7г безусловна любов :)

• 17 232
  • 318
  •   1
Отговори
# 180

На жените предприемачеството не им е сила, под 5% са най-успелите сравнение с мъжете, както и за CEO позиции - официална статистика, па вие си бъдете грамотни.  Другото е пълнеж и злоба Wink

И за какво да им е сила, нали се омъжват за тях. Защо да стават предприемачи жените след като рано или късно все ще се оженят за CEO - тата. Чувала съм, че мъжете били идеални средства за постигане на богатство.

# 181
За 7 годишна връзка до никъде не е стигнала ... Това е като в училище да изкарваш тройки и да обясняваш на другите как това са ИСТИНСКИТЕ оценки - малко усилия и невероятни резултати.  Twisted Evil

# 182
A, не, що, моят е Еовин, на ММ е Фарамир. И не, не си го е избрал, след като се запознахме  Crazy, съдбата ни събра. По-скоро фентъзи никове може да се каже, не само елфически.  Sunglasses

offtopic Ами не съм по темата, но ми стана любопитно само заглавието и по тигел четейки, видях поста на Еовин и просто фентъзи фенът в мен не устоя на изкушението да не изкоментира.

Много готино и по-съдбовно, дори от книга или филм Simple Smile. Направо  Crazy Не спирам да се изненадвам колко изненадващ може да е живота.

П.С. Толкин ми е един от любимите писатели нямаше как да не изкоментирам това  Wink

# 183
#Crazy Не прочетох всичките мнения, но... О, БОЖЕ! От 7 годишна връзка към елфи... Не е лошо  Laughing По самото описание на ситуацията, ми стана лошо... Докато не прекараш с един човек битовизмите през връзката няма как да знаеш дали е безусловна и вечна. Здраве да е, бъдете щастливи! Sunglasses

да много точно, 7 години да излизате като гаджета е някак странно

# 184
 Е какво пък толкова е странното, те са млади хора. Сега им е времето за гаджелък.

# 185
  • София
Ми да, 27 са новите 17  Laughing

# 186
Да, а 17 са новите 7 Laughing

# 187
  • Пловдив
Да си се гаджосват. Обаче да не ми разправят каква неповторима, уникална и ... безусловна любов имат. Защото и аз съм била където са, разбирам ги, но те не могат да ме разберат. Най-малкото съм 10 години плюс напред в живота.

# 188
Не знам колко точно са млади. 27 е една възраст, дето хем си млад, хем сега като поглеждам назад, виждам, че също така е била възраст, в която вече не може да си губиш времето. Не е като 21. Нямаш толкова опции за експерименти, последствията от всеки експеримент може да са все по-съдбовни.

# 189
Има хора, които са пълни егоисти в живота си, не им се занимава с други хора, не им се
занимава с отговорности. Явно тези двамата са от този вид, нищо чудно не виждам. Да, рядко
се срещат. Само да не се лъжат, че това е безусловна любов. Нарича се висш егоизъм. Peace

# 190
Голямо внимание отделихме на човек,който или ни пързаля,или е просто инфантилен.Да ,в живота има време за неангажиращи връзки,но това даже не е връзка,а те са просто приятелчета за секс.След това настъпва време за по-сериозни неща.Дано когато авторъа и приятелката му порастнат да срещнат истинската любов.

# 191
...Само да не се лъжат, че това е безусловна любов...

Peace
Всъщност е с много условия - ограничение за всичко, освен за секс от време на време.

# 192

Даже на Запад си има такова течение "Kids Free", демек свободни от деца  Mr. Green Обаче си ходят хората по психолози и се подкрепят, защото в 90% от случаите жената обещавала да е бездетна, пък после размисляла и искала дете. И мъжът я помъква по консултации да си припомни какво е обещала и да си останат само двамата във вечна хармония  Heart Eyes
не, не и пак не.  Shocked

# 193
Абе хич не е губене на време, имаме дъщери все пак, трябва да се следят тенденциите. Въпреки че не се знае какво ще е след 25 години...може да са се върнали към традиционния брак и да се женят на по 19.

# 194
Пич сбъркани са ти представите за безусловна и истинска любов,Марата ти е дошла в повечко.Сбърканяшко е обществото именно заради представи като твоята.Със съседката Мара прайм много як секс,тя у тех,аз у нас,ама мноо се обичаме бе брато,7год.тя у тех,аз у нас....и закво ми е брак,за кво са ми деца...мнооо обич ей....ама безплодна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт