Искам бебе

• 24 564
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Да така е аз следя овулацията и имам положителен тест кажи някой добър спецялист

# 31
Има теми в Проблемното на повечето водещи клиники- може да прочетеш малко и да се ориентираш. Зависи от кой град си.

# 32
Благодаря ти много от София ще разгледам

# 33
За София ти препоръчвам тогава Малинов. Надежда където аз успях, но за там чакането е убийствено. Евентуално Щерев и Владимиров.

# 34
За щерев съм чувала добри отзиви

# 35
  • В един копнеж!
Здравейте момичета.
На 24.01.2016 ми дойде кога ще настъпи овулацията. Периода между два цикъла ми е 31 дни

Разбираш я, нали?! Онагледен отговор на въпроса ти.

# 36
Ти сериозен проблем ли имаше извинявай,че така те разпитвам,но ... за колко време забременя

# 37
Чувала съм добри отзиви за клиника по репродуктивно здраве в Турция/Истанбул,болница "Мемориал"

# 38
Бремеността е след ин-витро, ние сме с мъжки фактор. След първата година опити отидохме в клиниката, за една година там забременях от първи опит по фонда. Мемориал и другите Истанбулски клиники са много добри, но в повечето случаи хората стартират с първичните изследвания тук и все пак го има фонда.

# 39
Здравей те,  ние с моя мъж правим опити от 3 месеца за бебче, но нищо не става не идва така мечтаното бебче от мен, така силно го желая и се надявам да стане. Но малко се отчайвам, една приятелка ми беше казала за един метод за проверка на бременост, незнам да ли ви е го знаете. Сутрин в урината се изсипва една лъжица сода за хляб , и ако изшупи нагоре значи си прихванала, бил по чувствителен. Е направих го защото имах съмнения, е да стана имаше реакция закъсняваше ми но като направих тест беше отрицателен и после ми дойде. Затова него правя повече разочаровах се. Ходих на лекар всичко е ок, но защо така не става не знам. Пожелавам на всички бъдещи майки да се сдобият с така мечтаното бебче. Забравих  да спомена че съм на 30г незнам да ли това влияе на зачеването , повечето ми казват че е по трудно според вас така ли е??

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 12:43 от MMSSAA

# 40
Здравейте момичета.
На 24.01.2016 ми дойде кога ще настъпи овулацията. Периода между два цикъла ми е 31 дни

1) Кажи колко дена са от първия ден на менструацията ти до следващата менструация.

2) има много калкулатори за овyлация в интернет, но най простата сметка е от дни на цикъла изваждаш 14 дена.

Aко цикъла ти е 28 дена , тогава овyлацията е на 14 ден, ако е 32 дена овyлацията е на 18 ден й т.н. Това е приблизителна сметка, така че трябва да имаш предвид плюс минус 2-3 дена.
Mоже да пробваш тест за овyлация, което е най сигурното решение в случая

Wink

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 15:34 от Eli..........

# 41
Или да опитвате през ден.....

# 42
Каква  роля играе отрицателната кръвна група

# 43
  • В един копнеж!
При несъвместими кръвни групи на майка и баща, тоест майката да е отрицателната,  дали по време на бремеността или с раждането на бебето му се прави някаква манипулация. Второто такова бебе между такива родители е твърде рисковано, както да майката, така и за самото бебе. Възможни са малформации и т.н.
Някой родители опитват втори път, други не правят такива експерименти.
Много инфромация можеш да изчетеш в интернет.
http://www.mamatatkoiaz.bg/article/172/бременност-и-резус-конфликт

# 44
Знам че това е мн рядко срещано

Общи условия

Активация на акаунт