Искам бебе

• 24 559
  • 79
  •   1
Отговори
Здравейте на групата, аз съм на 27 години и вече си имам едно детенце на 6 и половина . Сега с мъжа ми правим опити за второ детенце, само че никога не съм засичала ово-то си и този месец малко преди да ми дойде (от 18 юни до 20) всеки ден си го правихме без да се пазим (защото до скоро все сме се пазили и не го правихме редовно ) но ми дойде на 21 тъ... въпросът ми е как да си засека точно ово-то .Не съм засичла и точната дата на менструацията ми защото винаги ми идва различно но редовно миналия месец ми дойде на 29 а този на 21 ....Помощ Sad много искам бебче На скоро претърпях една сериозна операция може ли това да ми въздейства по някакъв начин или да бъде причина за нещо
С първото не сме правили планове да го имаме просто се случи

# 1
От колко време опитвате? Овуто  знам,че можеш да си я засичаш с тестове и като мериш БТ.

# 2
Попринцип не е такъв голям проблем защото се решихме този месец и от тогава си го правим без да се пазим , но при мен явно е така че нямам търпение и ми се ще да стане веднага жалко че не е така както искаме ще продължаваме да опитваме само с тези тестове за ово-то ми е малко странно едни казват че според зависи от това на колко дни ти е цикъла то от там можеш да разбереш кога си в ово т.е. аз съм между 22-25 дни и ово-то ми би следвало да е 10 дни след цикъл

# 3
  • София
В профила ти пише, че си на 27, не на 17, пробвате от 1 (един) месец, не се е получило, пускаш тема по въпроса и питаш как да си засичаш овулацията?

# 4
Един месец не е нищо,не се шашкай толкова,няма как да стане веднага за съжаления не става когато ние поискаме.

# 5
Още ли си в Кипър?

# 6
В профила ти пише, че си на 27, не на 17, пробвате от 1 (един) месец, не се е получило, пускаш тема по въпроса и питаш как да си засичаш овулацията?
да на 27 съм и знам че се държа като 17 годишна но може би защото страшно много искам бебе а за овулацията да никога не съм я следяла чела съм много форуми и навсякъде е различно искам да знам при другите как е лошо ли е ?......

# 7
Имаш едно дете, би трябвало след време отново да забременееш. Споменаваш за скорошна операция, ако не е гинекологична не би трябвало да има проблем. Има тестове за следене на овулация и  мерене всяка сутрин на БТ. Правиш си скала и следиш. След време се консултирай с лекар, ако не се получава. Един месец е кратък период, за да се притесняваш.

# 8
ще се случи рано или късно ....а ти питаш дали още съм в Кипър да не се познаваме случайно

# 9
ще се случи рано или късно ....а ти питаш дали още съм в Кипър да не се познаваме случайно
Не се познаваме. Прочетох първата ти тема.

# 10
zdraveite momi4eta,imam problem i se nadqvam da mi pomognete da mi dadete savet.na 26 mai napravih spontanen abort v 6gs,lekarite mi kazaha che nqmam problemi,bez kuirtaj i 4e mojem da zapo4nem da pravim novi opiti za dr beb4e,no do sega nqma polojitelen efekt kakvo da pravq kak mislete!

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 16:25 от AnMary

# 11
Имаш едно дете, би трябвало след време отново да забременееш. Споменаваш за скорошна операция, ако не е гинекологична не би трябвало да има проблем. Има тестове за следене на овулация и  мерене всяка сутрин на БТ. Правиш си скала и следиш. След време се консултирай с лекар, ако не се получава. Един месец е кратък период, за да се притесняваш.
след ето колко месеца имам някакви минимални шансове да съм заченала на лице са някакви малки признаци заедно със закъснение от 8 дни стискайте палци утре е денят на истината ако до тогава не реши да ми дойди и пак да ме разочарова

# 12
Надявам се, че съм на правилното място. Отскоро искаме с моят приятел бебе, знам не се получава от първия път, но понеже годините ми напредват и съм притеснена, че не се получава. Изчислявах си О уж тогава правихме повечето опити, но уви не се получава, трябваше да ми дойде на 15.02. но днес ми промърси......явно ще ми подрани цикъла  Sad

# 13
Това че ти е зацапало не означава че ще ти дойде цикъла. Може да е от имлантация. Мисли позитивно имаш още времето до датата

# 14
Здравейте момичета.
На 24.01.2016 ми дойде кога ще настъпи овулацията. Периода между два цикъла ми е 31 дни

Общи условия

Активация на акаунт