Искам бебе

• 24 570
  • 79
  •   2
Отговори
# 75
Ами ако имам проблем с тръбите. Да се провери дали всичко е наред

# 76
Това се прави най-накрая,до колкото ми е известно.Следете си овулацията и ще стане.

# 77
Здравейте, момичета...
Много изчетох, но все пак бих искала да получа и мнение на някой наистина запознат по този въпрос...
От месеци правим опити за бебе и нищо не се получава.
Аз ходя на гинеколог - според него нямам проблем, макар че цикълът ми не е на 28 дни, а на около 40 дни.
Съпругът ми до този момент не е ходил никъде.
Имате ли представа от къде да започнем, мотивирали сме се да направим всички необходими изследвания, за да сме наясно има или няма проблем Simple Smile
Но нямам ни най-малка представа, какви са те.
Правя си единствено хормони редовно, понеже преди около 2 години TSH ми беше малко над нормата, но от тогава не съм имала никакви проблеми.

# 78
Здравейте, момичета...
Много изчетох, но все пак бих искала да получа и мнение на някой наистина запознат по този въпрос...
От месеци правим опити за бебе и нищо не се получава.
Аз ходя на гинеколог - според него нямам проблем, макар че цикълът ми не е на 28 дни, а на около 40 дни.
Съпругът ми до този момент не е ходил никъде.
Имате ли представа от къде да започнем, мотивирали сме се да направим всички необходими изследвания, за да сме наясно има или няма проблем Simple Smile
Но нямам ни най-малка представа, какви са те.
Правя си единствено хормони редовно, понеже преди около 2 години TSH ми беше малко над нормата, но от тогава не съм имала никакви проблеми.

Като за начало, освен стандартна микробиология + цитонамазка, е желателно да си направите тест за Хламидии, Уреаплазма, Микоплазма, Гонорея, Сифилис, Спин.
Тъй като цикълът идва на 40 дни - това не е в норма, тоест и самата оволация е изместена.
Нормалният интервал според моята гинеколожка е межу 23 - 33 дни.
Желателно е да си изследвате и полови хормони.
Успех!

# 79
зравейте,последния ми цикъл свърши на 29 октомври,правим опити за бебе,но днес получих кафеникаво зацапване,но според мен е рано за да бъде импатационно тъй като овулацията ми трябва да е на 10,на какво според вас се дължи това?

Общи условия

Активация на акаунт