпи събитието.  Hug

# 246
И аз не бях готова да ме приемат. Мислех, че само ще ме прегледат и ще кажат кога пак да дойда. Аз както обикалям по цял ден, сега ще ми е много скучно.. Ще се моля да се случи всичко по-бързо!

# 247
  • Пловдив
Диана, стискам палци по-бързо да се случат нещата и скоро да се похвалиш с едно сладко бебенце!

# 248
Вече имаме мами с с пълни ръце . Честито . Имаме и текущи термини , успех и всичко да мине леко . Аз съм чак за декември -януари и още много ми остава . Ще
Раждам при д-р Мандов в Торакс . Имали момичета с термин около януари ?

# 249
Апостолова, аз съм през януари  Simple Smile

# 250
Svetlita ., чудесна новина . Къде си се ориентирала да раждаш

# 251
Добре дошли на новите мами и лека бременност  Simple Smile

апостолова,защо термина ти не е определен точно?

За среща ще се организираме ли или ще чакаме другите лекции,които ще са началото на септември?

# 252
Svetlita ., чудесна новина . Къде си се ориентирала да раждаш
Ами по принцип във ВМИ,следящата ми е там, но ще видим. А ти?

Зе среща може и по-рано ,стига да има желаещи .

# 253
За обиколката в хирургиите - на мен ми хареса. Акушерката беше много любезна и отговори на всички въпроси. Не очаквах толкова подробно да покаже всичко. Имаше и полезна лекция за Медела. Дано и при раждане отношението е такова. Притеснява ме само факта, че напоследък са много натоварени. Вероятно защото Весела е затворена и в Окръжна напуснаха много лекари. Аз все пак бих искала да разгледам и окръжна. Ако някой чуе за ден на отворените врати там, моля да пише!
За срещата - на линия съм следващата седмица от вторник до петък. Ако е в извънработно време вероятно съм с каката.

# 254
По принцип този вторник пак има лекция в тон бонбон но не знам колко от вас ще имат възможност да дойдат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт