Това ,кога е било...не си го спомням

...серията беше супер... 
Хубав ден и аз ви желая! 
, благодаря за серията,
ще ѝ засядам следобед в жегата.
Благодаря и за кафенце, тъкмо поразгледах, докато го пийнах, но сега изчезвам да "поработя".... 
, приятна работа! 
Прехвърлих серийката по късни доби снощи, ама като не съм гледала старите ми е малко неясно, но... се зарадвах, че новият герой Мехмед ако не се лъжа малко баровец го раздава, предположих по колата, дали ще има ревност от страна на Джито
В болницата Гюл каза на Джи, че вече никъде няма да заминава, защо ли си мисля, че отново ще разделят децата и Джансу ще се върне при майка си. Хазал абсурд да иска да се върне при Гюл, а няма да могат да мелят заедно в голямата къща с Джансу, плюс това сега ще трябва и да я лекуват, но това ще е в новият сезон. И отново ще гледаме само погледи и леееки докосвания между Гюлихан в очакване на голяяямата любов евентуално към Нова Година 
От утре по Диемата започва един от новите ми любими сериали, по който ме запали Свет от другата тема, който има време и желание да го загледа, прекрасен е, а двамата главни герои са страхотни сладури 

, лек ли е? Ако е твърде драматичен ще е без мен
и от колко часа ще е?
, лек ли е? Ако е твърде драматичен ще е без мен
и от колко часа ще е?

Страхотен е сериала, лек с много любов. Има много сполучливи диалози, играят млади артисти с много хъс. Казала съм на дъщеря ми, че ще я вържа до мен да го гледа
, като съм и пожелала да изживее такава любов
Препоръчани теми