Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 103

• 56 761
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Осман каза, че Хазал е в кома....

"МАМА, ГДЕ ТЫ7 СРАЗУ ЗВОНИ.. СЕЙЧАС ЖЕ. МАМА. ПРОШУ."

МАМА ЗВОНИТ

ДЖИХАН, ЧО ТАОКЕ? С ДЕВОЧКАМИ ЧТО-ТО? - ЩАС УСПОКОЙСЯ. ХАЗАЛ ПОПАЛА В АВАРИЮ. - ЧТО , КАКОЙ?? - С ЛЕСТНИЦЫ УПАЛА, ГОЛОВУ РАЗБИЛА

СЕРЬЕЗНОЕ СОСТОЯНИЕ?? - НА ОПЕРАЦИИ ЩАС.

АВТОБУС ИЗМИР-СТАМБУЛ ДВИГАЕТСЯ. - СТОЙ СТОЙ Я В СТАМБУЛ

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 22:39 от arpha

# 16
Осман каза, че Хазал е в кома....
Даааа....тамън щях да го пиша...

Айдеееееее...Гюл хвана обратно за Истанбул... Sad

# 17
КУДА ДЖАСНУ? - ПРОГУЛЯЮСЬ НА ВОЗДУХЕ. - ПОЖДИ И Я ИДУ

Я НЕ ВЫДЕРЖИВАЮ ОЗАН. ТРУДНО ЖДАТЬ. - ОЧЕНЬ ТРУДНО. ЭТО ТАК

МАМА В ПУТИ. ИЗМИР КАК ДАЛЕКО? - НЕ ЗНАЮ. ЧЕГО МАМА ПОШЛА В ИЗМИР? - НЕ ЗНАЮ

КАК Я БУДУ СМОТЕРТЬ ЕЙ В ЛИЦО. - ХВАТИТ. ПЕРЕСТАНЬ ВИНИТЬ СЕБЯ. И Я ЗЛИЛСЯ НА НЕЕ, ОРАЛ НА НЕЕ, НО ОНА НАША СЕСТРА И МЫ ДОЛЖНЫ ДЕРЖАТЬСЯ ДЛЯ НЕЕ. НЕ ВИНИ СЕБЯ

Я БОЮСЬ. - НЕ БОЙСЯ. Я РЯДОМ ЕСЛИ ЧТО. НЕ ВИНИ СЕБЯ

ВЫ ЧЕГО ПОССОРИЛИСЬ? - ИЗ-ЗА ГЛУПОСТИ. ЕСЛИ БЫ Я НЕ ГОВОРИЛА. - РАССКАЖИ МНЕ.ДАВАЙ

НУ ГЛУПОСТЬ..

# 18
Боже ,мили Praynig...тия хора ...нямам думи smile3505...човек се бори със смъртта ,а пък Алперката действа.... ooooh! #Crazy...пак за пари мислят... Whistling

# 19
Джихан живее в змийско гнездо ,не знае кое откъде ще изпълзи ....един тръгнал да се доказва ,че е Гюрпънар и йоз къз с всичките възможни подлости, друг натапя до преди обедния си съдружник в мръсотиите ,той пък я шантажира за файда себе си ,  Алп косми събира и много "загрижен" за Хазал и после се надсмива за ситуацията ,Осман си плете кошницата и в цялата тази "палитра" как да се впише Гюлсерен....една обикновена жена ,можеща само да обича децата си и да прощава грешките на всички , та чак и издевателствата им върху нея ..

# 20
Ох, тъкмо да пророня сълзица и почва пародията, как е посторена серията тази вечер, човек няма време да се разчувства..... с глас се смея на семейство Кери, Йози и немкиня......

# 21
Гюл и Дилара пред стаята:

ДАВАЙ ДОЧКА ОТКРОЙ ГЛАЗА..ХАЗАЛ..

ОНА НЕ ОТКРОЕТ ГЮЛЬ. ОНЫ УСЫПАЮТ ЕЕ. - ПОЧЕМУ? - ТАК НАДО.

СКОЛЬКО ЕЩЕ УБДУТ УСЫПЛЯТЬ? - ЕЩЕ НЕЯСНО. НЕДЕЛЮ ГДЕ-ТО. - КАК ТАМ ПЕРЕЖИТЬ НЕДЕЛЮ. - И Я НЕ ЗНАЮ. КАК-ТО ПОТЕРПИМ

ХАЗАЛ Я РОДИЛА, А ТЫ ВЫРОСТИЛА. А ДЖАНСУ ТЫ РОДИЛА, А Я ВЫРАСТИЛА

МЫ ДВОЕ ПЕРЕЖИВАЕМ ОДНУ И ТУ ЖЕ БОЛЬ

Хазал като се пробуди в края на коя ще каже "мамо"  #Crazy #Crazy #Crazy Този момент е най-важен от цялата серия......

# 22
Озканнннн,златеннннн,без да си търсиш враг ,достатъчно той да ти е брат , приятел ,да си му адвокат ..

# 23
Германката си я бива ..."На Озкан-овото дете ,майка му"   Joy Joy Joy Joy Joy....Уби ме!

# 24
Германката си я бива ..."На Озкан-овото дете ,майка му"   Joy Joy Joy Joy Joy....Уби ме!

rotfImao rotfImbo rotfImao

# 25
Ужас! Да не дава Господ никому! #Crazy #Crazy #Crazy Голямо наказание за Хазал, но и за всички около нея...... А Джансу как ще го преживеее.....Не ми се мисли! Wink Wink Wink

# 26
Хайде сега Хазалка няма да ходи...Боже какво ще преживява Джансу  и ако Хазал ѝ вмени вина ...не ми се мисли........

# 27
И...кво сега...Хазал в инвалидна количка #Crazy...само това не сме видели във филма... Naughty ooooh!

В забързаните кадри май дадоха как Йозки носи бебе...  newsm78

# 28
для днк нужен волос с луковицей (корнем), а этот был обломанный, поэтому нельзя)

# 29
Хайде сега Хазалка няма да ходи...Боже какво ще преживява Джансу  и ако Хазал ѝ вмени вина ...не ми се мисли........

Нищо чудно bowuu...Хазал е способна на това...освен, ако комата...опс ...удара не и е промил мозъка и стане добричка newsm78 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт